TÜRK ün VURUŞKAN EVLATLARI

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • ayhan53
    Rallici Başkan
    • 27 Nisan 2009
    • 2657

i.melih sözünden dönmüş
    twite başlamış yeniden
    [B][SIZE="3"][FONT="Arial Narrow"][COLOR="navy"]TÜRKÜM, DOĞRUYUM, ÇALIŞKANIM, VARLIĞIM TÜRK VARLIĞINA ARMAĞAN OLSUN. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.
    M.K.ATATÜRK[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B]

Yorum

• chaotic
      Yasaklı
      • 26 Mayıs 2009
      • 713

Yarın artı açılış ve akşama kadar hiç aşağı dönmeden yavaş yavaş alış bekliyorum. Toplamda en az 10000 puan yukarı sürüp bugün bırakılan gap kapatılacak ve bu bölgelerden short yapanlar trenden indirilecek. Başlarda kimse yükselişe inanmayacak. Ağır ağır yükseltecekler.

Yorum

• chaotic
        Yasaklı
        • 26 Mayıs 2009
        • 713

Beklediğim başka gelişmeler de var. Gündüz ucundan biraz yazayım dedim, inandırıcı bulunmadı yazdıklarım. Bu gelişmeler olursa eski zirveyi de geçebiliriz. Kısaca ifade etmek gerekirse, RTE yi devre dışı bırakacak her tür gelişme toplumsal barışı sağlar ve Türkiye'nin önünü açar.

Yorum

• mehmetkirsoy
          Kıdemli
          • 03 Ocak 2013
          • 3325

10 aylık basit ortalama.. alt üst örneği

38.850 den poza girmiş 2009 yılında çıkışı 2011 78.000

şu an 97.033 de bu rakam ve altındayız.. fikir açısından

nasıl diyorlar geniş bakış

artık bu rakamların altı üstüdür abi long içün müneccimliğe gerek yok piyasa shorta dönmüş üstlerinde longa döner. nasılki long piyasada short açıp kudüse koşuluyorsa aynı şey long içinde olabilir...

objektif yaklaşım

rakamlar belli tereddüt eden game over... geçip yükselirse yükseliş sürer.. altta düşüş sürer..

97 deki rakam aşşa geçilince düşüş bugün yeni başlamış gözüküyor üstünde aylık grafikte düşüş biter tekrar düşerse gene düşer.. ne kadar kolay...

Yorum

• mehmetkirsoy
            Kıdemli
            • 03 Ocak 2013
            • 3325

günlükteki rakamlarla harman edilip bakılırsa faydalı neden olmasın ?

fikir açısından tabikiiiiiiii bazı şeyler çok kolaydır sadece biz zorlaştırıyoruz.. testere ihtimali aklımıza geliyor.. ya testere olmaz ise ? belki bir daha 97 görmeyecek ? belki direk 100 açılacak ?

gerçekleşmeden tahmin işi bozuyor..

2012 ortasından beri ihlal 0.. ilk defa bugün ihlal gerçekleşmiş.. 1 yıl sonra.. pehhh

bu piyasa 80 e felan düşerse sonra vay nası oluyor ağa 120 dediydi olmasın.. aynı şekilde yükselişe başlarsa hee ağa 120 demişti hayaldi gerçek oldu.. tereddüt eden game over..

böylece holarla ilgili paylaşımım bu kadar..

daha yazacak bişey kalmadı zaten

Yorum

• kani
              Tecrübeli
              • 26 Kasım 2010
              • 1084

chaotic hemen hemen aynı fikirdeyiz ben sadece yonca sebebiyle az eksi
              sonra ful artı ful bekliyom ama ne diyem her şeyi
              son diyen pala olacak
              oturma münkir ile alırsın sancı tutarsın pas paklamaz her kalaycı

Yorum

• Permanent
                Katılımcı
                • 08 Ağustos 2011
                • 161

chaotic Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                Beklediğim başka gelişmeler de var. Gündüz ucundan biraz yazayım dedim, inandırıcı bulunmadı yazdıklarım. Bu gelişmeler olursa eski zirveyi de geçebiliriz. Kısaca ifade etmek gerekirse, RTE yi devre dışı bırakacak her tür gelişme toplumsal barışı sağlar ve Türkiye'nin önünü açar.
                Siyaset yazmanın faydası yok dedim.
                Ama zaten kimseyi ikna niyetinde değilim.

