olmip 598
Hisse_Trade 10
Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
-
-
-
Yorum
-
endeks beni bağlamaz diyosun ölem abimmmm ::levent martı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterolmip 614
))
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
-
Yorum
-
endeks tabi etkiler,
marifet,
dalgalı denizde de
kayığı yüzdürmek...“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
6 üye ve 18 konuk)
18 konuğumuz var gelin şöle çay ısmarlayalım yavvvvv ::
))
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
Yorum
-
şu burcenin tam havası haMevlana der ki;
Yorum
-
Yorum
-
hiram Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkomhl havası da komhl hava aldıhepsinin start çizgisi belli mi abi,levent martı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdggyo,komhl,samat,brksn,
notlarımızda var,
yarıştıralım,
hangisi önce koşacak...
belli Levent im;
yaklaşana ilgi göster,
mağazaya her kes gelir herkes bir şey alır mı?
almaz,
almal,olmak,vermek isteyene
ilgi alaka gösteriniz,mirim...
“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
geçemeyen geri gelir olay budur...“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
elbet gecerrrrrrr sıkma canını abıııııııı temızlık vardırlevent martı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergeçemeyen geri gelir olay budur...
Yorum
-
adese 10 90,,,levent martı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhadi adese 1075 geç koçum
misal,
ağlasak,
üzülsek,
beklesek,
daha mı iyi,
az çok çorba kaynasın,
çay demlesin...
“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
Yorum