halkbankın arzına gireydik iyiydi be
Hisse_Trade 10
Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
Birilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
-
yav bir haftalığına şu bankarı kapatsalar bakalım ozaman ne olcak belki öbür kağıtlarla oynarlar ibneler...Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
-
hiram sipeyin yancısının yanına gitti durun bakalım ne haberle gelcek ::::::::::::::::::::::::::
)))))))))))
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
Yorum
-
bir kademe yukarı bir kademe aşağı yakmaktan bıkmadı bu deyyüsler
Mevlana der ki;
Yorum
-
top ettiler endeksiMevlana der ki;
Yorum
-
aleyküm selam nerdesin hocam bizi böle öksüz bırakıp gittiniz.....EFEKENT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterselamlar arkadaşlar.
Mevlana der ki;
Yorum
-
XU100
Endeks dar bir aralıkta salındığı için yerimizde sayıyoruz gibi görünüyor.
Ancak orta hattın aşağıya geçildiği 9 Kasım'dan bu yana
fiyatlar mütemadiyen aşağıya kayıyor.
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]MEVLANA'dan :[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Ok gibi doğru olsam; yay ile atarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Yay gibi eğri olsam; elde tutarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Doğruda aç görmedim; eğride tok,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Eğri yay elde kalır; menzil alır doğru ok ![/B][/COLOR][/FONT]
Yorum
-
çaktırmadan hissetirmeden yapıyolar yaniiiiiiPenguen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterXU100
Endeks dar bir aralıkta salındığı için yerimizde sayıyoruz gibi görünüyor.
Ancak orta hattın aşağıya geçildiği 9 Kasım'dan bu yana
fiyatlar mütemadiyen aşağıya kayıyor.

Mevlana der ki;
Yorum
-
yok gitmedim. izmirdeyim. bi kaç gün burda olmam gerekiyor. fırsat bulunca açıp bişiyler yazmaya çalışıyorum. bugün baya bi kaynatmışsınız. paylaşım yapanlara teşekkürler. yazmayanlara teyessüfler.GÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteraleyküm selam nerdesin hocam bizi böle öksüz bırakıp gittiniz.....
çeteleyi iyi tut güko
"Başkalarından üstün olmanız önemli değildir. Önemli olan dünkü halinizden üstün olmanızdır."
Hint Atasözü
[url]https://twitter.com/EFEKENT017[/url]
Yorum
-
geçen haftadan beri söylediklerim aynen devam ediyor. endeks ve bankalarda benim için çok önemli olan bir kesişme yarın en geç p.tesi gerçekleşecek gibi görünüyor. Satışlar sertleşebilir. Söylediklerim yatırım tavsiyesi için değil, teknik analizin çalışmasını kontrol amaçlıdır."Başkalarından üstün olmanız önemli değildir. Önemli olan dünkü halinizden üstün olmanızdır."
Hint Atasözü
[url]https://twitter.com/EFEKENT017[/url]
Yorum
-
EFEKENT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryok gitmedim. izmirdeyim. bi kaç gün burda olmam gerekiyor. fırsat bulunca açıp bişiyler yazmaya çalışıyorum. bugün baya bi kaynatmışsınız. paylaşım yapanlara teşekkürler. yazmayanlara teyessüfler.
çeteleyi iyi tut güko
ben kendimi tutamıyomki çeteyi tutayım cozutttukkkkkkk :::::::::
)))))
Mevlana der ki;
Yorum
Yorum