Hisse_Trade 10

Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • MESUTC
    KEYFE KEDER YAZAR
    • 22 Mayıs 2008
    • 4444

GÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    biraz kıpraştı bir kademeye versemmii
    alcatel 3.90 seviyesini test edecek görünümde; 3.90 üzeri tutunabilirse piyasa da yardımcı olursa ki fırtına dinmiş görünüyor; 4.30 seviyelerine atak yapması sürpriz olmaz, sadece.... yolu ağır aksak gidecek görünmekte...
    Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.

Yorum

• MESUTC
      KEYFE KEDER YAZAR
      • 22 Mayıs 2008
      • 4444

ahilas sonunda seni de seansı takip eder trade yapar hale getireceğiz sanırım Ben yarın Antalya'ya uçuyorum; tatil yapayım biraz da
      Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.

Yorum

• MESUTC
        KEYFE KEDER YAZAR
        • 22 Mayıs 2008
        • 4444

MESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        uyum kv 2.00-2.05 kademelerinden alımlarda prim potansiyeli taşıyor
        13.06 .2013 4 işgünü önce yazmışım. Bugün 2.36 yı görmüş, 2.24 den kapanmış... TUT konumu devam etmekte.

Yorum

• GÜKO25
          Ankara sponsoru
          • 02 Eylül 2009
          • 11673

Uyum'da 3.70 TL'den hisse satışı

Şirketin Yönetim Kurulu Başkanı İskender Keleş, 4.5 milyon TL nominal değerli hisseyi 3.70 TL'den sattı

19.6.2013 - 10:36

Uyum Gıda Yönetim Kurulu Başkanı İskender Keleş, kendisine ait 4.536.000 adet A Grubu hisseleri 3,70 TL fiyat ile toplam 16.783.200 TL'ye şirketin ortağı Namık Tanık'a devretti.

Şirketten KAP'a yapılan açıklamaya göre, İskender Keleş hisselerin devrini Makro Market A.Ş., Mehmet Akyüz ve Ahmet Akyüz'e teklif etmiş ancak ortaklar hisseleri almayacaklarını beyan etmişler. Bunun üzerine İskender Keleş, şirkette sahip olduğu payların tamamı olan 4.536.000 adet hissesini 3,70 TL birim fiyat ile toplam 16.783.200 TL'ye Namık Tanık'a devrini gerçekleştirmiş.

Açıklamada İskender Keleş'in şirketin yönetim kurulu başkanlığı görevini 4 Temmuz 2013 tarihinde gerçekleşecek olan Olağan Genel Kurul Toplantısı'na kadar devam ettirecek.

Borsadaki hisse fiyatı 2.28 TL olan Uyum hisseleri 3.70 TL'den hisse devrinin gerçekleşmesiyle yüzde 6.57 primle işlem görüyor.
          Mevlana der ki;

Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
          Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!

YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...

Yorum

• GÜKO25
            Ankara sponsoru
            • 02 Eylül 2009
            • 11673

Patronlar hisse alıyor

Eczacıbaşı, Nuh Çimento ve Bak Ambalajda dikkat çekici hisse alımları

Dün üç hissede, şirket patronlarının alımları dikkat çekti. Ortakların şirket sermayelerindeki payını artıran bu alımlarda, son dönemde Gezi Parkı olaylarıyla hisseler üzerinde artan baskıyı azaltma isteğinin de etkili olduğu belirtiliyor.

İşte dün gerçekleşen hisse alımları...

Bakioğlu Yönetim Kurulu Başkanı Cem Bakioğlu, Bak Ambalaj Sanayi ve Ticaret A.Ş. hisseleri ile ilgili olarak 18.06.2013 tarihinde 2.27-2.41 TL fiyat aralığından 369.535 adet hisse alımı ve 29.944 adet hisse satışı gerçekleştirdi. Cem Bakioğlu’nun bu işlem ile birlikte şirket sermayesindeki payı yüzde 9.42’ye ulaşmış oldu.

Nuh Çimento Yönetim Kurulu Üyesi Nuh Eskiyapan, 18.06.2013 tarihinde Nuh Çimento hisseleri ile ilgili olarak 11.69 TL fiyattan 10.843 adet hisse alımı gerçekleştirdi. Bu işlem ile birlikte Nuh Eskiyapan’ın şirket sermayesindeki payı yüzde 0.006’ya ulaştı.

Eczacıbaşı Holding, 18.06.2013 tarihinde Eczacıbaşı Yapı Gereçleri Sanayi ve Ticaret A.Ş. paylarıyla ilgili olarak 4.18-4.19 TL fiyat aralığından 21.783 adet alış işlemi gerçekleştirdi. Bu işlem sonucu Eczacıbaşı Holding’in şirket sermayesindeki payı yüzde 81.04’e yükselmiş oldu.
            Mevlana der ki;

Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
            Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!

