afiyet olsun
Hisse_Trade 10
Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
afiyet olsun arkadaşlar.....Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
-
Bodrum'da bir eczanenin kapısı açılmış içeri yakışıklı bir delikanlı girmiş.
Çekingen bakışlarla ortalığı inceledikten sonra bankonun arkasındaki hanıma yaklaşarak sormuş.
"Afedersiniz, eczacı bey yok mu acaba?"
"Buyrun, eczacı benim"
"Ben gideyim" demiş delikanlı ve kapıya yönelmiş.
Kadın gencin mahcubiyetini hissetmis ve israr etmiş.
"Beyefendi ben bir sağlık mensubuyum, her türlü sorununuzu bana anlatabilirsiniz, sıkılmayın lütfen" demiş.
Bunun üzerine genç adam sıkılarak anlatmaya baslamış :
"Pazartesi günü kız arkadaşımla buraya tatile geldik. O gün akşama kadar 3 defa cinsel ilişki de bulunduk. Salı günü 5 defa yaptık bu işi" demiş kızararak ve devam etmiş
"Bu gün çarsamba, öğlen oldu, 5 defa da bugün"
"Pekiyi?" demiş eczacı gözleri büyüyerek.
Genç adam devam etmiş
"Bu durumda bana ne verirsiniz?"
Eczacı kadın saçlarını şöyle bir geriye atıp, genç adamin gözlerinin içine bakarak
"Yemen içmen benden, ayda 3000TL veririm"

Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
Yorum
-
2,15 üzerinde tutunması lazım.radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterDEVA bi halta deva olurmu"Başkalarından üstün olmanız önemli değildir. Önemli olan dünkü halinizden üstün olmanızdır."
Hint Atasözü
[url]https://twitter.com/EFEKENT017[/url]
Yorum
-
Hele dadaş hoşmusan
dolumusan boşmusan
ayakların yan basir
yoksa sen sarhoşmusan
bu derenin uzuni
kıramadım buzuni
aldım çerkez kızıni
çekemedim nazıniMevlana der ki;
Yorum
-
43.1 maliyet alış satış komisyonu nedeniyle aslandan çıkmıyorum ama aklımda afyon var . mum grafik analizi yapan bi sitedede teyitli al gelmişMutluluk uzun dönemde dengeye gelecektir .
Yorum
-
rakamlara bakın şaka gibi geliyor eldeki hala yerinde ben nasıl bırakayım bu sigarayı
k24
Mutluluk uzun dönemde dengeye gelecektir .
Yorum
-

Yorum