"Kızgınlığım geçer de, kırgınlığıma çare bulamadım." — Necip Fazıl Kısakürek
Hisse_Trade 10
Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
"Kızgınlığım geçer de, kırgınlığıma çare bulamadım." — Necip Fazıl Kısakürek“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
-
Gülemiyorsun ya; gülmek bir halk gülüyorsa gülmektir..-Edip Cansever
“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
levent martı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster63 400 a kadar gelir miyiz?
levent hocam,aylıkta bakılınca:yeşil şunda 62666 da,1 ay içinde 63-64 aralığına gelir.ayrıca yeşili 2011 de hiç aşağı kesmemiş...YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
-
hitit 286
294 ve 312 önemli,stop 281
dikkat:hisselerde genelde tek atımlık bir barut var,,,“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
Biz trakyalıyız...
Azıcık çalışmayı,çokça tatili,en çok mangalı Üstüne balığı,yanına RAKIYI severiz.Türkçeyi 28 arf konuşuruz 'H'
arfini kullanmaya gerek duymayız.Müzik bitmeden ortamdan ayrılmak,şişe bitmeden masadan kalkmak bize iç yakışmaz...:))))
Yorum
-
evet 63-64 arası makul duruyor...ysf1 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
haber,
olay,
gidişatı değiştirecek mi,
bakalım...
“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
Bayram Coşkun 2013
Banka ve borsa balonu patladı
“Dünyada finans sektörü ağır kriz yaşarken, ABD’de ve Avrupa’da bankalar batarken Türkiye’de hiçbir banka batmadı.”
Başbakan Erdoğan Nisan 2010’da Paris’te yaptığı bir konuşmada böyle söylüyordu.
Aslında bu ne ilk ne de sondu.
O ve ekibi Türkiye’deki bankaların yüksek oranda kâr etmesini “ekonomi iyi gidiyor” iddialarına bir delil olarak gösteriyordu.
“Bankalar kazanıyorsa (ki Türkiye’deki bankaların yarıdan fazlası yabancı) halk soyuluyor demektir” diyenlere ise tahkir edici bir tavırla karşılık veriyorlardı.
Bunu söyleyenlerin ne Ergenekonculukluları kalıyordu ne darbecilikleri.
Mesela Sayın Erdoğan Şubat 2009’da şöyle konuşuyordu; “Amerika ve Avrupa’da bankalar batarken ya da çok ucuza satılırken niye bankalarımıza bir şey olmadı? Çünkü eşeği sağlam kazığa bağladık da ondan.”
Evet...
Durum şu ana kadar böyleydi.
Ama Gezi Parkı protestoları hükümet kanadının yıllardır savundukları tezi çöpe atmalarına neden oldu.
Olayların arkasında faiz lobisi olduğunu iddia eden Başbakan Erdoğan aynen şu ifadeleri kullanıyor; “Faiz lobisi yıllarca benim milletimin alın terini sömürdü. Bundan sonra sömüremeyeceksin.”
Bu noktada bir veri aktarmak istiyorum.
“Tüketici kredileri ve bireysel kredi kartları ile yapılan borçlanma 2002–2012 döneminde tam 38 kat büyüdü. Kredi kartlarındaki borç bakiyesi 2002–2012 arasında 4.1 milyar TL’den 68.8 milyar TL’ye yükseldi.”
Bu örneklerden sadece biri, diğer kalemleri de eklediğinizde tablo daha da vahim bir hal alıyor.
Yani halk borç batağına, faiz batağına saplandı, faiz lobisinin ağına düşürüldü.
Şimdi Erdoğan’ın son açıklaması ne anlama geliyor?
1– Bu, “bankalar kazanıyorsa halk soyuluyor” tezimizin başbakan seviyesinde kabulüdür.
2– Bu, “Batı’da bankalar batarken bizdekilerin ayakta kalması ekonominin iyi olduğunu gösteriyor” iddiasının koca bir yalan olduğunun itirafıdır.
Banka demek faiz demek!
Erdoğan’ın sözlerini tekrarlayalım; “Faiz lobisi yıllarca benim milletimin alın terini sömürdü.”
Demek ki Sayın Erdoğan 10 yıldır milletin sömürülmesine müsaade etti.
Peki, bundan sonra ne yapacak da buna engel olacak?
Cevap, koca bir hiç.
Gelelim işin borsa boyutuna.
Yine borsanın yükselmesi iktidarın övünç kaynaklarındandı.
Erdoğan her fırsatta “borsayı 11 binden aldık, 90 binlere getirdik” diyordu.
