TÜRK ün VURUŞKAN EVLATLARI

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • gundwane
    Tecrübeli
    • 18 Ağustos 2011
    • 1922

gundwane Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Keşke alsa idik diye düşündüğümüz birçok hisse o düşündüğümüz fiyatlarda..

Bundan 1 ay sonra ya o gün almak var mış mı diyeceğiz

Yoksa o gün bile satsa idim yüzde 30 daha fazla param olacak mı diyeceğiz..

Zor karar..

Uzun yıllardır bu piyasada olan birisi olarak nakitte olanlarında vay be amma düşüyor diye belgesel kıvamında izlemektense alıcı satıcı taban olan olmayan tabanı kalkan kalkmayan hisseleri iyi bellemelerini tavsiye ediyorum..Böyle günler çok ip ucu barındırır..
    Malın çoğunun toplu olduğu ve kimsenin satmak istemediği ADEL OTKAR TMSN ASUZU YAZIC GOZDE TEKST GİBİ kağıtlar hemen hemen eski seviyelerine geldiler..

Bazı ları ise manda poku gibi düştüğü yerde yayılmaya devam ediyor..

Pazartesi 67 tl leri gören otkar bugün 88 tl..

Yorum

• egelii
      Tecrübeli
      • 25 Ağustos 2011
      • 2961

egelii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      aynı gün döndü

son hamle güdük kaldı
      ptesi eksi gap bekliyom şimdi de

mavi çızık yükseldikçe destek de yüksseliür haliynen geçen 110700 deydi şinci 112250 olmuş
      112250 gırılması lazım 109 gündeme gelmesi lazım
      ben arasını yani 111500 ü bekleyem en iyisi
      yukardakini 27 mayısta atmışım 109 a beklemişim orda olaylar devreye girmiş pala teknikçiyi öpmüş vsvs

son durumda bu

Yorum

• Se_M
        Katılımcı
        • 01 Aralık 2009
        • 97

egeli senin beklediğin salınımı sabah ki düşüşüyle bitirmiş olabilir mi ? 97.525 yaparak...

Yorum

• egelii
          Tecrübeli
          • 25 Ağustos 2011
          • 2961

Se_M Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          egeli senin beklediğin salınımı sabah ki düşüşüyle bitirmiş olabilir mi ? 97.525 yaparak...
          ondan hariç bi salınım daha yapması lazım 2.seans
          onun için çıkıyor
          bu çıkışından anladığımda salınımı çok aşşaya yapmecek 98800-97500 gibi mesela
          veya 98500-97500 gibi

Yorum

• gundwane
            Tecrübeli
            • 18 Ağustos 2011
            • 1922

Arkadaşlar TA işlemez bu gibi günlerde..

VOB da bir şekilde flat olanların öyle kalmaları kendileri için daha iyi olacaktır diye düşünüyorum..

Ağustos 2011 deki hareketlerin benzeri var..Sakinleşmesi 1 aydan fazla sürer diye düşünüyorum..Mal çok dağıldı..

Yorum

• thebaboli
              Sistemli Borsacı
              • 06 Temmuz 2012
              • 843

egelii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

bu grafiği daha evvel attımdı
              o zaman 113200 ün önemini belirtip yeşil altı turuncuya gider dedikti
              turuncudan döner beklentimizi gerek pala gerek gezi olayları kol saati gösterterek kol gibi yaptı
              ama o zaman bile yukarda 500 bin aşşada 5bin olduğunu söledik
              şimdide bu grafa bakıp şu yolu izleyeceğini ve turuncuyu deneyeceğini düşünmekteyim
              Egelim normalde bir süre yazmayacaktım (zaten bir kaç dost dışında sallayan da yok) ama mesajını görünce bir uyarıda bulunayım dedim. O çizgiye geliş süreci gecikirse sende benden iyi bilirsin ki çizgi doğal olarak aşağı inecektir. O nedenle buralarda oyalanmaya devam eder veya düşerse o çizgiye değse bile fiyat 106 da olmayabilir. (102xxx bile olabilir)

O indikleri uzun süredir kullandığın için daha iyi bilirsin ama olduda bu durum gözden kaçtıysa haber vereyim dedim.
              I'm gonna make him an offer he can't refuse!
              Yazdıklarım asla kat'a zinhar yatırım tavsiyesi değildir.

