EFEKENT Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Hisse_Trade 10
Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
İyi ki öğle arasında kayboldum; bir endekse sahip çıkamamışsınız diye patırdanacaktım ki hisse tespitlerinin isabetli olduğunu görünce susayım dedim. Şansınız, bahtınız açık olsun.[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]MEVLANA'dan :[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Ok gibi doğru olsam; yay ile atarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Yay gibi eğri olsam; elde tutarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Doğruda aç görmedim; eğride tok,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Eğri yay elde kalır; menzil alır doğru ok ![/B][/COLOR][/FONT]
-
senin erbosun tavan olsun benim goltsım talım tavan olsunn ::::::EFEKENT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteriyi iyi. hep kar hep kar nereye kadar.
tavan ol erbos puffff k6

))))))
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
-
hocam çok bekletti, sabırmı deniyo acabaEFEKENT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdesa 0,85 üzeri direnci 0,89 dur.
Yorum
-
evet. zaman uzadı.. beklenen zamanı aştı. hacim gerekli.ibugra Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhocam çok bekletti, sabırmı deniyo acaba"Başkalarından üstün olmanız önemli değildir. Önemli olan dünkü halinizden üstün olmanızdır."
Hint Atasözü
[url]https://twitter.com/EFEKENT017[/url]
Yorum
-
hacime gerek yok onu benim ellemem gerek ama şimdilik pera yok beklesin biraz ::::::::::::EFEKENT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterevet. zaman uzadı.. beklenen zamanı aştı. hacim gerekli.
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
Yorum
-
Çılgınlara bakın sanki Bağdat Caddesi'nde yarış yapıyorlar.GÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersenin erbosun tavan olsun benim goltsım talım tavan olsunn ::::::
))))))
Ben satışları geceden girdiğim için amcam feleğini şaşırdı.
Her kademede sıranın başındayım.
Eğer su içmek istiyorsa el mecbur bu köprüden geçecek.[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]MEVLANA'dan :[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Ok gibi doğru olsam; yay ile atarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Yay gibi eğri olsam; elde tutarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Doğruda aç görmedim; eğride tok,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Eğri yay elde kalır; menzil alır doğru ok ![/B][/COLOR][/FONT]
Yorum
-
ben kendime bir orta şekerli kahve yapıpta yaslanıp arkama keyf yapayımMevlana der ki;
Yorum
-
işin yaş efekent hocam :::::::romans Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterERBOS larım 19,80 den gitti. Allah tuttuğunuzu altın etsin sevgili EFEKENT.
)))))))
Mevlana der ki;
Yorum
-
amiiiinn. bereketli olsun.romans Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterERBOS larım 19,80 den gitti. Allah tuttuğunuzu altın etsin sevgili EFEKENT."Başkalarından üstün olmanız önemli değildir. Önemli olan dünkü halinizden üstün olmanızdır."
Hint Atasözü
Yorum
-
size demedim diye üzülmeyin, ASLAN da aldım, az sonra aynı duadan size de geliyor.GÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterişin yaş efekent hocam :::::::
)))))))
Yorum
-
s.a arkadaşlar despc ve eczyt yorumlarmısınızBURADAKİ YAZILARIM KESİNLİKLE AL - SAT - TUT TAVSİYESİ İÇERMEZ BUNA UYARAK KESİNLİKLE ALIM - SATIM YAPMAYINIZ ZARAR EDEBİLİRSİNİZ
Yorum
-
puhhahahahhahahromans Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersize demedim diye üzülmeyin, ASLAN da aldım, az sonra aynı duadan size de geliyor.

"Başkalarından üstün olmanız önemli değildir. Önemli olan dünkü halinizden üstün olmanızdır."
Hint Atasözü
Yorum
-
GÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterOyak Yatırım, Despec Bilgisayar için 4.90 TL hedef fiyat ile 'Endeksin Üzerinde GEtiri' tavsiyesini korudu.
Oyak Yatırım, konu ile ilgili raporunda, Despec Bilgisayar için 4.90 TL hedef fiyat ile 'Endeksin Üzerinde GEtiri' tavsiyesini koruduklarını belirtti.Raporda şu değerlendirme yapıldı:
"DESPC 3Ç12’de 1.5mn TL net kar açıklayarak 9 aylık karını 5.7mn TL’ye taşıdı. Gelirler bu çeyrekte yıllık bazda %17.8 düşerken, 9 aylık düşüş yıl sonu beklentimiz %15’e paralel olarak %15.4 seviyesinde gerçekleşti. Şirketin brüt marjı 3Ç12’de %8.7’ye geriledi (3Ç11’de %13.9) ve VAFÖK marjı da 575 bp düşüş gösterdi, bu sırada faaliyet giderleri / satışlar oranı yıllık bazda 57 bp yükseldi. Şirketin net nakit miktarı yatay kalarak 9mn TL oldu. Şirket için 4.90TL fiyat hedefimizi ve ‘Endeks’in Üzerinde Getiri’ tavsiyemizi koruyoruz."dspc böle demişler....hızlıtrader Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösters.a arkadaşlar despc ve eczyt yorumlarmısınızMevlana der ki;
Yorum
-
GÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdspc böle demişler....
olurmu acaba tekniği nasıl duruyor iş çıkarmıBURADAKİ YAZILARIM KESİNLİKLE AL - SAT - TUT TAVSİYESİ İÇERMEZ BUNA UYARAK KESİNLİKLE ALIM - SATIM YAPMAYINIZ ZARAR EDEBİLİRSİNİZ
Yorum

Yorum