Hisse_Trade 10
Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
-
Biz trakyalıyız...
Azıcık çalışmayı,çokça tatili,en çok mangalı Üstüne balığı,yanına RAKIYI severiz.Türkçeyi 28 arf konuşuruz 'H'
arfini kullanmaya gerek duymayız.Müzik bitmeden ortamdan ayrılmak,şişe bitmeden masadan kalkmak bize iç yakışmaz...:))))
Yorum
-
Biz trakyalıyız...
Azıcık çalışmayı,çokça tatili,en çok mangalı Üstüne balığı,yanına RAKIYI severiz.Türkçeyi 28 arf konuşuruz 'H'
arfini kullanmaya gerek duymayız.Müzik bitmeden ortamdan ayrılmak,şişe bitmeden masadan kalkmak bize iç yakışmaz...:))))
Yorum
-
sa,
sabah ı şerifleriniz hayr olsun...“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
izleyelimlevent martı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteroylum 160
164 ara baraj
170 esas barajı ve kritik noktası
177 takılma noktası
187 sondurak...
hava rüzgarlı görüş mesafesi eh işte,
halen gördüğümüze şükür...
“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
-
vay:145,,,levent martı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterizleyelim
cızgı önemli...“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
günaydın arkadaşlar..Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
-
böyle oluyomuşGÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergaran 7.00 kırarsa ne olur radyolg abi...
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
Yorum
-
6.70 den garal aldım 100 lot :
)
Mevlana der ki;
Yorum
-
usdtrf 199 60 kadar
-isterse-
gidebilir,
teknik olarak...“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
6.78 yolladım gitti allah bereket versinGÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster6.70 den garal aldım 100 lot :
)
Mevlana der ki;
Yorum
-
oğlana çeyiz mi düzüyosunGÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster6.70 den garal aldım 100 lot :
)
DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
he abi ama önce kızı bulalımradyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteroğlana çeyiz mi düzüyosun
Mevlana der ki;
Yorum
Yorum