Yorum

• GÜKO25
              Ankara sponsoru
              • 02 Eylül 2009
              • 11673

TAV'da yabancı alışı

RARE Infrastructure Limited, TAV Havalimanları hissesi aldı

RARE Infrastructure Limited 17.06.2013 tarihinde TAV Havalimanları Holding A.Ş. hisseleri ile ilgili olarak 10.94 TL fiyattan 239 bin adet alış işlemi gerçekleştirdi. Bu işlem ile birlikte RARE Infrastructure Limited’in şirket sermayesindeki payı yüzde 5’in üzerine çıktı.
              Mevlana der ki;

Yorum

• GÜKO25
                Ankara sponsoru
                • 02 Eylül 2009
                • 11673

Türk Traktör için hedef fiyat arttı

Bank of America Merrill Lynch, Türk traktör için hedef fiyatını ve tavsiyesini yükseltti

Bank of America Merrill Lynch, Türk Traktör için tavsiyesini 'endeksin altında getiri'den 'al'a yükseltti ve fiyat hedefini 54 TL’den 78.7 TL’ye yükseltti.

Türk Traktör hisseleri yüzde 4.89 primle 59 TL'den işlem görüyor.
                Mevlana der ki;

Yorum

• levent martı
                  Kıdemli
                  • 06 Eylül 2008
                  • 4782

pimas 347...348 üzerinde istikrar
                  “Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen

Yorum

• levent martı
                    Kıdemli
                    • 06 Eylül 2008
                    • 4782

nthol 243....242 üzerinde tut durumu devam eder

Yorum

• levent martı
                      Kıdemli
                      • 06 Eylül 2008
                      • 4782

ozbal 196....193 üzerinde tut durumu devam eder

Yorum

• levent martı
                        Kıdemli
                        • 06 Eylül 2008
                        • 4782

ttrak 59....59 25 üzerinde istikrarlı duruş

Yorum

• ahilas34
                          Bağımlı
                          • 02 Kasım 2011
                          • 1442

mesut hocam, esine, ablana selamlarımı söyle ..

Bazen siz alıp satarken hevesleniyorum da, kutup ayu su benim gölgem olmus hissini ustumden atamıyorum. su bendeki bagımlı yazısını bahtsız bedevi ye çevirseler ya

iyi tatiller

Yorum

• GÜKO25
                            Ankara sponsoru
                            • 02 Eylül 2009
                            • 11673

U haberin kap `in sitesindeki orjinal hali ve ekli dosyalarini gorebilmek icin asagidaki link`i tiklayiniz!

kap : Kardemir karabuk demir celik sanayi ve ticaret a.s. / krdma krdmb krdmd [] sermaye artirimina iliskin yonetim kurulu karari 19.06.2013 14:15:10

sermaye artirimina iliskin yonetim kurulu karari
                            ---------------------------------------------------------------------------------------------

adres kardemir karabuk demir celik san ve tic a.s. Karabuk
                            telefon 370 - 4183244
                            faks 370 - 4191054
                            yatirimci/pay sahipleri ile iliskiler birimi telefon 370 - 4183542
                            yatirimci/pay sahipleri ile iliskiler birimi faks 370 - 4191064
                            yapilan aciklama guncelleme mi? Hayir
                            yapilan aciklama ertelenmis bir aciklama mi? Hayir
                            ozet bilgi kar payindan bedelsiz sermaye artirimi

---------------------------------------------------------------------------------------------

yonetim kurulu karar tarihi 23.05.2013
                            mevcut sermaye (tl) 878.755.482,000
                            ulasilacak sermaye (tl) 1.055.000.000,000

pay grup bilgileri mevcut sermaye (tl) kar payindan bedelsiz pay kar payindan bedelsiz pay verilecek menkul grubu
                            alma tutari (tl) alma orani (%)
                            a grubu,krdma(eski),trakrdma91g3 185.235.216,133 37.151.052,880 20,05615 a
                            b grubu,krdmb(eski),trakrdmb91g1 92.092.304,344 18.470.170,740 20,05615 b
                            d grubu,krdmd(eski),trakrdmr91g7 601.427.961,523 120.623.294,380 20,05615 d
                            sirket bazinda bilgiler 878.755.482,000 176.244.518,000 20,05615

|
                            Mevlana der ki;

Yorum

• GÜKO25
                              Ankara sponsoru
                              • 02 Eylül 2009
                              • 11673

idgyo diye bir senet var nasıl bilirsiniz.... :))
                              Mevlana der ki;

Yorum

• MESUTC
                                KEYFE KEDER YAZAR
                                • 22 Mayıs 2008
                                • 4444

ahilas34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                                mesut hocam, esine, ablana selamlarımı söyle ..

Bazen siz alıp satarken hevesleniyorum da, kutup ayu su benim gölgem olmus hissini ustumden atamıyorum. su bendeki bagımlı yazısını bahtsız bedevi ye çevirseler ya

iyi tatiller
                                as. yaw çok ısrar da edemiyorum ama... Hisselerle de nikahlanmamak gerek olmuyorsa başka hisselere geçebilmeli. Kaldıki senin elindeki 3 hissede uyuz hastalığına yakalanmış. Kaldı ki geleceği çok parlak, beklemeye değecek hisseler de değil.

Yorum

Working...
                                X

Debug Information