TÜRK ün VURUŞKAN EVLATLARI

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • kuzey
    Katılımcı
    • 28 Ağustos 2009
    • 162

eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Biraz erken olmakla birlikte yeni trend vatana millete hayirli olsun....artik sorta stop yapilmaz.....
    artik yukari trend bitti mi diyorsun eksper abi. kuzu bu dususun feyk olacagini ve tekrar yukardan short olma imkani verecegini dusunuyordu ve galiba sen de oyle dusunuyordun. simdi bu dusuncen degisti mi abi?

Yorum

• kuzu
      furuşan akıncı
      • 11 Aralık 2008
      • 13961

sadrazam Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      99,100 full long. 98,750 stoplu. hedef 107,000.

bunu kademeli yap...assagi ucun kursun tut....bu makul....
      YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
        furuşan akıncı
        • 11 Aralık 2008
        • 13961

lem bosver stopu yaw ne stopu yaw....parayi orada kaybediyorsun....FUR PUSTA KADEMELI....
        YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• eksper
          Kıdemli
          • 17 Temmuz 2009
          • 3714

kuzey Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          artik yukari trend bitti mi diyorsun eksper abi. kuzu bu dususun feyk olacagini ve tekrar yukardan short olma imkani verecegini dusunuyordu ve galiba sen de oyle dusunuyordun. simdi bu dusuncen degisti mi abi?
          Hayir degismedi...yukari gidisler olacak....fakat tersede dusseniz onemi yok artik...Ana.hedef arzin merkezi....

Yorum

• sadrazam
            optimist
            • 21 Mayıs 2010
            • 228

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            bunu kademeli yap...assagi ucun kursun tut....bu makul....
            eyvallah.
            -Kargalar sürüyle, kartallar yalnız uçar...

Yorum

• kuzey
              Katılımcı
              • 28 Ağustos 2009
              • 162

anlasildi eksper abi.

Yorum

• sadrazam
                optimist
                • 21 Mayıs 2010
                • 228

lem bosver stopu yaw ne stopu yaw....parayi orada kaybediyorsun....FUR PUSTA KADEMELI....
                stopsuz yuva yıkıyor bu "anası anal penetrasyona maruz kalmış."

Yorum

• eksper
                  Kıdemli
                  • 17 Temmuz 2009
                  • 3714

By gavatin ne yapacagini soyleyeyim size....once 97000 ne ineccek....oradan suruyu 102 ye cikip kesecek....bu son kesis olacak....ve nihayi son....arz....

Yorum

• sadrazam
                    optimist
                    • 21 Mayıs 2010
                    • 228

By gavatin ne yapacagini soyleyeyim size....once 97000 ne ineccek....oradan suruyu 102 ye cikip kesecek....bu son kesis olacak....ve nihayi son....arz....
                    dur bi paşam yaw. rahat rahat oturuyoruz pozda.

Yorum

• polat55
                      Tecrübeli
                      • 09 Temmuz 2011
                      • 539

Üstadım,
                      U 100 de önceki dip olan 48.000 in de mi aşağısına gidecek demek istiyorsunuz tam anlayamadım kusura bakmayın..
                      Lütfen herkes kendi kararını kendi versin...sonra üzülmeyelim...

Yorum

• mehmetkirsoy
                        Kıdemli
                        • 03 Ocak 2013
                        • 3325

tcell -6 hani noldu herkez ben kazandım diye ortaya çıktı mahkeme sonucu... pehhhhhh

Yorum

• mehmetkirsoy
                          Kıdemli
                          • 03 Ocak 2013
                          • 3325

agam ziraati arz edecekti daha nereye gidiyonuz HA HA HA HA HA
                          -4

Yorum

• sadrazam
                            optimist
                            • 21 Mayıs 2010
                            • 228

gümledik beyler.

Yorum

• eksper
                              Kıdemli
                              • 17 Temmuz 2009
                              • 3714

Tukurdugumu yalamam ....ne yazdiysam o....

Yorum

• kuzu
                                furuşan akıncı
                                • 11 Aralık 2008
                                • 13961

gozden kacan su....DUSUSTE....KISA POZA YATAN AGIR TOPLAR....margine koduklari parala cozuldukce....TUMUYLE FURUYORLAR....bunun adi piramitleme....BU FURUS.....kol bukme furusu....bunu yapmazsak....skender gene kafasina gore takilir dunki gibi...ne oldu....cikinca FURDUK....durdu....gene ciksa gene FURACAGIMIZI BILIYOR....cunki 9000 puanda piramitlemeyi durdukduk...ve heyyula para hesapta siritiyor...onu goruyor...FURUUDA GORUYOR...VE KOL BUKUYORUZ,,,,,
                                ...

... kuzu Nickli Üyeden Alıntı
                                gecerli kuzey....9000 sembolikti....esas olan 50 gunnuk ortalamadir....bu genelde yuzde 10 ila 15 lik bi dusustur....bu ortalama dun itibari ile 78 870 de....sabah yazmistim....

9000....onemli....bu piramitlemenin bittigi yer....100 000 de bitti....yazdim...artik piramit yapilmaz....bu 9000 puan onun siniri....ve piramitler kapanmaya gelince....100 000 den o muthis ziplama oldu...1800 puan gunnuk kar alindi yani...o hadise...o hadise idi....riskler azaltildi....TUM ZALIMLER ORADAYDI BUGUN....simdi elde ortalama kaldi....
                                kuzu Nickli Üyeden Alıntı
                                hesap su....yuzde 10 dusus olursa....98 000

yuzde 15 dusus olursa ki bu overshootingdir...93 000.....ben 95 000 makul diyorum....SURE 22 GUN...

her ikiside duzeltmedir.....dusus yuzde 25 olursa trend degisir....onun ucun eksper tarzi furusma para getirir....bu tarzin adi FUR KAC...bunuda cok yogun kullandim ve forumlara yayildi...
                                kuzu Nickli Üyeden Alıntı
                                tek kelime....gene muhtesemdin....yarinda benim 103 ler is yapar umarim....

strajim su.....100 den 103 e.....oradan....98 000.....tutmazsa yandim...herif gene gelir kis kis guler....lem normal bizim gibi gulse....bozulmuyucam....Mesajları öne çektim..

SEVGILI KUZEY.....

AGIR TOPLAR....50 gunnuk te kapanir ve piyasa bi tepki koyar....bu tepki aslinda onnarin poz kapatmasindan olusan tepkidir....bu rakkam....79 100.....imkb 100 de....kademeli geri cikis yeri....NITEKIM AZ ONCE.....104 LERDE ACTIGIM 4 CU KADEMEYI KAPATTIM....ASON KAPANIS YERI 100 GUNNUK ORTAMADIR......BU 75 000 DE.....

Yorum

Working...
                                X

Debug Information