crosstan lönklerim dayanamadı pala öğle arasını bile bekleyemedi
TÜRK ün VURUŞKAN EVLATLARI
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
shortları kapattım az önce dostum, 98600 den longa geçtim..meww Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterabı long degıl short marmalı
Yorum
-
-
arkadaslar su olaya bir aciklama ariyorum ; simdi ne zaman long acsam actigim anda, birden 4 kademe birden veriyorlar , shorttada aynisi verdim anda birden 3 -4 kademe birden tepiyor .. sizlerede oluyormu ? ve bunu surekli yasiyorum ..cok ilginc ..yatirim tavsiyesi degildir ...
Yorum
-
99600 bu sefer denenirse yukarı teyidi olabilir.dikkat etmek lazım.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
hemşom ne vayok nassın bakkemtaka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster99600 bu sefer denenirse yukarı teyidi olabilir.dikkat etmek lazım.
Yorum
-
hemşom eyi sayılırım sen nasılsın.ha bu arada alıntı yaptığın değere dikkat et bi formasyon oluşumu olabilir.egelii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhemşom ne vayok nassın bakkemŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
bu topikte vob la ilgili bilgiler paylasiliyor , hisse topiklerinde istedigin bilgilere ulasman mumkun olabilir ...burakbas Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterMangonun teknik analizini yapabilecek arkadaş var mi? Ya da ne düşünüyorsunuz. Simdiden bol kazançlar. ..yatirim tavsiyesi degildir ...
Yorum
-
-
olmazmı hiçparadigma Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterarkadaslar su olaya bir aciklama ariyorum ; simdi ne zaman long acsam actigim anda, birden 4 kademe birden veriyorlar , shorttada aynisi verdim anda birden 3 -4 kademe birden tepiyor .. sizlerede oluyormu ? ve bunu surekli yasiyorum ..cok ilginc ..
or.ço...luğu paraylanmı derler ya işte burada paraylan
geçmiş iki üç o.ç dümene sen ne yapsan görüyo icabında makineye müdahale var
neyse küfredipde günahada sokarlar adamı
bunlara küfür bile edilmez
tek kabahatli var oda bu makineyi ve o çocukları oraya oturtan bu millet, bizleriz bizler.Eğer hayatında inişler ve çıkışlar olmuyorsa, ölüsün demektir.
Yorum
-
102800 e gider babında sankitaka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhemşom eyi sayılırım sen nasılsın.ha bu arada alıntı yaptığın değere dikkat et bi formasyon oluşumu olabilir.
şükür diyelim pozu bölmenin faydasıynan ayakta kalmaya çalışıyoz
düşüşü ençok bekleyenlerden olarak düşüşten faydalanamamanın verdiği şaşkınlık var
Yorum
Yorum