-petrol ofisi'nin 2013 yili 6 aylik konsolide net dönem kari 10.827.000 tl(önceki 53.575.000 tl)
Hisse_Trade 10
Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
avtur u beğeniyorum duruşunu bozmasın geleceğimhiram Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergunyadınnnnnnn hayrlı alıs verısler satıslar berektlı ola
avtur dggyyo brısa maktk beklıyorum yukselıse baslasınız artık dıyorum HAYY
dggyo söze gerek yok
Brisa yorum yapıldı,582 önemli,geri gelir mi?
maktk 102-geçerse 105 geçerse110“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
hiram Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergunyadınnnnnnn hayrlı alıs verısler satıslar berektlı ola
avtur dggyyo brısa maktk beklıyorum yukselıse baslasınız artık dıyorum HAYYHoşgeldiniz hocam,,,MESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterslm günaydın
Şükür kavuşturana diyelim,
Güzel haberler verelim yav...
“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
levent martı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstermisal przma 250
249-245 bozmaz ama gelmese daha iyi,
260 üzerinde pek yakışıklı olurlevent martı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterarif keratası 149 da duran adam oldu ya...levent martı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteregeen 50 20
biraz gayret...
52 hedeflesek,
olur mu...uslu durlevent martı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster52 teşekkür ederim abi...
“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
egeenn ses vermişşşş duyan oldumuGÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteregeen
brısa
mrshl
bagfs
gubrf
eggub
bfren
ızocm
sessiz kalanlar izleyelim baklım ne zaman ses vereceklerr
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
-
soğuksu var mı abiler
eggeen,
yaktın“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
-
kaplm 359 üzeri güzelleşirsinlevent martı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterpolho 243
kaplm 348
önümüzdeki hafta için not alıyorum...“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
levent martı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterpolho 243
kaplm 348
önümüzdeki hafta için not alıyorum...ittfh 247 kalıcan mılevent martı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterittfh 244
246 üzerinde“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
Yorum
-
-
bu ozbalda t+2 varmı acabaMevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
Yorum