Poritino abi tesekkur ederim.
TÜRK ün VURUŞKAN EVLATLARI
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
eksper usta kapanmışmıdır yoksa kaçmak için fırsat mı arıyordur acep? onun senaryoya göre shortcular için vaziyet sakattı.Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
aynen devam ..cileye ....sende bu arada iyi gidiyorsun maasalah ..allah nazardan saklasin ..meww Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterparadigma abi sen ne yaptın 600 den long oldum tekrar.yakında ne olduğumuda unutacam
yatirim tavsiyesi degildir ...
Yorum
-
Paradigma abi sagol.allah yardımcın olsun gecen vadede cok param yoktu ama 6 poz actım 4 nu cortta kaybettım.bu vadede kayıplarımın hepsi cortta.
Yorum
-
Ne Longun tadı var nede Shortun tadı.Longda ani bir düzeltme gelir korkusu,shortta sürekli long olan bir pisaya,hiç düşmeyen bir borsa.
Yorum
-
yakında shortun tadı tek günde çıkacak ama o zamana kadar kaç ayu kalabilecek onu bilemiyorum.meww Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterNe Longun tadı var nede Shortun tadı.Longda ani bir düzeltme gelir korkusu,shortta sürekli long olan bir pisaya,hiç düşmeyen bir borsa.Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
-
sabahtan beridir buradaydım anca geldim
orda kazandık sermaye karşı emme bura duman olmuş
Yorum
-
-
egelim,boğa piyasasında corta sl zaruriymiş eksperin vurguladığı gibi,poz açar açmaz şartlı emir yazılacak demek ki hele ki k sayın fazlaysa...olmazsa olmazımız ne de olsa corttan başka bişi bilmiyoz
gümülcineli fibolarına göre 103740 tepede... ordan cortlasak bile hemen kaçmamız lazım ,gap gup yeme ihtimali de var cortta işimiz ne zor yaw
DİĞER KÖYDE üyeliği bulunan arkadaşlar JAKO dayıyı buraya çağırırlarsa bizim için hayırlı olur,bi zhamet ulaşınoh pity pity,care'em all so pity,tear is the last thing,gymnastic
Yorum
-
eve gitmedim daha program açmadımflamencopuro Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteregelim,boğa piyasasında corta sl zaruriymiş eksperin vurguladığı gibi,poz açar açmaz şartlı emir yazılacak demek ki hele ki k sayın fazlaysa...olmazsa olmazımız ne de olsa corttan başka bişi bilmiyoz
gümülcineli fibolarına göre 103740 tepede... ordan cortlasak bile hemen kaçmamız lazım ,gap gup yeme ihtimali de var cortta işimiz ne zor yaw
DİĞER KÖYDE üyeliği bulunan arkadaşlar JAKO dayıyı buraya çağırırlarsa bizim için hayırlı olur,bi zhamet ulaşın
geçen gün camiş bozulduydu 2bin puanı yedikti boş boşuna
gece yazdığı emir iletilmemiş bugnde bin point avantaj sağlamış oldu lakin hala %50 cortum ve mal 100600
yarın gene vururum bulduğum yerdeb
çünki dünden dediğim gibi haftanın 2.yarısından sona düşüş bekliürümmm 98-99 a
Yorum
-
gunaydin esnaf soyle birhaber var biz shortcular icin birsey ifade edermi diye dusundum ama bu domuz o kadar gucluki hic iplemez ...
S&P, TÜRKİYE İÇİN KREDİ NOTLARINI TALEP EDİLMEDEN VERİLMİŞ NOT STATÜSÜNÜ ÇEKTİ
Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu S&P, Hazine Müsteşarlığı
ile anlaşma imzalanamaması sonrasında Türkiye için vermiş olduğu
BB/durağan/B olan yabancı para cinsinden, BBB-/durağan/A-3 olan yerel
para cinsinden kredi notlarını 'talep edilmeden verilmiş' kredi
notları statüsüne çekti.yatirim tavsiyesi degildir ...
Yorum
-
gny
herkese bol kazançlı bir gün dilerim
102500 de hızlı, 102200 de daha yavas olan sistemlerim sat a geçer. şimdilik long devam ediyorlar.Burada yazılanları beyninde özümleme yapmadan uygulayan kişilerin zarar etmesi kaçınılmazdır. Ben daha kendini kurtaramamış acemi bir vobcuyum.MATADOR38
Yorum
Yorum