Hisse_Trade 10

Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • general72
    Tecrübeli
    • 24 Nisan 2009
    • 433

günaydın, hayırlı haftalar

Yorum

• levent martı
      Kıdemli
      • 06 Eylül 2008
      • 4782

bu hafta çok iyi grafikler gördüm,
      ama güçleri ne,
      nefesleri nasıl,
      bilemedim...
      “Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen

Yorum

• MESUTC
        KEYFE KEDER YAZAR
        • 22 Mayıs 2008
        • 4444

Haftalik strateji raporu (marbas menkul degerler)

altin’daki yukselis kalici olabilecek mi? Gectigimiz haftalarda gorulen
        yukselislere ragmen altinin dusus trendini sonlandirdigi ve kalici bir yukselen
        trend baslattigini soylemek zor. Teknik olarak 1,330 dolar uzerine atilmis
        olmasi olumlu. Bu seviye uzerinde kalindigi surece 1,400/1,420 dolar araligi
        gundeme gelebilir. Fakat altinin yeniden guvenli liman oldugunu soyleyebilmek
        icin bu seviyelerin de asilmasi ve burada kalici olunmasi gerektigini
        dusunuyoruz. Bu bolge ilerleyen gunlerde olasi yukari yonlu hareketlerde
        izleyecegimiz en onemli direnc olacaktir. Bu nedenle bu bolgeye dogru olacak
        yukselislerde satis baskisi gorulebilir. Bu hafta veri takviminin daha sakin
        olmasi altin fiyatlarinin teknik dinamikler dogrultusunda dalgalanmasina neden
        olabilir. Bu da 1,400/1,420 dolar araliginin gundeme gelmesini saglayabilir.
        Asagida ise 1,330 bu haftanin kritik destegi olacaktir.

Uzeyir dogan
        marbas menkul degerler
        arastirma muduru

**raporun tamami ekteki dosyada bulunmaktadir***

* * *
        u y a r i

burada yer alan yatirim bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatirim danismanligi
        kapsaminda degildir. Yatirim danismanligi hizmeti sermaye piyasasi kurulu
        tarafindan yayimlanan seri:v, no:52 sayili "yatirim danismanligi faaliyetine
        ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkinda teblig"
        cercevesinde araci kurumlar, portfoy yonetim sirketleri, mevduat kabul
        etmeyen bankalar ile musteri arasinda imzalanacak yatirim danismanligi
        sozlesmesi cercevesinde sunulmaktadir. Burada ulasilan sonuclar tercih
        edilen hesaplama yontemi ve/veya yorum ve tavsiyede bulunanlarin kisisel
        goruslerine dayanmakta olup, mali durumunuz ile risk ve getiri
        tercihlerinize uygun olmayabileceginden sadece burada yer alan bilgilere
        dayanilarak yatirim karari verilmesi saglikli sonuclar dogurmayabilir.

-matriks-
        Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.

Yorum

• MESUTC
          KEYFE KEDER YAZAR
          • 22 Mayıs 2008
          • 4444

Teknik bulten(gedik yatirim)

