tamam bende parayı sevim emme benden cok seveni sevmim.....ha ha ha
TÜRK ün VURUŞKAN EVLATLARI
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
-
?mehmetkirsoy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryeni icat çıkartmışlar borçlanma adına eurolira... tl yurtdışından borçlanma felan deniyor... skenderin adamı konuştu anadolu insanı umutlandı... kepçe servisten çıkacakmı yoksa skenderin adamı doğrumu diyor...
skenderin adamı bayram değil seyran değil niye yorum yapmış?
http://ekonomi.haberturk.com/para/ha...rolira-geliyor
Yorum
-
-
gordunuz demi yine dusmedi ..dusmezzz .......kosullar olusmadi cunku ... normalde bu tarz ani dususlerde panik havasi olur artik ralli bitti diye yuklenir millet ve bu eylem dususu daha da tetikler ve ivmelenir dusus .... sonrasinda kuvvetsiz bir tepki gelmeli 300-400 puan kadar ondan sonra esas dusus dalgasi gelmeliydi ..
eksperimin de 105500 de parayi alirim dedigi iste o hafif tepkiden sonraki ikinci asil dusus ...
fakat bunlar olmadi dusus cok siddetli olmadi birkere ; o kadar ciktiktan sonra 1200 puanlik dusus tetkleme veya ivmelenme degil , ardindaki tepki ise hafif kalmadi iyi tepti ve takibindeki ikinci asagiya dalgayi yapmadi .. pala iyi fake atti ama ben yutmadim ... bu arada longuma 1000 kusur puan veriyor ...yatirim tavsiyesi degildir ...
Yorum
-
-
ülem kaybettiğim kontratşarın bir kısmını çok zor inen elde edilen taze pele ile yerine koyiyim dedim, ekranda ne yaniyoesa ordan yapçem dedim
ekranda 106450 yaniyordu
şansa bak yaw, adam gibi bir düeltme gelmiş
ben onun alt bandindan işlem geçmişim
ii de arkadaş sanki her dakika 100 puan düşüyor da tabakhaneye nok mu yetiştitiyom yaw
Yorum

Yorum