Minik Yalçını hiç sevmem ama yazdıkları doğru olabiliyor. Arasıra okurum.
Subjektİf Kaotİk Analizler...
Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
#Breaking: We fear that extremists and the Muslim brotherhood ruling #Syria - Tzachi Hanegbi member of Kneseet
#Breaking: We conducted a preemptive strikes against #Syria - Tzachi Hanegbi member of Kneseet
İsrailin Suriye'de kimi desteklediği belli değil. Bu akşam gelen açıklamalardan anladığım, biz orayı bombalayalım da kim ölürse ölsün diyorlar. Muhalefeti de istemiyorlar, Esadı da.
Bu İsrail Suriye'ye girer, sonra da biz birkaç bomba sallarız oraya, İsrail askerlerini mi vurur, sınır dışı ettiğimiz PKKlıları mı vurur bilemem.
Yorum
-
9 mayısta dolar 1791 iken grafiği koymuştum. Not haberi ile ancak 1835den 1825e gerileyebildi.chaotic Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Yorum
-
-
Templar şövalyeleri Apokalipsi başlatıyorlar, hedef Kudüs...
Yorum
-
Güneşte bekledikleri işareti görmüşler. İsa'nın dönüşünün işareti imiş bu. Tam olarak ne yapacaklarını bilmiyorum. İsa dönmeden önce Mescidi Aksayı almaları gerektiği söyleniyor. Ayrıca bu işaretten bir süre sonra Romanın da yıkılacağı söyleniyor.
Not: Bu analiz borsa ile ilgili değil. Çünkü, çok kötü bir şey olacaksa aksine borsayı yükseltip shortları biçerler... Orta kötülükte birşey olacaksa aşağı vermeye başlayıp olay gerçekleşince malı yerine koyarlar. Bu yüzden borsa düşecek çıkacak yorumu yapmıyorum şu an.
Yorum
-
Çok Önemli ! Bu arkadaş altının bu baharda çökeceğini geçen yıl aralık ayında söylemişti... Şimdi söylediklerini dikkate almak lazım...
http://canadafreepress.com/index.php/article/55749
Yorum
-
Evet, sonunda Ağustos ayını da bitiriyoruz.
Eylül-Ekim ayları çok önemli. USA'da dünya tarihini derinden etkileyecek olaylar olması bekleniyor. USD'de büyük devaluasyon olabilir.
USD/TR'de bu seviyeler uzun bir süre tepe olarak kalabilir...
Erdem Başkanım elinden geldiğince tüyo vermeye çalıştı KY için...
Yorum
-

Yorum