Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
Suriye daha da karışıyor. Büyükler bu savaşın bitmesini istemiyor. Hangi tarafın gücü azalırsa o tarafa destek geliyor. Rusya da ABD de aynı merkezden yönetiliyor. Bunu ben görüyorum ama devleti yöneten büyüklerimiz Suriyeye girmekten falan bahsediyor. Suriye insan öğüten bir makine gibi, amaç orada mümkün olduğunca çok müslüman kanı akıtıp müslüman sayısını azaltmak. Sizin böyle kahpe planlarınız varsa Allah'ın da bir planı vardır elbet...
Bugün 50 puanlık faiz saçmalığı ile kapa - aç yaptım ve short maliyetim 102 den 102800 e çıktı. Stopum 122000 den 122800 e çıkmış oldu. Uzun süre tutacağım bu pozisyonu. PALA Bey'in 122800 e götürecek gücü varsa buyursun götürsün.
Hem spotta hem vobda ciddi hacim oluştu. Gelecek hafta Altın gibi dimdik düşüş yaşayabiliriz.
ABD Savunma Bakanı Chuck Hagel önümüzdeki günlerde İsrail’i ziyaret edecek. Söz konusu ziyaret esnasında Bakanın İran sorununa ilişkin bir dizi konu üzerinde görüşmesi bekleniyor. Hagel, Savunma Bakanı olarak atanmasından bu yana ilk defa Ortadoğu’ya bir ziyaret gerçekleştirecek.
israile mısırdan iki tane füze atılıp vurmuş vurduğu alan boş alan..
ama füze savunma sistemleri füzeleri engelleyememiş soru işareti ?
(Reuters) - Two rockets fired from Egypt's Sinai peninsula struck Israel's Red Sea resort of Eilat on Wednesday, causing no casualties or damage, the Israeli military said.
* Bugün bizim menkul 400 kontrat long yapmış, servet gyo nun talep toplaması vardı, konsorsiyum lideri piyasayı tutmaya çalışmış. Bu kurumun pek işlemi olmaz vobda.
* İşyatırım ve tgb alımları var. Pegasus arzı için piyasa tutuluyor. Bunun talebi cuma günü bitiyor.
* Amerika bir yeri vurmaya hazırlanıyor, bombalar, mektuplar. Tüm bunlar ya borsalarda mal toplamak için ya da seçilmişler malı boşaltmış, artık düğmeye basılmış. Ben ikinci seçeneğe oynuyorum, karar sizin.
* Bir not söylentisidir devam ediyor. Bugün de vardı söylenti. Brezilyada 2. kurumun yatırım yapılabilir notundan sonra sadece %2 yükseliş olmuş ve ondan sonra hep düşüş olmuş. Buna itiraz edenler diyor ki, bu not artışı tam krizden önceye denk geldi. Kriz başlayınca mecburen düştü. E ben de diyorum ki bizimki olursa bizimki de tam krizden önce olacak. Bunlar global çete, boşa kurşun atar mı? Tam düşüş başlayacakken kafa karışıklığı olsun diye not artırıyorlar.
* Spotta yine ciddi satış yapılmış.
* 102800 maliyet ile short devam. Notumuz artarsa 122800 göstersin bakalım kim gösterecekse. Beklenti bitti diyen yabancı satmak için üşüşür. Notumuzun 2-3 ay daha artmaması longçuya yarar, beklenti sürdükçe shortçu hiç rahat olamaz. Söylenti hep devam eder, PALA shortlar biz seyrederiz.
Teşekkür / Beğen
Lonçular, cuma akşamına kadar belki bir şansınız olabilir, belki o şansı da vermeyebilir. Gelecek hafta düşüş değil çöküş bekliyorum...
Kilit sorular: Sabancı ailesi ve diğer Beyaz Türkler Ali Sabancı'yı kollayacak mı kollamayacak mı? Bunlar kollarken birileri bunlara çaktırmadan mal yıkacak mı? Ali Sabancı arz ettiğine de edeceğine de bin pişman olacak mı?
Bugün 17:12 #5549 chaotic
Tecrübeli
Teşekkür / Beğen
Teyidim yok ama Fransa'dan banka batığı haberi gelebilir. Borsadan ve eurodan uzak durmanız menfaatinize olabilir. Yatırım tavsiyesi değildir...
TÜRKİYE ve İsrail arasında Obama’nın çabalarıyla başlayan yakınlaşmanın yavaşlaması üzerine, İsrail lobisi AIPAC, Türkiye aleyhine kampanya başlattı. 47 milletvekili, İran’la ticarete aracılık ettiği gerekçesiyle Halkbank’a yaptırım istedi.
Mavi Marmara özrünün ardından İsrail öyle bir talepte bulundu ki...
Mavi Marmara saldırısı nedeniyle Türkiye’den özür dileyen İsrail’in, Ankara’dan Akıncı Hava Üssü'nün kullanımını isteyeceği iddia edildi.
İngiliz Sunday Times gazetesinin haberine göre İsrail Ulusal Güvenlik Konseyi Başkanı Yaakov Admiror, yarın Ankara’daki temaslarında bu konuyu masaya getirecek.
Bakan Çağlayan, Koç'a sert çıktı
Siz bakmayın bazı arkadaşlar zaman zaman kıbleyi şaşırabilirler. Yerli otomobil yapmak ticari intihardır diyebilirler. Ben böyle bir lafı şiddetle kınıyorum. Tekrar tekrar söylüyorum. Çünkü bu bana çok dokundu. 3 gündür bu konu üzerinde konuşuyorum, konuşmaya da devam edeceğim. Ta ki Mustafa açıklamasını düzeltene kadar.
Yorum