Hafta Sonu ucun korunmali devam ediyoruz....
TÜRK ün VURUŞKAN EVLATLARI
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Dünden kalan uzunlarla yola devam
bugün piyasayla ilgilenemedim
iyi olmuş düşmüş ama tekrar çıkmış
kimseye tavsiye değildir.
Eğer hayatında inişler ve çıkışlar olmuyorsa, ölüsün demektir.
Yorum
-
Nihayet dibi göstermiş piyasaya birileri
Artık sağlam yuykarı beklentim var
Kimseye tavsiye değildir
Ben longlarıma güvendiğim için pozlara stop yazmadım bugün, yazmamda
Long devam long,
kimseye tavsiye değildirEğer hayatında inişler ve çıkışlar olmuyorsa, ölüsün demektir.
Yorum
-
Birisi Türklerin psikolojisini bozmak için uğraşıyor. CIA mi var acaba bu işin arkasında, ya da Mossad da olabilir
Bu ne biçim bir volatilite. Dün sabah niye 1500 puan yukarı aldınız, dün öğleden sonra niye 1500 puan sattınız, bu sabah niye 2000 puan sattınız , şimdi niye aldınız? Döndük dolaştık 2 gün önceki yerin 400 puan altındayız.
Yorum
-
Çok cesurca bir hareketti, inşallah 100 bin üzerine gider de okkalı kazanırsın...eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterGeceye long....maliyet 95075...ha ha ha
Yorum
-
burada hemen hemen allahın her günü canlı canlı vuruşuyorum.... eksperin kaybettigini gören duyan oldumu....aldıysam vardır bir sebebi...sattıysam vardır bir sebebi....saygılarımla kardeşlerim....chaotic Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterÇok cesurca bir hareketti, inşallah 100 bin üzerine gider de okkalı kazanırsın...
Yorum
-
Sabıka kaydı gelmiş
-5208 CREDIT SUISSE ISTANBUL MENKUL DEĞERLER A.Ş.
-1478 MERRILL LYNCH MENKUL DEĞERLER A.Ş.
-1121 İŞ YATIRIM MENKUL DEĞERLER A.Ş.
-1058 TEB YATIRIM MENKUL DEĞERLER A.Ş.
-917 HSBC YATIRIM MENKUL DEĞERLER A.Ş.
-1569 DİĞERLERİ
6086 DİĞERLERİ
695 SANKO MENKUL DEĞERLER A.Ş.
705 OSMANLI MENKUL DEĞERLER A.Ş.
734 FİNANS YATIRIM MENKUL DEĞERLER A.Ş.
1006 ENDEKS TÜREV YATIRIM MENKUL DEĞERLER A.Ş.
2125 DEUTSCHE SECURITIES MENKUL DEĞERLER A.Ş.
Yorum
-
kani batron nasılsın.nerdesin ula epeydir görünmüyon.heheheŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
96375 devamegelii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster96375 lönk
bekleyemedim kavgada yumruk aranmaz dedim
eyiki bekleyemedik ha

Yorum
-
107500VE 107 BİN ARALIĞINDAN SAT VEREN EĞRİMİZ 2 kez aynı çizgiyi denemiş ve geçemeyince tekrar cumburlop olmuş.şu an o çizgi ve kırılacağı yer aşağı yukarı gırafta bellidir.o değerden sonra kısa kalmak risklidir,çünkü 3 kez denemesi demek yeni zirve anlamına gelebilir.hayırlı akşamlar.
ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
Yorum