Yorum

• egelii
                Tecrübeli
                • 25 Ağustos 2011
                • 2961

thebaboli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                Egelim normalde bir süre yazmayacaktım (zaten bir kaç dost dışında sallayan da yok) ama mesajını görünce bir uyarıda bulunayım dedim. O çizgiye geliş süreci gecikirse sende benden iyi bilirsin ki çizgi doğal olarak aşağı inecektir. O nedenle buralarda oyalanmaya devam eder veya düşerse o çizgiye değse bile fiyat 106 da olmayabilir. (102xxx bile olabilir)

O indikleri uzun süredir kullandığın için daha iyi bilirsin ama olduda bu durum gözden kaçtıysa haber vereyim dedim.
                doğrudur dostum 103 kusurlara denk geliür
                onun için bu son yüselişte postu kurtarıp tatil moduna geçmek lazım

Yorum

• Misafir

Selamlar arkadaşlar,

Üç vakte kadar 106 yı hiç tahmin etmiyorum ama sırasıyla 96-93-91'ler an itibariyla çok daha mümkün görünüyor bana

Hem bizde hem global piyasalardaki genel güncel konjonktür, temel, teknik, taktik ... vs gereği.

Yorum

• VIX100
                    Tecrübeli
                    • 03 Kasım 2011
                    • 1945

kuzu ne dedi,helvayı yapacaam bu sefer,tek yol cort

100 ü geçsin de önce lönk için o bile kaf dağı gibi bence
                    oh pity pity,care'em all so pity,tear is the last thing,gymnastic

Yorum

• delidayim
                      Katılımcı
                      • 26 Mayıs 2009
                      • 214

ab de mevduata ek koruma geliyo,
                      eurusd yukarı gidebilir
                      yazdıklarım kendi düşüncelerimdir,yatırım tavsiyesi değildir.

Yorum

• mehmetkirsoy
                        Kıdemli
                        • 03 Ocak 2013
                        • 3325

....

Yorum

• Misafir

Değerli tecrübeli mehmetkirsoy, )

En az 3 aylara girmiş bizim graf 2 aylıkta miyop teyidi ile bile )..

...

Haftalar hatta aylardan bahsediyoduk, öyle dedik yapıcaz diyenlere, böyle dedik yaptık

Birilerinin rüyaları kabusa dönüşmüşdür, napalım bu işler böyle..

Basın karartmasıda bitti canlı yayınlar büyük kanallar nasıda kale aldı memleketi,
                          bir gün seans karartmaları da biter umarım eminim..

Vs. vs. imkansız talepler otur kalk tekrar özür dile zıpla hopla koş tadında yeni taptaze talepler yaparız hmm tadında ve canlı yayında herhangi birileri rahatça konuşabildikten sonra bi helal olsun çeker elbet memleket, bir vakit birilerine helal ettikleri gibi..

Demek ki böyle bu işler parayla değil sırayla, en azından bu anlamlarda ve şimdilik..

Çok zor bazen bizim piyasalar herkese kolay gelsin her iki yönede üzgün ve yorgun yapabiliyor insanı, yatırımcısını..

Daha Dow az cacık yapıyo hele, bakalım öncü möncü piyasamız nelere kadirmiş, eksilerden eksi beğenip kıvamında tarator bile
                          çıkarabilir meydana..)

Çok şükür, hayırlı kandiller..)

Yorum

• Misafir

Türk kültüründe efsaneler vardır, Avrupa vs. tarihi kültürü olan her medeniyette olduğu gibi..

Bizim grafiğe bakıyorum neden olmasın mübarek en efsane grafiklerden diye inanıyorum ve ümit ediyorum..

Var o potansiyel

Yorum

• Misafir

Forumumuzun halini düşünüyorum 102,xxx lerde olsaydık, bide şu anki haline bakıyorum.. ??

Hadi be dow hep sattın yarı yolda bıraktın köpüklere köpük kattın bi kerede gerçekten sat kendin dahil herbişeyden

Yorum

• manaw
                                havacı
                                • 28 Ekim 2011
                                • 896

97,25 flat.. 2050 puan daha geldi.

Yorum

Working...
                                X

Debug Information