güko25 Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Hisse_Trade 10
Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
olmıp şeker ismimi abim... :
)
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
-
olmıp bilanço hareketi olabilir,
eski olmksa,
yol haritası için bekleyelim...“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
nedir senin bu yancılardan çektiyinnnnhiram Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhosbulduk305 yazdik vermemis ya sonr ayukari bakalim 3,21 den aldik
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
-
levent martı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterprzma 236
244 ve üstü,dikkatimi çekeruyum uyumuş...levent martı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteruyum izliyorum 230 üzerinde tutunacak mı?kritik eşik...“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
dggyo 408 üzerinde kalması iyidir,hemde...“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
dünkü plan,levent martı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösternetas 716,
için yol haritam,
deney çalışması:
ilk önce;7 15-714 görebilir,
sonra 7,20-7,23 geçerse,se,
7 27-7 37-740 vurur geri gelir...devamı sonra
netas 712 halen,
terzi herşeyi düşünmüş,
kumaş yetmemiş,
mi?“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
Yorum
-
Yorum
-
orge 348levent martı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterorge 346 karar anı“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
orge 354levent martı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterorge 346 karar anı“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
levent martı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterorge 335 üzerine ,durumuna,
ve tahlillerine bakalım,
sıradaki...orge 355levent martı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterorge 346 karar anı
martı nın seyir defterinden...
“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
TEBRIKKKKK 2 KADEMEYE CIMRILIK YAPTIKKKKK 3,45 YAZILDIK VERMEDEN KACTIIIIIIIIlevent martı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterorge 348
Yorum
-
Yorum