TÜRK ün VURUŞKAN EVLATLARI

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • mevlutkarakuzu
    Aktif
    • 21 Kasım 2012
    • 202

Poritino abi tesekkur ederim.

Yorum

• poritino
      Çalışkan
      • 04 Mayıs 2009
      • 2005

eksper usta kapanmışmıdır yoksa kaçmak için fırsat mı arıyordur acep? onun senaryoya göre shortcular için vaziyet sakattı.
      Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.

Yorum

• paradigma
        Tecrübeli
        • 19 Haziran 2009
        • 1088

meww Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        paradigma abi sen ne yaptın 600 den long oldum tekrar.yakında ne olduğumuda unutacam
        aynen devam ..cileye ....sende bu arada iyi gidiyorsun maasalah ..allah nazardan saklasin ..
        yatirim tavsiyesi degildir ...

Yorum

• mevlutkarakuzu
          Aktif
          • 21 Kasım 2012
          • 202

Paradigma abi sagol.allah yardımcın olsun gecen vadede cok param yoktu ama 6 poz actım 4 nu cortta kaybettım.bu vadede kayıplarımın hepsi cortta.

Yorum

• mevlutkarakuzu
            Aktif
            • 21 Kasım 2012
            • 202

Ne Longun tadı var nede Shortun tadı.Longda ani bir düzeltme gelir korkusu,shortta sürekli long olan bir pisaya,hiç düşmeyen bir borsa.

Yorum

• poritino
              Çalışkan
              • 04 Mayıs 2009
              • 2005

meww Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              Ne Longun tadı var nede Shortun tadı.Longda ani bir düzeltme gelir korkusu,shortta sürekli long olan bir pisaya,hiç düşmeyen bir borsa.
              yakında shortun tadı tek günde çıkacak ama o zamana kadar kaç ayu kalabilecek onu bilemiyorum.
              Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.

Yorum

• VIX100
                Tecrübeli
                • 03 Kasım 2011
                • 1945

ben kalacam o garanti,tribünden izliyorum,içinden geçiceeem
                oh pity pity,care'em all so pity,tear is the last thing,gymnastic

Yorum

• mevlutkarakuzu
                  Aktif
                  • 21 Kasım 2012
                  • 202

ıyı aksamlar arkadaşlar.

Yorum

• paradigma
                    Tecrübeli
                    • 19 Haziran 2009
                    • 1088

shortta yakalandik o kadar karsi olmama ragmen ....maliyet 102425 ..cumleten iyi aksamlar

Yorum

• egelii
                      Tecrübeli
                      • 25 Ağustos 2011
                      • 2961

sabahtan beridir buradaydım anca geldim
                      orda kazandık sermaye karşı emme bura duman olmuş

Yorum

• egelii
                        Tecrübeli
                        • 25 Ağustos 2011
                        • 2961

http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/22360906.asp

Yorum

• VIX100
                          Tecrübeli
                          • 03 Kasım 2011
                          • 1945

egelim,boğa piyasasında corta sl zaruriymiş eksperin vurguladığı gibi,poz açar açmaz şartlı emir yazılacak demek ki hele ki k sayın fazlaysa...olmazsa olmazımız ne de olsa corttan başka bişi bilmiyoz
                          gümülcineli fibolarına göre 103740 tepede... ordan cortlasak bile hemen kaçmamız lazım ,gap gup yeme ihtimali de var cortta işimiz ne zor yaw

DİĞER KÖYDE üyeliği bulunan arkadaşlar JAKO dayıyı buraya çağırırlarsa bizim için hayırlı olur,bi zhamet ulaşın
                          oh pity pity,care'em all so pity,tear is the last thing,gymnastic

Yorum

• egelii
                            Tecrübeli
                            • 25 Ağustos 2011
                            • 2961

flamencopuro Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                            egelim,boğa piyasasında corta sl zaruriymiş eksperin vurguladığı gibi,poz açar açmaz şartlı emir yazılacak demek ki hele ki k sayın fazlaysa...olmazsa olmazımız ne de olsa corttan başka bişi bilmiyoz
                            gümülcineli fibolarına göre 103740 tepede... ordan cortlasak bile hemen kaçmamız lazım ,gap gup yeme ihtimali de var cortta işimiz ne zor yaw

DİĞER KÖYDE üyeliği bulunan arkadaşlar JAKO dayıyı buraya çağırırlarsa bizim için hayırlı olur,bi zhamet ulaşın
                            eve gitmedim daha program açmadım
                            geçen gün camiş bozulduydu 2bin puanı yedikti boş boşuna
                            gece yazdığı emir iletilmemiş bugnde bin point avantaj sağlamış oldu lakin hala %50 cortum ve mal 100600
                            yarın gene vururum bulduğum yerdeb
                            çünki dünden dediğim gibi haftanın 2.yarısından sona düşüş bekliürümmm 98-99 a

Yorum

• paradigma
                              Tecrübeli
                              • 19 Haziran 2009
                              • 1088

gunaydin esnaf soyle birhaber var biz shortcular icin birsey ifade edermi diye dusundum ama bu domuz o kadar gucluki hic iplemez ...
                              S&P, TÜRKİYE İÇİN KREDİ NOTLARINI TALEP EDİLMEDEN VERİLMİŞ NOT STATÜSÜNÜ ÇEKTİ

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu S&P, Hazine Müsteşarlığı

ile anlaşma imzalanamaması sonrasında Türkiye için vermiş olduğu

BB/durağan/B olan yabancı para cinsinden, BBB-/durağan/A-3 olan yerel

para cinsinden kredi notlarını 'talep edilmeden verilmiş' kredi

notları statüsüne çekti.

Yorum

• trader38580
                                Katılımcı
                                • 18 Mayıs 2009
                                • 59

gny
                                herkese bol kazançlı bir gün dilerim
                                102500 de hızlı, 102200 de daha yavas olan sistemlerim sat a geçer. şimdilik long devam ediyorlar.
                                Burada yazılanları beyninde özümleme yapmadan uygulayan kişilerin zarar etmesi kaçınılmazdır. Ben daha kendini kurtaramamış acemi bir vobcuyum.MATADOR38

Yorum

Working...
                                X

Debug Information