TALEBE Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
TÜRK ün VURUŞKAN EVLATLARI
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
tam tersi oluyor...........TALEBE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstervur...tepiği...vur.......kartopu...gibi...yuvarlan sın...... babıdağdan...aşağııııııııııııı

Gücümüzün 1/10'unu geçen pozisyonlar....riski.....yükseltir.....diye düşünüyorum.....
Yorum
-
88150 yi gırdı derken nassı zıpladı gıçına nişadır sürülmüş gibiTALEBE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstertam tersi oluyor...........

Yorum
-
-
sabahki niyetim long kovalamaktı 88 üstüne atınca longlamak işime gelmedi cort kovaladımBEéLLrock Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBende kalan longlarıma kıyamıyorum ama çoktan 89-90 arası çalışmalıydı dün bugün??,
zayıf alım gücü endişe verici bakalım.. Zor trade vade sonu buralar, altın tam komedi vs. vs..
mal çok yukarda değilde 90500 ihtimali va 89 geçese
Yorum
-
altın buradan toparlarsa 1290-1300 olur ve ordan tekrar 1240, ordanda tekrar 1290-1300, ondan sonra mevta 1000 dolara bu önümüzdeki 1-2 aylık sürecin muhtemel senaryosudur.
bir başka senaryoda, buradan toparlarsa 1300 lere, ondan sonra aşağıya hayır etmeyeceği bir düşüştür..oda 1-2 ay içinde olup biter hedef yine 1000 dolar.
yok hiç 1300 lere gelmeden düşerse bugün önceki yazılarımda belirttiğim gibi olur görüyorum.
bende öyle 1400-1500 senaryoları yok daha doğrusu görünmüyor, çıksada düşecek, düşsede düşecek, her yol romaya çıkar hesabı yaniEğer hayatında inişler ve çıkışlar olmuyorsa, ölüsün demektir.
Yorum
-
Eyvallah egelii, oralara yaklaştıkça poz azaltmış olucaz, yollara serpiştirdik
89,100-450-700 ve 90,200 ler bekler.. Bunlarda olursa kalır %30 long poz,
vade sonunu gözüme kestiriyorum bu pozda bi şekil..
...
Altın at bi çizik ya, -750 dolar düşmüşün üçün beşin hesabını yapma gari..)
Yorum
-
birazda sebeplerni açsak sayın bull market,
elinde spot altınla gittikçe moraran bir yatırımcı olarak merak ediyorum.
amerikan verileri iyi geliyo altın aşağı,amerikan verileri kötü geliyo yine aşağı.yazdıklarım kendi düşüncelerimdir,yatırım tavsiyesi değildir.
Yorum
-
altında 1241 dolar epey önemli bi seviyeydi aslında
bu seviyelerin altına sarkması, ve bu seviyelerinde altında geçireceği günler haftalar pekde sağlıklı değil görünüyor.
yani hiç umulmadık hareketler olabilir demek istiyorum, yukarı yönlü değil hemde aşağı yönlü umulmadık hareketler.
kimseyide atkilemiyim yazdıklarım tavsiye değildir.Eğer hayatında inişler ve çıkışlar olmuyorsa, ölüsün demektir.
Yorum
-
tek ve mantıklı sebebi şudurdelidayim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbirazda sebeplerni açsak sayın bull market,
elinde spot altınla gittikçe moraran bir yatırımcı olarak merak ediyorum.
amerikan verileri iyi geliyo altın aşağı,amerikan verileri kötü geliyo yine aşağı.
bu kadar altın alıcısı bulmuşken sattılar, eğer fiyatlar yukarı giderse bu satışların sonucu ucuza altın sahibi olanlarında takrar piyasada kar satışına geçmesii neredeyse kesin olur, bunuda karşılayacak yok, madem öyle satışına razı olmak ve herkesden önce satmak bu işi bilenlerin yaptığı en güzel iştir, sonuç düşüştür malumunuz.
atının çok uzun vadeli dalgalanmalarına bakarsanız uzun soluklu çıkışlarının çok keskin düzeltmeler yapabildiğini görürsünüz, onlardan biri yaşanıyor olması kuvvetle muhtemeldir, yaşanmazsa şaşmak lazım diyorum, yinede kimseyi etkilemiyim diyorum, önümüzdeki 1-2 ay çok dikkatli olsun herkes tek diyeceğim budur.
ben kısaca 1921 dolar gördüğünden bu yana pahalı olanın yatırım için alınmaması gerektiğini söyledim durdum, hatta 1356 dolar artı eksi 15 dolara düşecek, ondan sonrasına bakıcaz diyordum iki yıldır, forumlarda bu yazılarım var aralarda derelerde, şimdi baktık gördükki, gerçekten sağlam bir düzeltme dalgasındayız, en son artık bu 1200 lü rakamlar umut sanki ama sadece umut olarak kalması kuvvetle muhtemeldir diyorum bu benim görüşüm dediğim gibi kimseyi etkilemiyim, ben yukarı hareketler beklemiyorum açıkçası.Eğer hayatında inişler ve çıkışlar olmuyorsa, ölüsün demektir.
Yorum
-
aga amerikanın operasyonu neticede,doların hala emperyal olarak kalması için basıyorlar ortada sebep yokken,
sıkıysa gık diyin, eldeki dolarları altına çevirmeye çalışssın merkez bankaları,
adamı oyarlar,
hindistan bile oyunu gördü, altın ithalatına ek vergi koydu daha fazla almasın vatandaş diye.
ama varya dönüşü muhteşem olacak. tek soru ne zaman?
dallamanın tekide çıkmış barbar adeti diyor altın için,
hattari hanzo, amerika gazoz kapağını para yaptım dese onada uyacaksın o zaman medeniyet diye,
dünyadaki toplam varlığı
bir tarafı 20 metrelik bir küpten oluşan emtiadan bahsediyoruz şunun şurası.Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum
-
Yarın 15.30 itibariyle gold'da initial margin ilgi kontrat fiyatları 7 bin küsürlerden 8 bin küsürlere
çıkartılıyormuş, global etkili bi %'sel karar.. Enteresan hareketleri tetikleyebilir an itibariyle,
bakalım zaten düşüyodu aylardır belki biz dün bugün longlayanlara da bir nevi fırsata dönüşebilir ??
Margin sebepli sıkıntılı her tür portföye extra yük getirecek bu uygulama, gözle görünmeyen
-%10-15 aşağılarda oluşturulmuş bir dip etkiside yapabilir belli bir süre..
Yorum

Yorum