95200 destek
TÜRK ün VURUŞKAN EVLATLARI
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Bu akşam ve/veya yarın yaşanacaklardan, yapılacak beklenen malum konuşmalardan toplumumuzun hiçbir kesiminin çok umutlu olduğunu, olumlu yapıcı beklentilerde olduğunu zannetmiyorum..
Aksi sürpriz olur gibi bi görüntü oluştu; malum gider ayak umursamayan tavırlar, uzaklardan 'bilmem kim ne demiş, niye demiş, ne anlamda demiş, içeriği nedir??..vs.' tavırları ve ordan beri sessiz sedasız günleri geçiştirme taktikleri epey ipucu olabilir böyle bir gözlem için..
Bu arefede güvenemiyeceği yada umursamaz bi ağza piyasada kendini daha fazla emanet etmez, bugünkü düşüşler bunun işareti..
Ancak ne olur ne olmaz çok düşük bir ihtimal bile olsa hatta yalandan kısa vade zaman kazanmak için bile olsa, ters bir piyasa volesi ihtimali de aynı ağızdan ikram edilebilir long da malda kalan yurtiçi/dışı piyasa yandaşlarına.. Fırça ve tehditler ötelenebilir yani sanmıyorum ama ??..
Velhasılkerim bugünün düşüklerinden shortların %25 civarını take profit tadında kapatıp, pozların 'geçici' kapanış işlemini başlatmayı düşünüyorum..
Karları bi yerden kitlemek için alınması gereken bir önlem, alanda kazansın dimi).. Kalan sağlarla izler gelişmeleri devam ederiz ve herhangi yöne yönelirse yönelsin min. hatalı trade, kar al esnekliği oluşur, shortları ihya etmiş) fakat malesef güvenilmez bir ağza çokta emanet etmeden pozları..
Piyasalarda fırsatlar bitmez, hayırlı işler tradeler forumdaşlar..
Yorum
-

fiyat düşsede indiklerde pu oluşuyor... bu şartlar altında güven olurmu
pehhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Yorum
-
Dow daki asırlık tarihi zirveden yaklaşık -600 puanlık düzeltmede ordaki shortlarımızı epey rahatlattı çok şükür..
Orda henüz kar yok ama maliyete çok az kaldı ve düzeltmenin devam edeceğini düşünüyorum, öncü olmakla
beraber) bizdeki 'dümdüzetme' gibi olacağını sanmıyorum ama biraz daha aşağılara yolu var gibi inşallah..
Altınaysa bulaşmadık hala daha, izlemeye devam..
Yorum
-
Son kusanlarımı döküyor bu..
hala iyimser bakıyorum poz icabı..
ya aylık grafikteki gap Kapanmadan bu nasıl düşer..borsa tarihimizde ilk olacak..104,750 öle yada böle dolması lazım..
daraldım haa..https://twitter.com/LEVENTASLAN91
Yorum
-
Yorum
-
günlükte 91,650 den başka rakam kalmadı bende saatlik önceki dibide aşşa geçti

önce sar patladı
şimdide macd patladı
indikler yalan oldu kısaca
pehhhhhhhhhh
Yorum
-
Panik yok ! Diplerden dip beğenemiyo piyasa yine )
Bi %20 lik paket te 93950 yazsak kolay lokma ?? olabilir ama bi sakin düşünmek lazım
Yoksa yarı poz kapadık zaten shortlarımı kaptıracaz bu gidişle ??..
Sonra 'Noldu Cicim?'e poz kalmaz elimizde aman diyelimde
Dikkatli trade edin arkadaşlar yılbaşı beri rollercoaster diyoz Bistanbul tema parkı mübarek..
Yorum
Yorum