SubjektÝf KaotÝk Analizler...

Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • chaotic
    Yasaklý
    • 26 Mayýs 2009
    • 713

Önemli !

http://www.elliottwave.com/freeupdat...#axzz32vTWbz3L

Yorum

• chaotic
      Yasaklý
      • 26 Mayýs 2009
      • 713

Vakit çok yaklaþtý...

Fýrat Nehri'nden altýndan bir dað ortaya çýkar ve insanlar üzerinde mücadele edecek zamana kadar son vakit gelmez. Her yüz kiþiden doksan dokuzu ölecek ve aralarýnda her insan diyecek ki umarým sonunda yaþayan kiþi ben olurum. Muslim 2894

Yukarýdaki hadiste belirtilen "her yüz kiþiden doksan dokuzu" Ž kýsmý ebced hesabýna göre 2014 yýlýný iþaret eder. 2014 yýlýnda Fýrat Nehri ile ilgili çok büyük olaylara tanýk olacaðýmýza iþaret eder. En doðrusunu Allah bilir.

Yorum

• chaotic
        Yasaklý
        • 26 Mayýs 2009
        • 713

Aþaðýdaki yazýyý okuyun, sonrada yukardaki mesaj üzerinde düþünün. Yakýnda bu coðrafyanýn ne kadar karýþacaðý apaçýk ortada...

http://www.takvim.com.tr/Guncel/2014...kez-operasyonu

Yorum

• MESUTC
          KEYFE KEDER YAZAR
          • 22 Mayýs 2008
          • 4444

chaotic Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
          Savaþta hangi devletin ayakta kalacaðý, hangisinin yýkýlacaðý belli olmaz. Ýþler çok daralacaðýndan çoðu þirket de ayakta kalamaz. Savunma sanayi þirketleri iyi ciro ve iyi kar yapar.

Kimseye tavsiye verecek konumda deðilim ama ben borsaya elimi sürmüyorum. Can havliyle ters bir hareket yapar diye short bile açmýyorum. Gýda stokluyorum.
          Bir ay geçmiþ mesaj üzerinden; iyi ki short açmamýþsýnýz , ama stokladýðýnýz gýdalar bozulmuþtur
          Burada yer alan yatýrým bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatýrým danýþmanlýðý kapsamýnda deðildir. Yatýrým danýþmanlýðý hizmeti sermaye piyasasý kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayýlý "yatýrým danýþmanlýðý faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkýnda teblið" çerçevesinde aracý kurumlar, portföy yönetim þirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müþteri arasýnda imzalanacak yatýrým danýþmanlýðý sözleþmesi çerçevesinde sunulmaktadýr.Yapýlacak teknik ve temel analizin kiþiden kiþiye farklýlýk arz edebileceði bu analizlerde yapýlan öngörülerin gerçekleþmeme olasýlýðýnýn bulunduðu dikkate alýnmalýdýr.

Yorum

• MESUTC
            KEYFE KEDER YAZAR
            • 22 Mayýs 2008
            • 4444

Evet, sonunda Aðustos ayýný da bitiriyoruz.

Eylül-Ekim aylarý çok önemli. USA'da dünya tarihini derinden etkileyecek olaylar olmasý bekleniyor. USD'de büyük devaluasyon olabilir.

USD/TR'de bu seviyeler uzun bir süre tepe olarak kalabilir...

Erdem Baþkaným elinden geldiðince tüyo vermeye çalýþtý KY için...
            1) USA da dünya tarihini derinden etkileyecek bir olay olmasý bir yana 2013 yýlý iz bile býrakmadý
            2) USA da devalüasyon, mevalüasyon olmadý
            3) USA/TR 2.40' ý gördü, tepe olarak belirttiðiniz seviyeler þimdi dip olarak görülüyor

Yahu 3 öngörüde bulunmuþsun; üçü de çöpe gitmiþ, ama sen hala büyük büyük kehanetlerde bulunmaya devam etmiþsin
            Burada yer alan yatýrým bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatýrým danýþmanlýðý kapsamýnda deðildir. Yatýrým danýþmanlýðý hizmeti sermaye piyasasý kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayýlý "yatýrým danýþmanlýðý faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkýnda teblið" çerçevesinde aracý kurumlar, portföy yönetim þirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müþteri arasýnda imzalanacak yatýrým danýþmanlýðý sözleþmesi çerçevesinde sunulmaktadýr.Yapýlacak teknik ve temel analizin kiþiden kiþiye farklýlýk arz edebileceði bu analizlerde yapýlan öngörülerin gerçekleþmeme olasýlýðýnýn bulunduðu dikkate alýnmalýdýr.

Yorum

• MESUTC
              KEYFE KEDER YAZAR
              • 22 Mayýs 2008
              • 4444

Bakan Avcý'yý kovalýyorum bir kanaldan diðerine...

Bu dershane olayý AKPyi bitirir, pozisyonlarý ona göre ayarlayýn...

2013 sonuna kadar idare edebiliriz belki ama yerel seçim yaklaþtýkça ortam çok gerilecek...

Þu an dünya piyasalarý iyimsere döndü, bizde de yukarý bir hamle olabilir ama 2014 çok karanlýk görünüyor.

Dershaneler kapanýrsa halk bölünür, AKPye oy vermez, siyasi istikrar bozulur...

Dershaneler kapanmazsa Tayyip'in karizma çizilir, halk AKPye oy vermez, siyasi istikrar bozulur...

Yani, durum böyle iki ucu moklu deynek. Bu kapatma fikrini kim ortaya attýysa, nükleer bombayý AKPnin içine attý resmen...
              1) Dünya piyasalarý sürekli rekorlar kýrýyor; öngörünüz çöpe!...
              2) Halk yine AKP ye oy verdi, öngörünüz çöpe!...
              3) Siyasi istikrar bozulmadý; öngörünüz çöpe!...
              4) 2014 ün 5 ayý geride kaldý, BÝST son 1 yýl önceki seviyeleri olan 81.000 e atak yaptý (60.000'den 81.000'e 21.000 puan yükseldi yani) öngörünüz çöpe!...
              Yahu bir öngörünüz bari tutsun yahu
              En iyisi siz öngörü möngörü de bulunmayýn!...

Yorum

Working...
              X

Debug Information