ohaa.. sapık +300 makas yaptı..
TÜRK ün VURUŞKAN EVLATLARI
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
101500 vemiş lönkü palaegelii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstertebrikleriniz iöçin teşekkür
kullananlara hak helal
maksat palayı soymak ha ben ha siz amaç ekip olmak
yalunuz benim 102200 ü nememiş 102225 den dönmüş 25 puana gitti bizim lönk işi
101500 e çektim bi ihtimal verise bakıcez
aklına yandımın palanın parası akar akar akar
Yorum
-
saat 15 de evden çıkarken baktığımda 102200 e vermeli diye yazdımdı 25 puan şaşmışfox Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster101500 e gelise sankim daha da aşagısı olur gibi ama... sen daha iyi bilin egeli kardeş..
işe geldim ve program yok anca ezbere bakıyom aklımda öle kalmış öle yazdım
sanırım daha aşşa vermiş ama möim deel önemi olan biyerinden yakalamak

Yorum
-
bu pozda 103400 möhimm olmalı 103400 ü denemeli orda ben inmeliyim sona 102500 de binmeliyim vsvsvsfox Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryarın devam eder inşallah yukarıya.. 103 ü geçtigimiz vakit en azından önceki zirveye gider gibin duru.. eksper aganını 112 ise ballı gaymak... hayırlısı olsun... cümleten hayırlı akşamlar...
yol uzun
Yorum
-
orası malum eksper ustameksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdowa bakanlara....orası düşmez boşuna ona bakmayın artık....
parite şort sıkıştı elimizde, onun yüzünden paramızı alamıyoruz
paramızı bi alsak düşmezse düşmesin, cehenneme kadar yolu var
Yorum
-
103750 kuvvetli bir direnç var bence. Stop olacağınız yer aslında kısa için güzel yer. 106 100 düşüşün %61,8 i.lord Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterfull sort devam ya 500 puan zarar ederim yada 5000 puan karla kapatacam yarından itibaren 103600e stop koyacamI'm gonna make him an offer he can't refuse!
Yazdıklarım asla kat'a zinhar yatırım tavsiyesi değildir.
Yorum
Yorum