Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
ne oluyo koca karıyı çabuk bulun yoksa endeks cortlayacakkkkkkk
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
bunlar şimdi benim malımı almaya çalışıyolar yoksa niyetleri ciddimiiiiii efekent hocam......
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
her şey şu mesajda gizliydiiiii anlayamdıkkk gerçi anlasakta yapcak bişeyimiz yoktu ama..
Mevlana der ki;
bunlar şimdi benim malımı almaya çalışıyolar yoksa niyetleri ciddimiiiiii efekent hocam......
grafiklere bakarım güko bilirsin. hedefim gerçekleşti benim. fibo ve elmas çalıştı.
haa elimizdekiler 6 aydır bekleneni yaptı mı yapmadı. Söyleyecek çok şey varda susuyoruz işte.
Suskunluğumuz Efendiliğimizdendir.
"Başkalarından üstün olmanız önemli değildir. Önemli olan dünkü halinizden üstün olmanızdır."
Hint Atasözü
grafiklere bakarım güko bilirsin. hedefim gerçekleşti benim. fibo ve elmas çalıştı.
haa elimizdekiler 6 aydır bekleneni yaptı mı yapmadı. Söyleyecek çok şey varda susuyoruz işte.
Suskunluğumuz Efendiliğimizdendir.
neyse sen yinede bozma efendiliğini haydi iyi akşamlarrrr görüşürüz...
Mevlana der ki;
Tüm Keyborsa üyelerinin yeni yılını kutluyor;
sevdikleriyle birlikte sağlık, mutluluk, huzur içinde
nice senelere erişmelerini diliyorum.
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]MEVLANA'dan :[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Ok gibi doğru olsam; yay ile atarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Yay gibi eğri olsam; elde tutarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Doğruda aç görmedim; eğride tok,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Eğri yay elde kalır; menzil alır doğru ok ![/B][/COLOR][/FONT]
Yorum