efekent abi ver şuadamın malını ağlaya ağlaya bi hal oldu ya
Hisse_Trade 10
Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
Birilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
-
şu netas anlamsız ve manasız düşüyo nere kadar düşcek bakalım..Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
-
güko bende netaşa bir anlam veremedim ama biraz önce televizyonda bir programda netaşın düşüşü için kaptaki açıklamalarını iyi takip edin dedi biri öyle önemli bir açıklamasına denk gelmedim senin gözüne çarpan bişey oldumu"tecrübe haşin bir öğretmendir. önce ders verir, sonra öğretir."
yazdıklarım sadece kendi görüşlerimdir yatırım tavsiyesi değildir.
Yorum
-
322 - 15.11.2012 09:05:24 - NETAS, 2012 3. CEYREK FINANSAL SONUCLARINI ACIKLADI - BASIN ACIKLAMASI Detay
KONUYA ILISKIN OLARAK YAPILAN BASIN ACIKLAMASI ASAGIDA BULUNUYOR:`TURK BILISIM SEKTORUNUN ONCU SIRKETLERINDEN NETAS, 2012`NIN ILK 9 AYINDA 278 MILYON TL SATISGELIRI ELDE ETTI. GECEN YILIN AYNI DONEMINE KIYASLA, SATIS GELIRLERINI %90ARTIRAN SIRKETIN BRUT KÂRI 27 MILYON TL`YE, BRUT KÂR MARJI ORANI ISE %10`AULASTI. NETAS`IN VERGI SONRASI DONEM KÂRI 2,8 MILYON TL, FAIZ VERGI AMORTISMANONCESI KÂRI DA (FVAOK) 5,2 MILYON TL OLDU. FVAOK MARJI ORANI ISE DEGISENSIPARIS VE GELIR PROFILINDEN KAYNAKLANAN MEVSIMSELLIK NEDENIYLE %2 OLARAKGERCEKLESTI.KONUYLA ILGILI BILGI VEREN NETAS CEO`SU C. MUJDAT ALTAY,`ALDIGIMIZ STRATEJIK KARARLAR DOGRULTUSUNDA, KAMU, TELEKOM SERVIS SAGLAYICI,FINANS, ENERJI, SAGLIK, PERAKENDE GIBI FARKLI SEKTORLERDEKI TUMMUSTERILERIMIZIN IHTIYACLARINA CEVAP VERECEK SEKILDE COZUMLERIMIZIN KAPSAMINIGENISLETMEYE KARARLILIKLA DEVAM EDIYORUZ. BILISIM VE TEKNOLOJI DANISMANLIGI,DONANIM, SISTEM VE UYGULAMA YAZILIMI, AG COZUMLERI TASARIMI-SATISI VE SATISSONRASI DESTEK HIZMETLERI, DIS KAYNAK KULLANIMI SERVISLERI GIBI COK CESITLIYETKINLIKLERDEN OLUSAN IS MODELIMIZ SAYESINDE, `FIRSAT SAGLAYAN LIDER SIRKET`OLMA HEDEFIMIZLE, SATISLARIMIZI ARTIRMAYA DEVAM EDERKEN, KÂRLILIGIMIZI DA ONPLANDA TUTUYORUZ ` DEDI`en son bu haber gelmiş...Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
Yorum
-
yok abi la...EFEKENT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterabi ben çizgilere ve duruşuna bakarım. o da ona bakıyor ama akşamları pasta falan dağıtıyor millete. pasta tatlı geliyor tabi. çocuklara şeker verip kandırmaca misali. pastayı yalarken yönünü şaşırıyor
KUZU ABİ... pastayı yasakladı (bi zevkimiz o vardı, onuda aldı elimizden )
gönderiler silinmiş bulamıyom
vetan haini PEGA didi...
yatırıp ikeceğim.... neyim didi
(dedim abi, yatarak seemiyom ben, ayakta olmamı didim...
)
bende korkumdan, daa atmıyom pasta neyim... komple pc yi atıyom
ha ha ha
Yorum
-
abi bu mikrop çok fena bir mikrop bir haftadır kafamı kaldıramıyom yanına geleyimde bir bak şu mikroba k20radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergeçmiş olsun güko
sen neler gördün 3 kuruşluk mikroba pabuç bırakmazsın bilirimMevlana der ki;
Yorum
-
ciğerine tükürdüğümün şerrefsiz, babası belirsiz, soysuz, vatansız phiçleri...bogazici77 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster*irak, kerkÜk'Ü bombaladi Çok sayida ÖlÜ var- el-cezİre(27/11/2012 - 10:09:27)
Yorum
-
geçenlerde almıştım bugün verdin 484 denGÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster476 dan enkaı aldım habariz olaaaMevlana der ki;
Yorum
-
ÇELEBİ HAVA SERVİSİ A.Ş. / CLEBI [] 27.11.2012 09:24:06
Özel Durum Açıklaması (Genel)
Ortaklığın Adresi:Anel İş Merkezi, Saray Mah. Site Yolu Sk. No:5 Kat:9 P.K.34768 Ümraniye / İSTANBUL Telefon ve Faks No.:0 216 666 67 67 / 0 216 630 36 30Ortaklığın Yatırımcı/Pay Sahipleri İle İlişkiler Biriminin Telefon ve Faks No.su:0 216 666 67 67 / 0 216 630 36 30Yapılan Açıklama Ertelenmiş Açıklama mı?:HayırÖzet Bilgi:Frankfurt Uluslararası Havalimanı yer hizmetleri ihalesi iştirak daveti
AÇIKLAMA:
Açıklanacak Özel Durum/Durumlar:
Şirketimiz, Almanya'nın Hessen Eyaleti Ekonomi , Ulaştırma ve Bölgesel Kalkınma Bakanlığı'nın ("İhale Makamı") Frankfurt Uluslararası Havalimanı'nda hizmet verecek yer hizmetleri sağlayacak firmaların tespitine ilişkin düzenleyeceği ihaleye ilişkin ilan etmiş olduğu ihaleye iştirak davetine olumlu yanıt vermiş ve 26.11.2012 'de başvuru evraklarını İhale Makamı'na teslim etmiştir. Söz konusu ihaleye ilişkin ihale şartnamesi, kısa listeye kalan başvuru sahipleri ile 14.12.2012 tarihine kadar paylaşılacak olup ihaleye ilişkin süreç ve gelişim ile ihale sonucu hakkında Sermaye Piyasası Kurulu mevzuatı uyarınca gerekli açıklamalar yapılacaktır.
Frankfurt Uluslararası Havalimanı, yıllık 55 milyon yolcu, 250.000 uçuş ve 2,2 milyon ton hava kargosuna hizmet veren Avrupa'nın en büyük ikinci havalimanı ve coğrafi lokasyonu sebebi ile en büyük hub havalimanı özelliğini taşımaktadır. Şirketimiz, %99,97 oranında iştiraki bulunduğu Çelebi Kargo Depolama ve Dağıtım Hizmetleri A.Ş.'nin, sermayesinin %100'üne sahip Almanya'nın Frankfurt şehrinde mukim bağlı ortaklığı Celebi Cargo GmBH vasıtası ile halen Frankfurt Uluslararası Havalimanı'nda kargo antrepo hizmeti sunmakta ve bu havalimanında verdiği hizmetlerini genişletmek üzere yer hizmetleri ihalesine katılmaktadır.
Mevlana der ki;
Yorum

Yorum