Biz de yıllardır, “% 70’i yabancı olan borsanın yükselmesinin vatandaşa bir faydası yok” diyoruz.
Bunu her söyleyişimizde cahillikle suçlandık, alay konusu edildik.
Peki, şimdi Erdoğan ne diyor ona bakalım.
Protestoları desteklemekle suçladığı faiz lobisine seslenen Erdoğan “Utanmadan, sıkılmadan, borsayı çökertme gayretleri içerisine girenler, borsada Tayyip Erdoğan’ın parası yok, çökersen sen çökeceksin” diyor.
Şimdi borsada bu ülkenin başbakanının bile parası yoksa vatandaşının olur mu?
Erdoğan’ın açıklamaları bize şunu gösteriyor.
İktidarın “ekonomi iyi gidiyor” iddiasını dayandırdığı temeller, sanalmış.
Meğer her şey koca bir balonmuş!
Yeni Mesaj Gazetesi Internet sitesinde yayınlanan yazarlara ait yazılar kaynak belirtmek ve bağlantı eklemek koşuluyla başka sitelerde yayınlanabilir. Kaynak belirtmeyen ve bağlantı eklemeyen yayıncılar hakkında hukuki haklarımızı kullanacağımızı saygıyla duyururuz.Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
-
levent martı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterevet 63-64 arası makul duruyor...
haber,
olay,
gidişatı değiştirecek mi,
bakalım...
a planım dolar bazlı grafik
b planım bu,,,“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
Batman'da uzaktan akraba olan ve aralarında arazi anlaşmazlığı bulunan akraba iki aile fertleri arasında çıkan silahlı çatışmada 2 kişi öldü, 3'ü ağır 20 kişi yaralandı.
Merkeze bağlı Aydınkonak Köyü'nde oturan ve Gündem soyadını taşıyan akraba iki aile arasında bir süre önce arazi anlaşmazlığı çıktı. Araları açık olan iki ailenin fertleri bugün saat 13.45'te kent merkezinde Cumhuriyet Meydanı yakınında bir kıraathanede karşılaştı. Taraflar arasında başlayan tartışma kısa sürede silahlı çatışmaya
Diyarbakır'da arazi kavgası: 8 ölü
Diyarbakır'da farklı köylerde yaşayan iki aile arasında arazi anlaşmazlığı nedeniyle çıkan silahlı kavgada 8 kişi hayatını kaybetti.
şimdi oralarda yaşayan birisi ile konuştum nedir bu arazi kavgaları diye nerden çıkıyı yazık değilmi dedim ölen insanlara..
abi dedi önceden böle şeyler olmuyodu çünkü kck ve pkk olaylara müdahil oluyodu engel oluyodu dedi şimdi şu çözüm sürecinden sonra onlar geri çekildikleri için orada bir boşluk oluştu ve bu olayların yaşanmasına neden oluyo dedi.
kendi kendime eyvahhh dedim pkk kck yok diye bunlar oluyomuş ya bizim devletimiz nerde diye düşündümm ve çok üzüldüm..
suriye ırak mısır heryer kangölüü .
yarın bizim o ülkelere sınır olan bölgelerimizde neler yaşanacak acaba diye düşünüyorum ve kaygılanıyorum.
velhasıl durumlar çok pek iç açıcı değill ..Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
Yorum
-
GÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster6.70 den garal aldım 100 lot :
)6.64 garanları geri aldımGÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster6.78 yolladım gitti allah bereket versin
Mevlana der ki;
Yorum
-
2011 model 1.4 tam otomatik opel corsa enjoy 17.500 km de
satılık varmı ihtiyacı olan ..:
))
Mevlana der ki;
Yorum
-
33 995 dolar bazlı şu anda
33 622 kritik nokta...altta“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
Beyaz Saray'dan Erdoğan'a İsrail cevabı!
Giriş: 20 Ağustos 2013 21:29
66,527 Okunma
Güncelleme: 21 Ağustos 2013 09:26
119 Yorum
Beyaz Saray yönetimi, Başbakan Erdoğan'ın Mısır'da yaşanan darbenin arkasında İsrail'in olduğu şeklindeki ifadelerini şiddetle kınadı.
Beyaz Saray Sözcüsü Josh Earnest, "Başbakan Erdoğan tarafından bugün yapılan açıklamayı şiddetle kınıyoruz." ifadelerini kullandı.
israil susuyo amerika konuşuyoooo
ortamın ne olduğunu siz düşünün
bu havada borsadan ne beklersiniz.:
))
Mevlana der ki;
Yorum

Yorum