Halen en az toplumda Ak parti oy oran %50-54 civarı.
                Ama nedense Ak parti aleyhine yazan %90-95...
                Biraz lehinde yazan %5 onlarda üstüne az bir hücum gelince direk...
                RTE aslında şöyleydi de, diktatördü de... ufaktan kayarlar...

Halen, RTE dışında iradesi kuvvetli veya dirayetli, doğal lider vasfı, gözükara adam yok.
                Dolayısıyla... kimi ararsanız arayın... hepsi sönük kalır.
                Yine Recep Tayyip ten başka denk yok.

Şimdi, yemişim diktatör palavralarını, yok yasakçılığını...
                Veya amerikan uşaklığını...

Başbakan, cumhurbaşkanı kim olursa olsun... illa elini bükemediğine "tamam ağam" diyeceksin.
                Rusyaya, ABD ye, çine ne diyebilirsin. ne kadar gücün yeter... Reyhanlı olayını gözün önünde kimin yaptığını zamanında tesbit edemezsen,,, kime meydan okuyabilirsin.
                İsraile van minüt dediyse... elinde bazı kozlar vardı. O yüzden dedi. Nitekim adamlar etrarında biraz dönüp durdular.

Bu mutlak. Yoksa hareket sahan yok.

Bunları kabul edin demiyorum. Etmeyin.
                Kimseye yaranmak zorunda değilim.
                Benim doğrularım bunlar, ama kanaatimce objektif doğrulara en yakın tesbitler.

Şimdi gelelim. Gezi parkına.
                Olaylar, birkaç ağaç içinmiydi, alkol yasağımıydı, toplumun demokratik tepkisi miydi?.
                Alakası yok. Faiz lobisi... faizlerin düşük kalmasına daha fazla müsade etmedi.
                Haldırt indirdi... borsayı... böyle yaparım dedi...
                Kodaman işler bunlar...
                Başlarda iki tane ismi Ro ile başlayan aileler var... (rokefeller, rotshild)

Sultan Abdulhamit Duyunu umumiyedeki borçları sıfırladı.... Filistini vermedi. Bu ozamanki şimdi halen dünya finans ı yöneten Rotshild ailesinin hoşuna gitmedi.
                Abdulhamidi devirdiler... Kim finanse etti. Rothshild.
                Emanuel Karasso, Teodor Herlz aracılığıyla ikna edemediler.
                Huzurlarından kovdu Sultan bunları...
                Sonrada Balkanları karıştırdılar, küçük terör grubları ile ortalığı ateşe verdiler.

Ağaç, demokratik tepki, gezi parkı... bunlar milleti çiğnesin diye ağzına sakız verdiler... Millet te çiğniyor.
                Demokratik tepkide dükkanları, araçları çevreyi harabeye çevirmek var mı?
                Bunları yapan kim.
                Türkiye nin her yerinden tepki varmış...
                Yesinler...

Hükümet bu şekilde yıkılmaz beyler...
                Ancak oy oranı %35 in altına inerse koalisyon oluşur.
                O zaman iner Tayyib ağabey...

Yoksa çooook beklersiniz...

Yorum

• kenanji
                  Katılımcı
                  • 30 Haziran 2009
                  • 136

Yorum

• Bull Market
                    Tecrübeli
                    • 23 Mayıs 2007
                    • 597

Bende akşam tencere tava aynı hava yapmaya başlayanları gördüm sokaklarda yürüyerek evime gelirken

Dün akşamda görmüştüm, tam hava kararmaya başlarken tencere tava çank çonk çank çonk sesler

Ama bu akşam dedim sayayım şunları, sokaktayım ya yürüyorum caddeyi baştan başladım apartmanlarda tencere tavalıları

Şu binada 3 şunda 4, bunda 5, onda 3

daire sayısı binalarda en az 8 er katlı çift daireden 16 ve hatta bazıları biliyorum 36 daire olanı var yani

ama tencere tava çang çong epey ses çıkarıyor binalar arasında yankılanıyor falan

eee tamam diğerleri nerede?, duyarsızmı yoksa sessiz çoğunlukmu?

işte o duyarsız ve sessiz çoğunluk denilen sandıkta işi bitiriyor aslında

haa belki çok bilmiyorlar, yada boş teneke yuvarlansa çok ses çıkarır hesabı onlar gerçekte doludurda yuvarlanmalarında sesi tok çıkıyodur yada sükut içindeler her daim.

yani ben istatistiğimi yapmışım, görünen köy kılavuz istemez say bak oran belli %15 bilemedin %20 ki eminim bundan fazla değil.

var bi dolap hazırlanmış işte, ama daha inanın konusu gündemde değil

sadece bu ön ayaklanmalar ve ardından gelecek olan gündeme, yani korkulana halkı ayaklandırmaya alıştırma işi bence

esas konu ortaya çıkınca bakın gördünüzmü hadi koşuuun engelleyiiin denmesini sağlamaya çalışma olması yüksek ihtimal

onçin Haziran ayı boyunca gelişmelere ve gündemin değişimine dikkat etmekte fayda var.

