desteğe geldi..kırarsa long piyasaı biter..yarın kapanış belli edecek
TÜRK ün VURUŞKAN EVLATLARI
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
sabah bahsettiğim
104950 karar noktasında çok tutunmaya çalıştı ama başaramayınca nispeten sert satışı yedi
gözünüz aydın
bizim piyasa kapanınca ayılardan birazını dow ile pariteye gönderirseniz sevinirim arkadaşlar
birazcıkta biz ekmek yiyelim
Yorum
-
çıkışın %38 düzeltmesini yaptı.. burdan gelecek tepki 106 geçerse üst derece cıkış devam ediyordur.. yok gelmez veya daha aşşağıdan gelirse her türlü palanın yakasındayız kaçarı yok.. bundan sonrası gidişat hakkında her türlü bilgiyi verir heralde bilgisayar.. yok eğer bu düşüşün tepkisinde kalıp aşşağı yönelirse üst derecede çıkış bitmiştür..
Yorum
-
cuma idi abi 2 gün var ağaya nası olacak şimdi teknik çalışır mı
en son not yolda idi heralde deveyle geliyor ki yetişemedi
Yorum
-
endeks betasında var gücüyle halk kıza yüklenmişler arkasından sürüyü bulmuşlar.
ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
106-103.700=2300 pian düşüş oldu.. eğer ilk ayak düşüş bitti dersek bunun tepkisi hadi yapsın skenderliğini 61.8 olsa 105.100 tümünü geri almaya kalksa 106 yapar.
yani bundan kaçış yok.. pif nokta 106 bidaha geçilmemeli.. geçerse iş çarşı karışık hatta 61.8 en fazla %78 in üstü olmamalı.. gerisi kolay
eğer böyle olursa sonraki gelecek düşüş misal 105 den başlayıp 4000-5000 puan bile olabilir kemiksiz
atış serbest nasılsa
neden tepki çinki tepeden henüz ilk satış geldi bu açıdan hep tepiyor namıssız
he birde burdan eğer tepki olursa tepki 3 parçali olmali itki gibi olursa kafada soru işareti yanar.. sonra dimdik çıkarsa short işi iptal olabülür halen iş boyut değiştirebilir ama tepe geçilmeden ağırlık az.
tabi BUNLAR HEP ATMASYON..

Yorum
-
şimdi geldim eve baktım ki akmış üstüme para hedefe bi günde gelmiş beahhhegelii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Yorum
-
ben gene sözüme binaen zabanan 103500 e basem malları hatta yolleyem şimdi zabanan gider o nasılsaegelii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster105 te kapatırmıyım nafakamı alırmıyım diye bekliyodum ama başka bi karara vadım
bu pozu beklemeye karar vedim hedefim 103500

sona 103200 e verüse lönkleyip 104700e filet 105ede cort düşünem
dahada 105 üstünü göremez takribi 10 gün
Yorum
-
vay be, beyler helal olsun valla,
vahşi batının en hızlı silahşörlerini barındıran kasaba gibi oldu burası,
kurşunu sıkan alnının çatısına koyuyor sko'nun, tek ben bacağıma sıktım sanırım.
ama cidden takdirle izliyorum, türkiyedeki en kaliteli vob formu bence burası, başarılarınızın devamını dilerim
Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum

Yorum