Hisse_Trade 10
Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
Nugyo ver gaziiiiiiMevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
-
abim benlik bişe yokkkradyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstervur kafasına sende elini korkak alıştırma

ne dolarim var ne senedimm
çekildim köşeme izliyorumm
biraz zor oluyo ama :dMevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
Yorum
-
katmer 526
beşinsi bayrak olursun inş...“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
levent martı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkatmer 512
516 üzerinde ancaklevent martı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkatmer 522 üzerinde kalırsan sanlevent martı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkatmer 520nasip,,,levent martı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkatmer 526
beşinsi bayrak olursun inş...
“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
atsyh 192,
geçen gün iyi işyapmıştık bununla,
195 ara
201 asıl geçmiş olman gereken stratejik yerdir“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
eggub gider
peşine gubrf
ondan sonrda bagfssss biraz kalkar :::::::::::
)
olurmu böle bişe burası bıstt herşey mümkünMevlana der ki;
Yorum
-
dgate 225levent martı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdgate,222
225 ve 229 geçerken beğendim
mesajın saati 20 44
yani dün akşam,
Levent çalışkan bi abimizdir arkadaşlar...
Yorum
-
katmeri olan varsa ekstra bir şey yazabilirim...“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
-
Hocam geç değilse olabilirlevent martı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkatmeri olan varsa ekstra bir şey yazabilirim...
Yorum
-
levent martı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergarfa 878levent martı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkront 113levent martı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterolmip 630levent martı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhayırlı olsun keyborsa ailesi,
üçbayrak dalganıyor,
levent martı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteranele 149
buda dört oldulevent martı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterolmip 656,,,
bugüne dair kısa özet yapalım,,,levent martı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkatmer 526
beşinsi bayrak olursun inş...
Yorum
-
-
dönersen 368 ve 372 ye dikkat ederimlevent martı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersönme 365
yanıp sönüyor
372 geç kal dur
bakarız“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
Yorum