Başka konu gelir bu gezi parkı unutulur gider karga tulumba halkı adapte etmişken bişeylere taş koyarlarsa mutlu olurlar.

Ama sonuçta o sessiz ve duyarsız sanılan çoğunluk yine sandıkta işini bitirir, bunu değiştiremez kimse.

Lakin istenmeyen eğer yeni anayasaysa ve çalışmalarıysa ki bu ay çalışmalar başlayacaktı, gümbürtüye gider yazık olur yıllara, yılları geçtim ülkeye ve insanına yazık olur.

Bunuda sağlamaya çalışanlara kimse hakkını helal etmesin ben etmem, eğer böyle gelişirse protestocular neye destek olmaya başladıklarını sonradan anlayacaktırki çoğu pişaman dahi olabilir diye tahmin ediyorum.

Ve umarım yukarda bahsettiğim gibi gelişmez hiçbişey, tahminlerim gibi olaylar gelişsin vuku bulsun ve halk kullanılsın istemiyorum gerçekten.

Değilse meydanlardan inmesin kimse kullanılmadığını düşünüyorsa.

Kullanılmamak güzeldir.
                    Eğer hayatında inişler ve çıkışlar olmuyorsa, ölüsün demektir.

Yorum

• chaotic
                      Yasaklı
                      • 26 Mayıs 2009
                      • 713

RTEnin afrikada yaptığı açıklamaları dinleme imkanınız olduysa 'mesaj alınmıştır' diyen kendi bakanına ve Cumbabaya acayip kızgın...

Bakan kim, bildiğim kadarıyla Ömer Çelik... Dün Türkçe Olimpiyatlarında dehşet bir konuşma yaptı bu bakan...

RTE son zamanlarda İran kökenli şahıslarla çok yakınlaştı ve bir sürü Türk evladını cemaatçi yaftasıyla makamından etti, ki bunların çoğu sempatizan idi öyle aktif cemaatçi değillerdi, bir kısmı da resmen gammazlandı.

AKP'nin kendi içinde bile buna karşı çıkan yığınla bakan, milletvekili var.

Bu kişiler RTEden umudu kesmiş durumda, çünkü dediğim dedik diyor hala. Ağaç meselesi önemli değil, asıl yukarda bahsettiğim konuda çok inatçı...

RTEnin ipi çekilecek...

3 gündür devam eden olayları takip ettiyseniz, polis tarafından halkın gıdıklanması var... Bu olaylardan sonra bunu Türkiye'deki her kesim olumlu karşılayacak, alkışlayacak, toplum buna hazırlandı...

Tek soru işareti RTEci taban taşkınlık yapar mı, sokağa dökülür mü? 1 milyon toplarım mesajı Gandi Kemale değil Cumbabayadır...

Tencereciler tavacılar farkında olmadan AKP içindeki bu kavganın konu mankeni olmuşlardır...

Bugün Sabancı ve Koç grubu ciddi şekilde mala girdi borsada, satanlar yabancı küçük yatırımcı...

Büyükler en kısa sürede, en az hasarla bu konunun çözüleceğine inanıyor bence...

Tabi ki yanılabilirim, bunlar benim gözlemlerim...

Yorum

• Karatay
                        Aktif
                        • 14 Ağustos 2011
                        • 277

Herşey bi yana uzun süreli bir iktidar, "metal yorgunluğu" yapar.
                        Hata yaptırır, peygamber olsan yine dönüşüsürsün. (Ha arkadaş önceden de öyleydi o ayrı,ama zaman hataları ve zaafları daha fazla ortaya çıkardı.)

Asıl sistemde hata var. İki dönem sonra aynı kişi evliya olsa yine iktidar da bırakmayacaksın.
                        Bakınız ABD, herşeyi öykündükleri yer e hadi bunuda alın o zaman...!

