GARAN bugün 11 üzerine atarsa yuhh dicem...gerçi daha önce de demiştim ama olsun...
TÜRK ün VURUŞKAN EVLATLARI
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
eee YUUUHHH yaniii...polat55 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterGARAN bugün 11 üzerine atarsa yuhh dicem...gerçi daha önce de demiştim ama olsun...Lütfen herkes kendi kararını kendi versin...sonra üzülmeyelim...
Yorum
-
-
Gold long iştahı global, ben poz açmadıkça düşüyo fırsat misali de..
vy hyvn vy memleket piyasamızda cümle alem tarihi zirve tebrik etmekte lazım ? dimi
Dow 13,700 nere 15300 nere??, sonra goldu bile konsolide ederler böyle alakasız zor yerlerde (
Bu piyasaları sizler bizler emektarlar hasbel kader tüm paydaşlar taşır durur madem zirvedeyiz )
Yorum
-
özür dilerim devam lı takip edemiyorum kardeş sizlerin tecrübesi ben den kat ve kat fazla ama forumlardaki nabıza göre şerbet veriyor ya şifreli görüş belirteceksin ya da bi çözüm bulmalı ...eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstereren kardeşim buradan tüm pozları kapatıp longmu olalım veya flatmı kalalım? bizim gibi terste kalmışlar ücün görüşün nedir?Kopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .
Yorum
Yorum