Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
a caba o kladar uzun üre 1 hisseyi elde tutabilirmiyiz in cevabını vermek lazım
evet hocam neye göre belirlendiğide şüheli bir durum mesela benim için etyat için hedef fiyatım 2 ama ne zaman .... Allah a kalmış. 1 yıl desek 6 aydan sonra dayanamayıp sattım diğersenetler içinde aynı goldman ve diğerlerinin verdiği istatistikler kemal sunal cümlelerinden farksız olabilirde olmayabilirde..
evet hocam neye göre belirlendiğide şüheli bir durum mesela benim için etyat için hedef fiyatım 2 ama ne zaman .... Allah a kalmış. 1 yıl desek 6 aydan sonra dayanamayıp sattım diğersenetler içinde aynı goldman ve diğerlerinin verdiği istatistikler kemal sunal cümlelerinden farksız olabilirde olmayabilirde..
ETYAT illetine bulaştım ben de vakti zamanında.Elimde kaldı haliyle. 1 senedir sabrediyorum bu merete.Bakalım ne zaman toparlanacak...
CMBTN
Bence tobo var bunda... ve 52 yi test etmeli....
4750 üstü hareketlerinde dikkat edilmeli....
Sizcede uygunmudur acaba grafik???? görüşlerinizi alsak ne düşündüğünüzü?
Yorum