Fazla güç zamanla "kepek" yapar hocam....!
                        Kim olursan ol farketmez o yükü taşıya-maz..!

Yorum

• Bull Market
                          Tecrübeli
                          • 23 Mayıs 2007
                          • 597

İyide siyasi istikrar için tuttular, 3. dönemden sonra bir daha aday olmam diyen birisiydi zaten, zorla 3. dönem iktidarda bırakıldı.

Siyasi istikrarı sermaye istedi, Almanyada aynı parti yıllarca iktidarda kaldı mesela dendi, ılımlı islamıda yıllarca iktidar yaparız dediler

İktidarda olma meselesi kişilerin elinde değil biyerde, bulaştımı paçayı kurtaramıyorki, hadi Cumhurbaşkanı ol deselerdi olmayacakmıydı? meraklı değildi benim gördüğüm.

Yönetimsel sorunları sadece kişilere bağlamaya alışmış bir toplumuz, oysaki işte görüldüğü gibi bir insanın düşüncesi yönetime yetmiyor.

Yönetimlerin her attığı adımın bir süreci var ve planlanıyor, her adımda süreç işliyor yani, sadece çözüm sürecinde bir süreç yokki, bu çok açık ve net gözlemlenebilir.

Şuna inanıyorum, kısa vadede gelişen bu olaylar sonucunda uçan bir ülke algısı olşturulacaktır, amaç bu olsa gerek.

Ama uçarmı bilmem artık.

Yorum

• thebaboli
                            Sistemli Borsacı
                            • 06 Temmuz 2012
                            • 843

Antakya'daki gösterilerde bir kişinin öldürüldüğü iddia edildi

Antakya'da Gezi Parkı eylemlerine destek için düzenlenen gösterilerde Abdullah Cömert isimli bir gencin öldürüldüğü iddia edildi

Antakya Armutlu’da polisin CHP gençlik kolları üyesi Abdullah Cömert isimli 22 yaşındaki bir genci başından vurarak öldürdüğü iddia edildi.

Halk TV’de canlı yayına katılan CHP Hatay Milletvekili Hasan Akgöl, Abdullah Cömert’in öldüğünü doğruladı. Abdullah Cömert’in cesedinin Devlet Hastanesi’nde olduğu bildirildi..

soL Portal’da yer alan habere göre, CHP’li Akgöl, Hatay Valisi’ne polis ve askerin çekilmesi çağrısında bulundu. Polis ve askerin müdahalesinin ardından bölgede durumun daha kötüye gittiğini savunan CHP’li Akgöl, Cömert’in ailesinin durumdan haberdar olduğunu söyledi.

Antakya Devlet Hastanesi’nden bir sağlık memuru, Abdullah Cömert’in alnından kurşunla vurulduğunu, kurşunun başının arkasından çıktığını söyledi.

CHP İstanbul İl Başkanı Oğuz Kaan Salıcı ise twitter'da yaptığı açıklamada Abdullah Cömert'in başına aldığı sopa darbeleri sonucu öldüğünü iddia etti.

Kaynak : http://www.radikal.com.tr/turkiye/an...edildi-1136184

Bir çok sitede yayılmaya başladı haber.

Lütfen SAĞDUYULU olalım. Yapacaklarımızın bedeli taşıyamayacağımız kadar ağır olabilir.
                            I'm gonna make him an offer he can't refuse!
                            Yazdıklarım asla kat'a zinhar yatırım tavsiyesi değildir.

Yorum

• Karatay
                              Aktif
                              • 14 Ağustos 2011
                              • 277

Benim söylediğim daha farklı ve derin birşey..
                              Şuanki kişiler benim için önemli değil.
                              Olması gereken bence bu diyorum.

Ayrıca parti tüzüğünde yazılmış birşeyin benim için bir hiçbir bağlayıcılığı ve değeri yoktur.
                              Heran değiştirilip "edit" edilebilir daha öncede yaşadık bunları.(tabanım bunu istedi vs..Zaten yakın bir zaman sonra tekrar yaşayacağız.)

Yorum

• Bull Market
                                Tecrübeli
                                • 23 Mayıs 2007
                                • 597

Obamayıdamı partililer ve tüzük getiriyor, getirip başkan yapan güçler belli

Burada kalkıp herşeyi partililer ve tüzük belirlermi hiç?

Yorum

Working...
                                X

Debug Information