Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
parite günlükte al verecek ise
aşağıda çizgiye basması gerekiyordu, çizgi 1,28 de, oraya dokunup ya yukarı dönmesi yada orayı kırıp aşağı doğru hızlanması icap ediyordu
dow şerrefsizinin şişirmesi yüzünden gelemedi 1,28 e
1,2815 lerden zıpladı 30 lara
neyse eli mahkum seve seve gelecek
Bu bölücülük değil mi? Sanayide ve ticarette etnik örgütlenme olur mu?
Barış süreci başladı KÜSİAD kuruluyor
İmralı ile süren barış görüşmeleri 20 Kürt işadamına cesaret verdi. Kürt Sanayici ve İşadamları Derneği'nin kuruluşu için çalışmalara başlandı.
70 milyonun 13 milyonu ( iddialara göre 20 milyon deniyor ki öyle bile olsa) kurt kökenli...
Ama ülkenin ekonomisinin %40 i onların elinde...buna rağmen hakkımızı isteriz diyorlar...
Lütfen herkes kendi kararını kendi versin...sonra üzülmeyelim...
Brezilyada satışlar derinleşti. Ordan çıkacak para bize girecek derler yine alırlar bizimkiler yarın. Yakında ikiye katlayacağız Brezilayayı, cari açıkları da yok garibanların, cari açıkları olsa bu kadar düşmezlerdi
yazmaya korkuyorum bolsa mervaldede satış var buda bize girmesin
seetliği hem normal hemide dolar bazlı aldayken kapattıla memedim
çok ve şok düşüş zor zabanan lakin artık son 15günlük çıkışın düzeeltmesine başlecek 102ye dooooru yaveşşş yaveş
tarafsızca bir biligi aktarmak isterim
son 10 günde imkb de 1 milyar dolarlık alım yönünde işlem oldu
not arırımından 2 gün önce (haber verilenler ) 600 milyona yakın alım yapmışlardı
sonraki günlerde de satım görmedim hergün 50-100 milyonluk alıyorlar
yine bugün 55 milyonluk garan, 25 milyonluk halkb alımı var
en iyisini ağalar bilir ama 1 milyar lık hisse yabana atılır rakam değildir, satması derttir, ayrıca alınan fiyattan satılmak için alınmış malda değildir
bu mal kısa vade de düşüşün önünü keser bence
yatırım tavsiyesi değildir
spottaki dünkü takaslar tünelin ucunda bir ışık görünüyor dedirtti bana
credit 100 milyon, citi 40, iş 40, yatırım finansman(iş in yancısıymış bu öyle dediler bana ) 40 milyon satış yapmaları güzel oldu
özellikle GARANTİ ye kösmeleri daha bir güzel olmuş
ayrıca dün sabah 120 liğimiz sata dönmüş, öğleden sonraki yükseliş ile 2 li tepeye gidilmiş ve halen satta, birkaç yatay şortçu sıkıştırıcı bar geçirsek bile 105500 altında bu sat bize biraz puan getirir
haftalık olarak dün tepki verilen 104600 çok önemli biryer
haftalığın güçlü bölge ile pilim bitti koyverin benide düşeyim bölgesinin ayrım çizgisi
hiçbiryerde iyi bir halt yok ama, 104600 üstünde kalarak biyerlerden belki iyi bir pohh çıkartırlar diye duaya çıkıp bekleyebilir şerrefsiz
104600 altına iyice oturmadıkça yinede temkinli olmakta fayda var
parite güçlü düşüş bölgesinden çıktı, nispeten korumalı bölgede
dün bahsettiğim basması gereken yer 1,2780 oldu, buradan dokunur geri dönerse takip ettiğim bir sisteme göre günlüğü ala geçirme hamlesine başlama ihtimali var
1,2779 a lışları yazdım bekliyorum bende, dokunup dönececek mi, yıkıp geçecekmi
ya dibi bulacaz, ya babayı alacaz
Yorum