yuh ne kaldırdı be,derinlik lütfen
TÜRK ün VURUŞKAN EVLATLARI
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
saniyorum uyelerden hicbirinde derinlik yok , gecende bende istemistim fakat sonuc cikmamistiflamencopuro Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryuh ne kaldırdı be,derinlik lütfenyatirim tavsiyesi degildir ...
Yorum
-
foruma katılım yapmıyorum.... cünki yazacak birşey görmüyorum....piyasa tamamen long artık.....hergün kayıtsız şartsız yükseliyor.....misal yarın yine yükselicek....öbür gün yani cuma yine....sebep???ne sayarsan say...ister pozlar de...ister not pilavı de...ister titancının tit mesi de.....ister teyyip agamın iktidarı de.....vs vs vs.....önun ücün saga sola aldanıp şortlamayın yazıktır....bırakın döndügünü yani zihniyetinin degiştigini kendisi göstersin önce....
Yorum
-
-
hacım nabersadrazam Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterTemel idam edilmek üzere darağacında.
Cellat sorar; "Son bir dileğin var mı?"
Cevap verir Temel; "Var... Ha bu da bana bi’ ders olsun!.."
Yorum
-
iyidir paşa. özletiyorsun kendini. nasıl keyifler?egelii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhacım naber-Kargalar sürüyle, kartallar yalnız uçar...
Yorum
-
git gel başka bişey yoksadrazam Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteriyidir paşa. özletiyorsun kendini. nasıl keyifler?
arada buradayım
Yorum
-
kısadasın sanırım.egelii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergit gel başka bişey yok
arada buradayım
ben de bütün göstergeler long long diye bağırmasına rağmen 103.900'den bastım kısayı.-Kargalar sürüyle, kartallar yalnız uçar...
Yorum
-
sadrazam Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkısadasın sanırım.
ben de bütün göstergeler long long diye bağırmasına rağmen 103.900'den bastım kısayı.
aynı dert
göstergeler long
saatlik bile gel gelelim alemin uyanığı biz cort
Yorum
-
102.050 den uzundaydım. dün izleyen stobum 102,600 olmasına rağmen bu benim stobu patlatacak diye düşünerek kapadım pozu. 102,625 den döndü namert.eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterşort mu....allah yardımcınız olsun....donkişot......ha ha ha....
ben de öyle olmaz böyle olur dedim.
-Kargalar sürüyle, kartallar yalnız uçar...
Yorum
-
arkadaşlar ben sizin aleyhinize birşey yazmam bu foruma.....eger birşey yazdıysam dikkate alın....bu aşamadan sonra şort acılabilecek ve donkişotluk yapılacak ilk yer 107_ 108 arasıdır....ara bölgeye girmeyin...yapmayın etmeyin...ite paranızı yedirmeyin kardeşlerim....
Yorum
Yorum