TÜRK ün VURUŞKAN EVLATLARI

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • mehmetkirsoy
    Kıdemli
    • 03 Ocak 2013
    • 3325

... yine bamya

Yorum

• eksper
      Kıdemli
      • 17 Temmuz 2009
      • 3714

buralardan yıkılır mı...yıkılabilir... ben bilmem...onu agam bilir....ben cebimdeki paraya bakarım....kontrollü paraya...

Yorum

• chaotic
        Yasaklı
        • 26 Mayıs 2009
        • 713

xu100de bugünkü tepe ile 81847 dibinden 4000 puan yukarı yapıldı. 75831den aralıksız yükseliş 8101 puan idi. C= 1/2 A şeklinde bir ABC paterni bitmiş olabilir. Bitmemişse 1000 puan yukarda 0.618A var. Bu aynı zamanda ikili tepeye de denk geliyor.

Yorum

• okut_val
          Tecrübeli
          • 03 Mart 2009
          • 1325

105.225 şort gitti. 1/4 şorttayım.. 104.750 ye gönderdim kapamak için
          '' VOB Finansal Bir Kitle İmha Silahıdır '' Warren BUFFET

Yorum

• erkmen
            Aktif
            • 28 Ağustos 2009
            • 269

neye göre ikili tepe sn eksper
            bu sefer 100 endeksle götürdüler bankalar güdük kaldı gibi
            XU100 86.787 85.918 gördü tepeye bişey kalmadı 800 puan kaldı
            XU30 108.603 tepeye 3.000 puan var
            VOB 108.950 tepeye 4.000 puan var

Yorum

• mehmetkirsoy
              Kıdemli
              • 03 Ocak 2013
              • 3325

euro zirvesi geçildi ocak da değil tarihi... tl u100 e çok yaklaştı... karışık bi durum var ortada...
              birde bugunun özelliği tepeden düşüşün bittiği gün karşılığı...gün bitmedi ama hala o gün süresinde tüm düşüşü geri alamadı.. sidabimudan öğrendim bunu..

Yorum

• chaotic
                Yasaklı
                • 26 Mayıs 2009
                • 713

Kuzey Korenin son tehdidi Amerika medyasında çok ciddiye alınmış. Özellikle devletin medyası olan CNNde detaylı analizler yapılıyormuş. Halk umursamıyor, KKore birşey yapmaz diyor.

Benim yorumum ise şu: Amerika Kuzey Koreyi kesinlikle vurmak istiyor. Ama ben gittim vurdum diyemez. Halk şu an, ilerde Amerikanın yapacaklarının haklı olduğunu düşünmesi için hazırlanıyor.

Yorum

• eksper
                  Kıdemli
                  • 17 Temmuz 2009
                  • 3714

erkmen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                  neye göre ikili tepe sn eksper
                  bu sefer 100 endeksle götürdüler bankalar güdük kaldı gibi
                  XU100 86.787 85.918 gördü tepeye bişey kalmadı 800 puan kaldı
                  XU30 108.603 tepeye 3.000 puan var
                  VOB 108.950 tepeye 4.000 puan var
                  bak ne güzel yazmışsın...100 endeksle götürdüler diye...takip ettigim yerinden kalkmaz boktan kagıtlar gidiyor....son rüzgar bu diye düşünüyorum...ben voba bakarım....107 ve 109 arası tepedir benim icin...ikinci 10 o anki duruma göre devreye girecek....

Yorum

• lord
                    Sosyal Güvenlik Uzmanı
                    • 01 Kasım 2012
                    • 122

vobda ikili tepe zor çünki imkb 30 daki temettüler gelecek ay 1150 puan eksi yazdıracak mayısta ise 2500 e denk geliyor temettü eksisi..bankaların hedef değerlerine bakarsanız hepsinde hemen hemen %10 potansiyel var..yani burdan alan yüzde on max para kazanacak.ama raporlar demiyorki yüzde on yukarıdan hangi salağa satacaksın demiyor onun için buranın dönüşü yakın.

Yorum

• eksper
                      Kıdemli
                      • 17 Temmuz 2009
                      • 3714

ikinci vuruşumu yaptıktan sonra her 2000 puvanda iki vuruşum daha ve kelle koltugumun altında olacak ....

Yorum

• chaotic
                        Yasaklı
                        • 26 Mayıs 2009
                        • 713

Dün Fitch, Yüksel İnşaatın notunu indirdi Cli birşeydi, çok kötü bir not, nakit problemi yaşadığını ve daha fazla yaşayacağını bildirdi.

Rodi Jeans piyasaya 100 milyon TL borç ile iflas koruma kararı aldırdı. Yaani bu borç birkaç yıl ödenmeyecek.

Bunlar iki tane örnek.

Bu şirketlerin banka kredileri yok mu. Hangi bankalar ne kadar zarar görecekler?

Bunlar gibi yığınla şirket var, ama şu an medyada sadece iyi şeyler gösteriliyor. Zamanı gelince bunların hepsi medyada sabah akşam yayınlanacak.

Yorum

• erkmen
                          Aktif
                          • 28 Ağustos 2009
                          • 269

sn chaotic

bu söyledikleriniz bankaların kurumsal bankacılık müşterileri
                          daha neler neler var şu piyasada ticari bankacılıkta daha bi fazla
                          hele birde kobi ye indiniz mi piyasa kan ağlıyor.
                          yazılan çeklerin haddi hesabı yok
                          neler neler duyuyoruz hiç düşünemeyeceğiniz firmalar var.
                          piyasa ciddi sıkıntıda tv lerde çıkmadığı için görünmüyor.

Yorum

• kuzu
                            furuşan akıncı
                            • 11 Aralık 2008
                            • 13961

usaglar....

bu ne ikim not artisi ula....ikinci kademelerimi 105 500 vermemis daha.....brezilya 56 000 de....cari acik yok...bizle ayniydi....BIZDE MALA BOGULDULAR...YABANCI VE YERLI ISBIRLIKCILER....

NOT ARTTI.....

eeee keriz....senden baska keriz varmi ki....gelsin senin elindeki ikik mali alsin....yookkkk...

oyleyse kucagimda givranacaksin....givrandikca gomulecek....ve TIRLARI DOLDURUP GIDECVEGIM....

ben kendiden eminim....ya sen....KERIZZZZZ....
                            YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• eksper
                              Kıdemli
                              • 17 Temmuz 2009
                              • 3714

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                              usaglar....

bu ne ikim not artisi ula....ikinci kademelerimi 105 500 vermemis daha.....brezilya 56 000 de....cari acik yok...bizle ayniydi....BIZDE MALA BOGULDULAR...YABANCI VE YERLI ISBIRLIKCILER....

NOT ARTTI.....

eeee keriz....senden baska keriz varmi ki....gelsin senin elindeki ikik mali alsin....yookkkk...

oyleyse kucagimda givranacaksin....givrandikca gomulecek....ve TIRLARI DOLDURUP GIDECVEGIM....

ben kendiden eminim....ya sen....KERIZZZZZ....
                              kuzum nasılsın....teyyip agam diyorki ben varken babayı yıkarsınız...gerekirse her gün öterim,öttürürüm yinede sattırmam....başkanımızdır başımızın tacıdır...onun ücün temkinli olmak lazım...

Yorum

• eksper
                                Kıdemli
                                • 17 Temmuz 2009
                                • 3714

bak bu piyasanın teyyip agamın adamlarının elinde oldugu nerden belli...yukarıda aldım verdim ben seni yendim yapıyorlar...hic satış varmı....borsaya bah....ha ha ha

Yorum

Working...
                                X

Debug Information