TÜRK ün VURUŞKAN EVLATLARI

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • VIX100
    Tecrübeli
    • 03 Kasım 2011
    • 1945

BEéLLrock Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    VIX100 selam, yön verebilicek yiğit arıyon mu?)
    yeğen,200gho 93500 den geçtiği doğru mudur? sen onu söle önce,sen arabayı dihkattli kullan yönü ben bulurum
    oh pity pity,care'em all so pity,tear is the last thing,gymnastic

Yorum

• mehmetkirsoy
      Kıdemli
      • 03 Ocak 2013
      • 3325

VIX100 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      yeğen,200gho 93500 den geçtiği doğru mudur? sen onu söle önce,sen arabayı dihkattli kullan yönü ben bulurum
      96700 de

---

92,900 görüldü bu açıdan yukarı ihtimal biras daha arttı sankiii

Yorum

• Misafir

Öte yandan faiz lobisi bize bayılıyo aksi gibi hala faiz cenneti bizim memleket, bırak bizle didişmeyi boğuşmayı, yani laf ola gündem ola beri gele..

Misal; yakın geçmişte 90'lar 2003 arası diyelim yaklaşık olarak Amerika %3,5 - %5,5 arası yıllarca arbitraj yaparken bizde %40 - %80 aralığında

arbitraj yaptık..

Son yıllara bakınca yine onların % 0,25 - % 1,5 sunumuna bizimkiler kat be katı olarak hadi diyelim % 4,5 - % 9+.. vs vs..

Biri USD öbürü TL gözüken ama bizim döviz faizleri de hep katlarıyla yüksek, ki faiz lobisi TL mevduattan da gayet

bal gibi arbitraj yapabilip hatta kur dönüşlerini bile lehine ekstra kaymak tahsil edebilmekte hem giriş hem çıkış esnasında..

Goliath vari ayaklar insanlık ve memleket namına malesef palavradan öte değil, bilhakis bu esnada faizdeki kontrollu keyfi

veya genel düşüşler, bekleyişler ve ara çıkışlarda memleket içinde yandaşlara sınırlı hizmet veren goliath'ımtrak bir 'arası'

mekanizma marifetiyle 'birbuçuk' kere zarar görüldü..

Adil olmadığı için birileri o ara uygulama ve insider farklarını cebe atarken 'yandaş style', birileri tabiri caizse iki kere kaybediyor da

ondan sebep arbitraj 'birbuçuk' hesabı..

Yorum

• Misafir

VIX100 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          Canım arada soruyon diye hatırlattım ) gözünün gördüğünü ne soruyon 190 günlük bakalım istersen )

Dikkatli kullanıyom tamam, hadi sıra sende yönü bulunca vaktinde söyle bari geç fren yapmıyalım

güvenli sürelim, konvoy uzun..

Yorum

• Misafir

Çakmaktaş yapası geliyo insanın valla, trajikomik bir hafta sonu öncesi..

Yorum

• Misafir

Vuruşkan topiği bura, ayıp olur vuruşmazsak..

En yükseğe dünkü kadar satış yazdım hayırlara vesile, gelirse ort. (92750+94350) / 2 ..))

Haftasonu malum, risk almayı sevmez finans piyasaları belkide günün en yükseği olabilir buralar..

Yorum

• Misafir

89 civarı kaparsak bile pozu taşırım bi şekil, yoksa kar al flat bile olunur.. )

Daha verecekte taze shortları hesap yapıyoz, hadi canım elini korkak alıştırma daha Goliath falan var..

Yorum

• labtek
                  Tecrübeli
                  • 11 Ekim 2009
                  • 505

Öglen paydosunda okunabilir. Hemde yeni safak gazetesinden....

Insana dürüstlük öğretmeyen hiçbir inanç ve felsefeye saygı duymuyorum...

"Kutsal kitaplarda çokça adı geçen "şeytan" gerçek dünyada size ahlâk dersi veren bir yobazdan başka bir şey değildir..."

NIETZSCHE

Yorum

• sonperde33
                    Kıdemli
                    • 03 Ağustos 2011
                    • 3010

bugunu degil, pazartesi olacak oldugunu dusundugum + gapla,
                    100 un ustunde olacagiz diye dusunuyorum.
                    Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!

Yorum

• manaw
                      havacı
                      • 28 Ekim 2011
                      • 896

bir gün öncesinin tepe dibine göre hesaplanmış fibo seviyeleri.. @bearbull style..

Yorum

• Misafir

Dax'ı kıtladık, darısı herbiyerin başına..

Veremiyo bi türlü taze shortları, maliyet güzel olacakta nerde hani ??

Yorum

• VIX100
                          Tecrübeli
                          • 03 Kasım 2011
                          • 1945

zabahnan 92100 den gısaldım,500 puan verdi almadım çöküyor dedik,bi zıpladı verene kadar 92200 oldu ...
                          oh pity pity,care'em all so pity,tear is the last thing,gymnastic

Yorum

• delidayim
                            Katılımcı
                            • 26 Mayıs 2009
                            • 214

bunuda seyretmeli
                            yazdıklarım kendi düşüncelerimdir,yatırım tavsiyesi değildir.

Yorum

• sonperde33
                              Kıdemli
                              • 03 Ağustos 2011
                              • 3010

.........
                              Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!

Yorum

• Misafir

delidayım o Hodri Meydan!'ın dakkası kaç bari bi tipine bakalım..

Yoksa bu adamın nesini 38 dak. izleyelim, al takke ver külah zaten her gün tv de zor zaplıyoruz bu tipleri..)

Yorum

Working...
                                X

Debug Information