alctl yol verdimmmmmmmmmmm
Hisse_Trade 10
Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
-
-
-
-
-
golts
bfren
bunların ikisine bir yol haritası çizsen levent abim .
yolları iyi yolmu yoksa kötü yolamı düşecekler. ::
))
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
Yorum
-
-
golts 54 25
55 25-56 görecek gibi
56 stratejik öneme sahip“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
bfren 135
137 geçerse 140 250- 143
144 çok önemli stratejik,
olimpik ve atletik öneme sahip“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
-
levent martı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersönme 360
364 üzeri371levent martı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersönme 370 şükür“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
-
yürü bee kozaaaaaaaaradyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKOZAA landım 334 den ya nasip deyuuu
Mevlana der ki;
Yorum
-
dyo için notlevent martı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdyoby 124,
buralarda kalması iyidir,
asıl 130-135 bandında
güç toplarsa sa...
devamı sonra...
sönme için 2 8 2013levent martı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersönme 355 izler,365 bekler-im...
saat 17 05 notu“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
Yorum