Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
Hiç bir şekilde inmeyecem bu pozdan..son durak MC..aracı kurum ararsa kapatırım..ve 1 hafta uzaklaşırım..
Disiplinsiz hareketimin cezasını çekerim...buralar ihtimal dahilindeydi..bunu bile bile full long yaptım..
kademeli olarak 98000 de stoplanacak şekilde long yapmam lazımdı..oldu bikere.
makası eksiye neden almıyorlar kafamı kurcalıyor....eger herşey bitti ise ve döndü isek eksiye almalıydı coktan...neden şort fırsatı veriyor hala ilginc...
exper,
bu terbiyesiz yukarı sürecektide , yeterince shortçu yoktu..
sabah onu farkettim bi parti kapatmıştım longu..ikinciye elim varmamıştı..108,000 di..
shortçu toplayıp sürecek bu terbiyesiz..
niyeti düşürmek değil bence..x
ama longcuda çok fazla..onları bi vagondan atması lazım..
inşallah atılanlardan biride ben olmam..du bakalım.
makası eksiye neden almıyorlar kafamı kurcalıyor....eger herşey bitti ise ve döndü isek eksiye almalıydı coktan...neden şort fırsatı veriyor hala ilginc...
(bir acemi sorusu)
genelde bu durum neye işaret eder.......?
Gücümüzün 1/10'unu geçen pozisyonlar....riski.....yükseltir.....diye düşünüyorum.....
Yorum