bist 100 endeksi 22 ve 50 gunluk k isa kisa vadeli ortalamalari civarindaki
          seyrini devam ettiriyor. Gecti gimiz hafta 76,000 uzerini test eden endekste
          bu bolgeden gelen sat islar sert oldu ve endeks 73,500 civar indaki kisa vadeli
          trend destegini test etti. Endeks bu hafta burada destek olusturabilirse
          yukari yonlu yeni bir deneme daha gelebilir. Fakat bu tepkilerde 75,650
          uzerinde kapan is ihtimali dogmadigi surece yukselislere temkinli yaklasmak
          gerekecek. Bize gore endeks henuz kal ici ve sert bir yukselis icin gerekli
          guce ulasamadi. Daha cok bir sure bu bolgelerde dalgalanan bir yap i
          izleyecegimiz i saretlerini al iyoruz. Bu noktada genis band olarak
          70,000/78,000 araligini takip ederken biraz daha dar kapsamda 72,000/76,000
          bandindaki hareketi izliyor olacagiz. Ilerleyen haftalarda bu bandin asagi
          yonlu kirilma olasiligi, bize gore en az yukari kirilma olasiligi kadar. Bu
          nedenle bir sure bahsetti gimiz bu bantlar referans alinarak islem
          yapilabilecek olsa da olasi bir terste kalma durumuna karsi, her iki yonde de
          mutlaka stop loss seviyeleri bulundurmak gerekiyor. Ozetle bu hafta a sagida
          ilk olarak 73,500 ve 72,000’i takip ediyor olaca giz. Bu seviyelere olacak
          geri cekilmeler k isa vadeli tepkiler getirebilir fakat buralar in cok guclu
          destekler olmadigini da bastan soyleyelim. En guclu destek yine 70,000 iken,
          bu seviye yeniden test edilecek olursa temkinli olmakta fayda olacaktir. Bu
          test bizce ya kirilma ile sonuclanacak ve ard indan cok sert yeni bir sat isi
          getirecek ya da ucuncu dibin ardindan baslayacak cok guclu bir yukselise neden
          olacak. Bu nedenle ilerleyen gunlerde bu test gercekle secek olursa stratejiyi
          buna gore olu sturmak, bu bolgedeki kucuk hareketlere odaklanip ana resimden
          uzaklasmamak gerekiyor

* * *
          burada yer alan yatirim bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatirim danismanligi
          kapsaminda degildir. Yatirim danismanligi hizmeti sermaye piyasasi kurulu
          tarafindan yayimlanan seri:v, no:52 sayili "yatirim danismanligi faaliyetine
          ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkinda teblig"
          cercevesinde araci kurumlar, portfoy yonetim sirketleri, mevduat kabul
          etmeyen bankalar ile musteri arasinda imzalanacak yatirim danismanligi
          sozlesmesi cercevesinde sunulmaktadir. Burada ulasilan sonuclar tercih
          edilen hesaplama yontemi ve/veya yorum ve tavsiyede bulunanlarin kisisel
          goruslerine dayanmakta olup, mali durumunuz ile risk ve getiri
          tercihlerinize uygun olmayabileceginden sadece burada yer alan bilgilere
          dayanilarak yatirim karari verilmesi saglikli sonuclar dogurmayabilir.

-matriks-
          Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.

Yorum

• levent martı
            Kıdemli
            • 06 Eylül 2008
            • 4782

burce 4 59

Yorum

• levent martı
              Kıdemli
              • 06 Eylül 2008
              • 4782

erico 330

Yorum

• radyolog
                OKURYAZAR
                • 03 Ağustos 2008
                • 22825

Günaydin arkadaşlar
                DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ

Yorum

• levent martı
                  Kıdemli
                  • 06 Eylül 2008
                  • 4782

erico 340

Yorum

• levent martı
                    Kıdemli
                    • 06 Eylül 2008
                    • 4782

ittfh 257

Yorum

• GÜKO25
                      Ankara sponsoru
                      • 02 Eylül 2009
                      • 11674

günaydın kolay gelsin..
                      Mevlana der ki;

Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
                      Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!

YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...

Yorum

• levent martı
                        Kıdemli
                        • 06 Eylül 2008
                        • 4782

kervn 088

Yorum

• general72
                          Tecrübeli
                          • 24 Nisan 2009
                          • 433

KERVN'e yetişemedik :(

Yorum

• levent martı
                            Kıdemli
                            • 06 Eylül 2008
                            • 4782

cumanın devamı...
                            eric 354

Yorum

• general72
                              Tecrübeli
                              • 24 Nisan 2009
                              • 433

kervn 092

Yorum

• levent martı
                                Kıdemli
                                • 06 Eylül 2008
                                • 4782

levent martı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                                kervn o85 yazmıştık seni koçum
                                abi en son pazar günü çalıştık...
                                saate dikkatinizi çekerim

Yorum

Working...
                                X

Debug Information