paradigma Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
TÜRK ün VURUŞKAN EVLATLARI
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Grafik atabilir misiniz?hanXX Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterDOW 2000deki 40 onsGOLD zirvesinden 1 onsGOLD dibine inecek ,BİST de aynen tabii ki. Emmevelakin biz şortcular hakka yürümeden olsa iyi olacak.Lütfen herkes kendi kararını kendi versin...sonra üzülmeyelim...
Yorum
-
aga ne para vamış beahheksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteregeli...hec pozlarım var....bir ayagım hissede ...doco ....hisse bölümünde paylaştım arz fiyatından dahilim....bir ayagım dolar /tl de 1.80 den longum ve şuanki fiyatı görüyorsun...paritede şurekli şortladım 1.32 den buyana şortda idim...şu anki fiyatı görüyorsun...şimdi paritede longa döndüm...altın malum....burası haricinde altını başabaşta sayıyorum şuanda pozlar para bastı....
allah daha çok vesin
bi ky benmi varım annamadım

tez zamanda düşsünde alayımız kurtulsun ne deyem
Yorum
-
vobda işimiz cok zor egeli ....113 kırıldımı hedef 125 ler...daha önce yazdım...velhasıl heryer karanlık....tek umudum altının dönmesi....bu bizi kurtarır...burada bir işaret gelse diye gözünün icine bakıyorum....egelii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteraga ne para vamış beahh
allah daha çok vesin
bi ky benmi varım annamadım

tez zamanda düşsünde alayımız kurtulsun ne deyem
Yorum
-
-
Şimdi buradan uzun yapacak ky varmı?
soruyu böyle soracan
olurmu yada?Eğer hayatında inişler ve çıkışlar olmuyorsa, ölüsün demektir.
Yorum
-
düşüş başladı
kısalara dokunma bir yıl yeter
kimseye tavsiye değildirEğer hayatında inişler ve çıkışlar olmuyorsa, ölüsün demektir.
Yorum
-
Yok dahada artıyom derse fiyatlar kenara çekilme zamanıdır
balon piyasalarda al sat yapılmaz
hisse alınmaz
bunlar bir borsacının olmazsa olmazıdır.Eğer hayatında inişler ve çıkışlar olmuyorsa, ölüsün demektir.
Yorum
-
16 perşembe 17 cuma imiş ya ,kafa kalmamış,kimsede düzeltmemiş.delidayim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteraz kaldı 16 mayıs cuma,17 cumartesi olduğundan 19 pazartesi,yeter la dön artık,ciallis mi içirdiler buna
dayanın kızanlar.
bugün yarın ben buna vodoo yapacam artıkyazdıklarım kendi düşüncelerimdir,yatırım tavsiyesi değildir.
Yorum
-
Dayıcım, vodo mu yaparsın ne yaparsın, yeter ki düşürdelidayim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster16 perşembe 17 cuma imiş ya ,kafa kalmamış,kimsede düzeltmemiş.
dayanın kızanlar.
bugün yarın ben buna vodoo yapacam artık
(
Lütfen herkes kendi kararını kendi versin...sonra üzülmeyelim...
Yorum
Yorum