Yeni yılınız kutlu olsuuuuuuuuuuunnnnnnnnnnnn
Hisse_Trade 10
Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
herkezin yeni yılı kutlu olsun ...............................Biz trakyalıyız...
Azıcık çalışmayı,çokça tatili,en çok mangalı Üstüne balığı,yanına RAKIYI severiz.Türkçeyi 28 arf konuşuruz 'H'
arfini kullanmaya gerek duymayız.Müzik bitmeden ortamdan ayrılmak,şişe bitmeden masadan kalkmak bize iç yakışmaz...:))))
Yorum
-
Sizler cansiniz herkesin yeni yılı sağlıklı mutlu huzurlu bol kazancli olsun..Mutluluk uzun dönemde dengeye gelecektir .
Yorum
-
-
-
-
IMKB'nin değişen yapısına uygun biçimde, yeni yılla birlikte ileride foruma faydası olacağını umarak forum ismine ve bazı başlıklara İstanbul ekledim. Borsa İstanbul Forumu olduk. ;)
Yorum
-
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]MEVLANA'dan :[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Ok gibi doğru olsam; yay ile atarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Yay gibi eğri olsam; elde tutarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Doğruda aç görmedim; eğride tok,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Eğri yay elde kalır; menzil alır doğru ok ![/B][/COLOR][/FONT]
Yorum
-
-
'Mali uçurum' anlaşmasına onay
ABD Senatosu, ülkenin ''mali uçurum''dan etkilenmesini önleyen tasarıyı 8'e karşı 89 evet oyuyla onayladı
1.1.2013 - 10:21
Gece yarısına kadar tasarı geçirilemediği için teknik olarak ''mali uçuruma'' düşen ABD'nin, ''mali uçurum''dan etkilenmesini önlemek için adım atıldı.
ABD Senatosu, yerel saatle 02.10'da, 8'e karşı 89 evet oyuyla ''mali uçurum''u önleyen tasarıyı onayladı.
Tasarı uyarınca, otomatik harcama kesintilerinin 2 aylığına ertelenmesi ve yıllık gelirleri 400 bin dolar ve aşağı olan bireyler ile yıllık geliri 450 bin dolar ve aşağı olan ailelerin önceki başkan George W. Bush dönemi vergi indirimlerinin devam etmesi öngörülüyor.
Ancak, tasarının yürürlüğe girmesi için Temsilciler Meclisi tarafından da onaylanması ve ABD Başkanı Barack Obama tarafından imzalanması gerekiyor.
Temsilciler Meclisi'nin de tasarıyı görüşmek için sabah saatlerinde toplanması bekleniyor. Bugün resmi tatil olması nedeniyle ülkenin ''mali uçuruma'' düşmesinin piyasalara ve tüketicilere henüz yansımadı. Kongre'nin bugün tasarıyı geçirmesi halinde, geriye dönük olarak 1 Ocak'ı da kapsayacağı için kriz atlatılmış olacak.
Ancak, Obama yönetimi ve Kongre'nin, gelecek dönemde de harcama kesintileri konusunda daha kapsamlı bir anlaşmaya varması gerekiyor.Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
-
Günaydın
Yeni gününüz, yeni seneniz güzel geçsin.
Keyborsa üyeliğiniz hayırlı olsun.FAKİR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSayın Penguen TTRAK AVTUR GARFA elde olan senetlerdi listenizde görünce mutlu oldum.Rica etsem UNYEC içinde bir değerlendirmeniz varsa paylaşırmısınız?Teşk.
Hisse uzun süredir Otomat listesinde yer alıyor. Grafiğine bakıldığında UNYEC'nun 5 Ekim'den beri 10 günlük HO üzerinde seyrettiği görülüyor. O tarihten bu yana % 45'lik bir prim yapmış. Son iki işlem gününde aşırı fiyat dalgalanmaları neticesinde oluşan uzun barları hayra değil şerre yormak gerekir. Önce yükseliş hızı düşer ardından yön değişikliği gündeme gelir kanısındayım.[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]MEVLANA'dan :[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Ok gibi doğru olsam; yay ile atarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Yay gibi eğri olsam; elde tutarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Doğruda aç görmedim; eğride tok,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Eğri yay elde kalır; menzil alır doğru ok ![/B][/COLOR][/FONT]
Yorum
-
günaydın yeni yılın ilk seansları herkese hayırlı uğurlu olsun yeni senenin sizlere ve ailenize ilk başta sağlık , huzur , mutluluk son olarak iyi kazançlar getirmesi dileğiyle"tecrübe haşin bir öğretmendir. önce ders verir, sonra öğretir."
yazdıklarım sadece kendi görüşlerimdir yatırım tavsiyesi değildir.
Yorum

Yorum