Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
kuzu Hocam, geçen seferkinin aksine Tayyip gülüyordu bugünkü konuşmasında, parti içi karışıklığı halletti galiba, hala yıkılır diyor musun bu hükümet...
diya drafida kodu baboli....tam orada opecegim fahiseyi....ecelem yok....
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
incik chaotic....gerilerde firildagin videosunu komus bizim usaglar....
firildak diyor ki....
feyiz lobisi....yabancilar.....holdingler....medya patronlari bu gezideki capulculari kullaniyor....
ula firildak....bu ayni lobi....teyyip agami iktidar yapti....destekledi....senin gibilere para yagdirdi....
ozaman iyiydide.....simdimi kotu bu lobiler....
diyorki firildak....faizleri teyyip agam dusurdu.....cuuuusss ula....bernanke dolar faizini sifir yapmasa idi....yavuz sultan selim teyyip....feyizleri dusurecekti heee....ula sen ne kadar firildaksin yawrim....
aliyorum....simdikinide okudum....ve ilgili agir topa yolladim...
verdigin bilgiler cok faydali....dikkat ettiysen....dun verdigin bilgiye uyduk....96 000 i kullanmadim....OBO dan vazgectim sayende....92 000 i kullandik....
simdiki bilgini cek ediyoruz....
cok tesekkur ediyorum....bu feed backler soygunumuz sanli oluyor....
Yorum