kaçtan girdin efekent üstad 42.40 benim maliyet çok yanınca daldık bakalım
Hisse_Trade 10
Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
evet arkadaşlar listeden gitmeyyen varmı liste misyonunu tamamladı şimdilik bana göre bir hariç hepsiyle vedaşlaştım.GÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteralcar
golts
brısa
netas
afyon
izleyelim bakalım ne çıkar bahtımıza.......
yeni listelerde buluşmak dileyiğle ::::::::::::::::
)))
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
-
42,70epopeus Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkaçtan girdin efekent üstad 42.40 benim maliyet çok yanınca daldık bakalım"Başkalarından üstün olmanız önemli değildir. Önemli olan dünkü halinizden üstün olmanızdır."
Hint Atasözü
[url]https://twitter.com/EFEKENT017[/url]
Yorum
-
acle etmisiniz hocam..EFEKENT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster42,70
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
Yorum
-
sorun değil. hoplayacak değilim. teknik bakarım bilirsin. acelemiz yok. ;)GÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteracle etmisiniz hocam..
"Başkalarından üstün olmanız önemli değildir. Önemli olan dünkü halinizden üstün olmanızdır."
Hint Atasözü
[url]https://twitter.com/EFEKENT017[/url]
Yorum
-
ittiret aslan ııEFEKENT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteraslan yaptım bir miktar.
tırmalar ırmalar canını yakarDÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
bilmemmi hocam sen yaş tahtaya ayak basmazsın ....EFEKENT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersorun değil. hoplayacak değilim. teknik bakarım bilirsin. acelemiz yok. ;)
Mevlana der ki;
Yorum
-
mustik grfik atmışmustik Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterGÜKO senin için bi ASLAN parçası gönderiyorum... fibo yelpazesi hissede iyi işlemiş....
RSI yi takiple 70 üzeri hareketinde seriye takmaması için neden yok bence....
Mevlana der ki;
Yorum
-
erken vermişiz yav......GÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster71.75 afyonu 76.50 den verdim abv..Mevlana der ki;
Yorum
-
-
güko hocam gidenin arkasından koştum aslana yapıştım umarım yakalarım
Mutluluk uzun dönemde dengeye gelecektir .
Yorum
-
elimde bitene kağıt kaldı onu da demeyecem ::::::::::::::::::
))
tavan olursa derim...Mevlana der ki;
Yorum
Yorum