bir tek malımı vermedim bu ruhsuzlara vermeyecemde ..............
Hisse_Trade 10
Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
-
hay yavrum ne kuş tutularkiiiiiiiiiGÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkartn konya hareketli bir kuş tutacaklar belki bizimkilerede sirayat eder bunların harketiiiii
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
Yorum
-
Şu an 25 kullanıcı var. (2 üye ve 23 konuk)
23 konuk ::::::::::::::::::::::
)))
Mevlana der ki;
Yorum
-
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]MEVLANA'dan :[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Ok gibi doğru olsam; yay ile atarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Yay gibi eğri olsam; elde tutarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Doğruda aç görmedim; eğride tok,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Eğri yay elde kalır; menzil alır doğru ok ![/B][/COLOR][/FONT]
Yorum
-
bu hafta tatil ile ödünlendirin kendinizi gedin gezin tozun burda beklemekle bişe olmaz ::::::::::::
))
Mevlana der ki;
Yorum
-
Bugün Ccola da düşünce Sn. simurg'un da uyarısıyla ortam durulana kadar beklemeye karar verdim.simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterarkadaşalr, 77.400 ler görülmeden bu dalga sonlanmaz bence.Benim yol haritamda bu görünüyo...
Ama Golts'larımı vermemekte inat ediyorum. ;)
Yorum
-
Günaydın,sevgili dostlar, GÜKO nun gezin tozun sözünü dikkate alarak G.antep e gidiyorum,endeks simurg hocanın dediği yere doğru yaklaşıyor,lakin 10.65 den verdiğim TAVHL 10.35 te yerine koydum 11.00/11.20 ilk hedef diyerek, Portföyüme birazcık ta MAALT ilave ettim endekse sahip çıkmanız tememmisiyle.Beni hayırla ananı ALLAH' ta hayırla ansın
Benim hamd olsun büyük bir derdim yok,
Büyük bir ALLAH'ım var.
Yorum
-
DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum

Yorum