artog 3,43 :(
Hisse_Trade 10
Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
getti ekmekler...general72 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterartog 3,43 :(
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
-
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, MKYK sonrası gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Çelik, Ağustos ayında yaptırdıkları anket sonuçlarını paylaştı. Anket sonuçlarına göre AK PArti'nin oyu yüzde 51.4...
milletin oyu ceplerinde nasıl olsa istediklerini yaparlar.helal olsunnnnnn durmak yok yontulmaya devammm...Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
Yorum
-
Alıntı GÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
grnyo ya bir yol haritası çiz abim...
Alıntı levent martı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
çizmek kolay
uygulamak olay,,,
adam uyguluyo bak abim...
tavan olcak namussuz kağıttttttMevlana der ki;
Yorum
-
abim ben gidiyom iyi akşamlar..Mevlana der ki;
Yorum
-
general72 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterlevent hocam artog'dan ekmek çıkar mı?arada kopuyorum,,,general72 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterartog 3,43 :(
denemeye devam...
hayırlısı olsun,,,GÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAlıntı GÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
grnyo ya bir yol haritası çiz abim...
Alıntı levent martı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
çizmek kolay
uygulamak olay,,,
adam uyguluyo bak abim...
tavan olcak namussuz kağıtttttt“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
teşekkür ederim,GÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterabim ben gidiyom iyi akşamlar..
iyi akşamlar...
“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
artog 337
344 üzeri olmadan olmaz,
olsada akşam oldu kağıt taşımam...“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
tmsn ye yarın kısmet olursa plan çizelim,,,“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
-
geçmiş olsun,
çok yazdık,ve fakat istemeden de olsa
elbet hatalarımız da oldu,,,
hakkınızı helal ediniz,lütfen,,,
Cümleten hayırlı akşamlar...“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
xu100 68300
a)68330 üzerinde kalabilrse---68800
68800 üzerinde kalabilirse---69250 hedefleyebilir,,,
b)kalamazsa planımız belli...“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-

Hocam Hoş geldin,sefalar getirdin...“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
MESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterslm günaydın Hisse Trade ve Levebt Martı Hocamlevent martı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersessizce uğrayıp,
hem teşekkür,
hem beğeni,
bırakıp gidiyorsun...
işlerden biraz kaçıp,
meclise gelsen,
muhabbete gelsen,
dostları sevindirsen...
güzel,
çok güzel,
pek güzel,
en güzel olur,
bilesin,duyasın,gelesin... ey dost...