102.950 reverse long 1/4 ... (1/4 şorttaydım zararına 900 puan )
TÜRK ün VURUŞKAN EVLATLARI
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
borsayı satamayınca dolar/tl yi aldılar....bu noktada şortlar gecici tehlikeye girdi.....VIX100 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster103 ün üstüne attı düşmez bu ......üstünde kalmasın basın azzz
Yorum
-

1920 den düşüş 2006 ve 2008 tepesinde durakladı yukarı döndürdü dümeni.. 1920 den düşen kanalıda yukarı geçmiş.. böyle bakınca çıkış yeni başlıyor görünüyor..
Yorum
-
103.050 ilave... 2/4 oldu pozokut_val Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster102.950 reverse long 1/4 ... (1/4 şorttaydım zararına 900 puan )'' VOB Finansal Bir Kitle İmha Silahıdır '' Warren BUFFET
Yorum
-
yavaşşş.....belini kıracaksın....uyarmadım olmasın ....tek tutar dalın var şu anda dowun vade sonu cırpınışları....okut_val Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster103.050 ilave... 2/4 oldu poz
Yorum
-
hayirdir okut , hem shortu kol kestin ustune rverese yaptin birde ustune daha yuksekten ilave , hayirdir bilmedigimiz birseymi var sen bu sekilde furusmazdin o yuzden soruyorumokut_val Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster103.050 ilave... 2/4 oldu poz
yatirim tavsiyesi degildir ...
Yorum
-
sayın eksper bey dikkate almayın sadece histir benimkisieksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterparite kırıldı....fena akıyor üzerime....şuan tüm dünyayı dow un vade sonu geyigi tutuyor....dolar tl de aynı şekilde....1.81 üstündeyiz...bu görece düşüş demek...borsayı ayakta tutan tek şey bu....
bugün heryeri toparlayıp yeşil kapanışlar yapacaklarmış gibi hissediyorum
şu poza gelir isek, bunu 103200-300 arasında bir yerden flatlemek veya 103350 lerden fulllemek gerekiyorTÜRKOĞLU Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersayın A-YI
izliyorsunuz değil mi bandı yırttı nisbeten yeşil bölegedeyiz
normalde 102700 e stoploss yazmam gerekiyor bu poza ama yazmıyorum
long devam bakalım 102875
zarar çıktı şimdilik
şimdilik karar veremedim, izleyelim bakalım
Yorum
-
Abi izlediğim bir kaç kagıt düzeltme bitti dedi bana... Aslında düzeltme yetersiz şortçulara vermiyor hakkını...yanılırmıyım yanılmazmıyım bilmiyorum...paradigma Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhayirdir okut , hem shortu kol kestin ustune rverese yaptin birde ustune daha yuksekten ilave , hayirdir bilmedigimiz birseymi var sen bu sekilde furusmazdin o yuzden soruyorum
104 üstüne attığında fullerim longları...'' VOB Finansal Bir Kitle İmha Silahıdır '' Warren BUFFET
Yorum
-
Eyvallah abim.. her zaman yanında olmuşumdur.. ama bu sefer bana long ol dedi piyasa...eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryavaşşş.....belini kıracaksın....uyarmadım olmasın ....tek tutar dalın var şu anda dowun vade sonu cırpınışları....
kar zarar ortaktır... şorttanda sıkıldım longa oluk uoluk para dağıtırken vermesi gerekeni vermiyor şorta...'' VOB Finansal Bir Kitle İmha Silahıdır '' Warren BUFFET
Yorum
-
olabilir ...nihayi sonuca bakarım ben...artı kapatabilir...sorun yok....TÜRKOĞLU Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersayın eksper bey dikkate almayın sadece histir benimkisi
bugün heryeri toparlayıp yeşil kapanışlar yapacaklarmış gibi hissediyorum
şu poza gelir isek, bunu 103200-300 arasında bir yerden flatlemek veya 103350 lerden fulllemek gerekiyor
Yorum
-
yazarken hamle gelmiş kaçırmışızTÜRKOĞLU Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterşu poza gelir isek, bunu 103200-300 arasında bir yerden flatlemek veya 103350 lerden fulllemek gerekiyor
şöyle yapalım o vakit 103250 % 50 longu kapat, 103350 % 25 long aç emri yazalım
Yorum
-
hayırlısı olsun kardeşim....gördügümü yazdım....bildigini okumak en güzeli....okut_val Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterEyvallah abim.. her zaman yanında olmuşumdur.. ama bu sefer bana long ol dedi piyasa...
kar zarar ortaktır... şorttanda sıkıldım longa oluk uoluk para dağıtırken vermesi gerekeni vermiyor şorta...
Yorum
Yorum