TÜRK ün VURUŞKAN EVLATLARI
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
günaydın bol kazançlar arkadaşlar
bu ikisinin yazdığım 450--750 tepkilerini geçen hafta görmüştüm grafiklerde ve adım gibi emindimTÜRKOĞLU Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterpala anladık iyi sıkıyorsun
450 li rakalmardan dji ve dax tepki verecek 700 lü rakamlara gidecek hesabı yapıyorsun ama
bu dax bir garip bak demedi deme, bayram dönüşü 7200 lerde falan bulursun teytey ağanda kurtaramaz bistini
eksi gaplardan gap beğenirsin kendine
ama dax hem perşembe hem cuma hemde pazartesi 3gün 7450-7500 lerede dolaşınca aklımıza ACABA soktu global pala ve haliyle bizede soktu
gap çok fazla olmasa bari
15-30 luklar al pozisyonunda, tek umudumuz 60 ve 120 likleri ala geçirmemesi, geçirirse bizede katmerli geçirir
Yorum
-
soktu bile sabah sabahkani Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHayırlı sabahlar esnaf 1 gün geriden gelen bıst telafi maksatlı uzun dik bi bar atabilirmi bu gün
jhay allah belasını versin böyle işin, 1200 puan girdi çıkar çıkarabilirsen
Yorum
-
bunun ne derdi var sabah sabah böyle depreşti yine,
baboli göreve yaratığın röntgenini isteruk...Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum
-
Gavurun düşüşünde bile çıkanın onun çıkışında abartması normal. Bu ciğersizin röntgeni zor çekilir.sonperde33 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbunun ne derdi var sabah sabah böyle depreşti yine,
baboli göreve yaratığın röntgenini isteruk...

Yeşil çizgi 105100 de dayanacam derse dayanır ama bence dayanmamalı. Yani dayanmasa iyi olur
I'm gonna make him an offer he can't refuse!
Yazdıklarım asla kat'a zinhar yatırım tavsiyesi değildir.
Yorum
-
Bizim gavur elin gavurunun alışını alıyor.egelii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergünaydın
ne kaçırdım? notmu arttı ne iş
Yok mu aranızda hacker. Hackleyelim bir tweet hesabıda kurtulalım yoksa tenhada kıstırdı sonumuz feci olabilir
I'm gonna make him an offer he can't refuse!
Yazdıklarım asla kat'a zinhar yatırım tavsiyesi değildir.
Yorum
-
AMB'nın %0,75 olan faizi... aşağı indirebileceğini...... düşünüyorlar....
bu...€ nun değe düşüklüğü...... avrupada...faiz maliyetleinin azalması....bosaların zıplaması ihtimalini beraberinde getirebilir...miş........Gücümüzün 1/10'unu geçen pozisyonlar....riski.....yükseltir.....diye düşünüyorum.....
Yorum
-
o değildethebaboli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBizim gavur elin gavurunun alışını alıyor.
Yok mu aranızda hacker. Hackleyelim bir tweet hesabıda kurtulalım yoksa tenhada kıstırdı sonumuz feci olabilir
düşse 103 düşcek altı zor
104 e ortaladım cortu 103450 oldu orti emme sıkıntılı durum
Yorum

Yorum