Hisse_Trade 10

Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • bogazici77
    .............
    • 11 Temmuz 2009
    • 1920

burda sadece ben varım gözüküyor
    Birilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...

Yorum

• Penguen
      Mahdumu Kamil
      • 02 Mayıs 2008
      • 1387

Koş GARAN koş. Kim tutar seni? % 4.3 priminle endeksi de peşinden sürükledin.
      [FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]MEVLANA'dan :[/B][/COLOR][/FONT]
      [FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Ok gibi doğru olsam; yay ile atarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
      [FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Yay gibi eğri olsam; elde tutarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
      [FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Doğruda aç görmedim; eğride tok,[/B][/COLOR][/FONT]
      [FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Eğri yay elde kalır; menzil alır doğru ok ![/B][/COLOR][/FONT]

Yorum

• Penguen
        Mahdumu Kamil
        • 02 Mayıs 2008
        • 1387

Bir başına kalınca insanın aklına binbir türlü düşünce geliyor.
        Hatta acaba uğursuzluk bende mi bile diyor.
        Sn. EFEKENT'i şimdi daha iyi anlıyorum.
        Ve dinlemesi için ESENGÜL'den Neden Saçların Beyazlamış Arkadaş şarkısını gönderiyorum.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Ok gibi doğru olsam; yay ile atarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
        [FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Yay gibi eğri olsam; elde tutarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
        [FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Doğruda aç görmedim; eğride tok,[/B][/COLOR][/FONT]
        [FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Eğri yay elde kalır; menzil alır doğru ok ![/B][/COLOR][/FONT]

Yorum

• GÜKO25
          Ankara sponsoru
          • 02 Eylül 2009
          • 11733

sorun bendemi hiç kimseleri göremiyom....
          Mevlana der ki;

Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
          Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!

YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...

Yorum

• ibugra
            Tecrübeli
            • 28 Ağustos 2009
            • 720

iyi akşamlar

Yorum

• labtek
              Tecrübeli
              • 11 Ekim 2009
              • 505

penguen Nickli Üyeden Alıntı
              biz demode olmuşuz. Bu zamanda hisse senediyle uğraşan kalmamış; cümle alem vob'çu olmuş.

Bende key borsda hisseci kalmadi diye, az takilir olmustum... SVG penguen sizlere ihtiyac büyük. Malesef key borsa adeta sadece vop`larin yeri oldu... Hisseciler mutalaka güclenmeliyiz... Bu vop isi beni daraltiyor... Kumarin büyügü orada zira...
              Insana dürüstlük öğretmeyen hiçbir inanç ve felsefeye saygı duymuyorum...

"Kutsal kitaplarda çokça adı geçen "şeytan" gerçek dünyada size ahlâk dersi veren bir yobazdan başka bir şey değildir..."

NIETZSCHE

Yorum

• hiram
                Bağımlı
                • 27 Kasım 2008
                • 783

İİ geceler

Yorum

• DoppelAgent
                  Katılımcı
                  • 25 Ocak 2012
                  • 151

bogazici77 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                  burda sadece ben varım gözüküyor
                  Bende varım ama tüm hisselerimi korkudan sattım.

Yorum

• PEGA_SUS
                    Yasaklı
                    • 21 Ağustos 2011
                    • 2790

DoppelAgent Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                    Bende varım ama tüm hisselerimi korkudan sattım.

aşşa köy nasıl... orayıda göçerttimi...

Yorum

• Penguen
                      Mahdumu Kamil
                      • 02 Mayıs 2008
                      • 1387

Penguen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                      .....

Otomat 1102

Güncelleme 1105

ÇIKANLAR//
                      AKGUV-AYEN-BANVT-CELHA-DESPC-DGGYO-DYHOL-MEPET-PETKM-TBORG

GİRENLER//
                      AKALT-AKGRT-BRKSN-CARFA-EREGL-FFKRL-GARAN-KCHOL-KRMDA-OLMKS-
                      TOASO-TSGYO-TTRAK-TUPRS-UTPYA-UYUM-VAKBN

Yorum

• ayhan53
                        Rallici Başkan
                        • 27 Nisan 2009
                        • 2657

hayırlı olsun yeni başlık
                        [B][SIZE="3"][FONT="Arial Narrow"][COLOR="navy"]TÜRKÜM, DOĞRUYUM, ÇALIŞKANIM, VARLIĞIM TÜRK VARLIĞINA ARMAĞAN OLSUN. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.
                        M.K.ATATÜRK[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B]

Yorum

• erdal80
                          Katılımcı
                          • 18 Eylül 2012
                          • 127

10 dakika ekrana baktım halüsünasyon görmeye başladım, ALGYO 20.80, benim göz diyor ki 22.80 durum iyice kötüye gitmeden off durumuna geçeyim,kalın sağlıcakla,cümlenize sevgiler.

İyi akşamlar, ben gözlerime bir baktırsam iyi olacak,astiğmat olunca ufak tefek sapmalar oluyor demek ki ;) bugünü atlattık yarına ALLAH kerim,sevgiler.
                          Beni hayırla ananı ALLAH' ta hayırla ansın

Benim hamd olsun büyük bir derdim yok,
                          Büyük bir ALLAH'ım var.

Yorum

• erdal80
                            Katılımcı
                            • 18 Eylül 2012
                            • 127

Sevgili simurg,gelmişken TRGYO hakkında ki düşüncelerinizi rica etsem,sevgi ve saygılar.
                            Beni hayırla ananı ALLAH' ta hayırla ansın

Benim hamd olsun büyük bir derdim yok,
                            Büyük bir ALLAH'ım var.

Yorum

• simurg
                              Administrator
                              • 10 Mart 2007
                              • 9248

üst kanala geçebilirsek daha çok ekmek var bankalarda...
                              https://twitter.com/keyborsa_simurg

Yorum

• ahilas34
                                Bağımlı
                                • 02 Kasım 2011
                                • 1442

Beklentilerimiz ve aylık strateji

} Geçen Ay;

} İspanya Başbakanı Rajoy’un yakın zamanda kurtarma talebinde bulunma planının olmadığını açıklaması, İspanyol bankalarına uygulanan stres testinden bankaların daha düşük sermaye ihtiyacı (53,75 milyar €) olduğunun açıklanması, Avrupa ve İngiltere Merkez Bankalarının beklentiler doğrultusunda faiz oranlarını değiştirmemesi, Avrupa Merkez Bankası Başkanı Draghi’nin euro’dan geri dönüş olmadığını söylemesi, Dünya Bankası’nın yayınladığı Doğu Asya ekonomik büyüme tahminlerinin moralleri bozması, IMF’nin Dünya Ekonomik Görünüm Raporu’nda 2012 yılı global büyüme beklentisini %3,5’den %3,2’ye, 2013 yılı büyüme beklentisini de %3,9’dan %3,6’ya düşürmesi, Alcoa ile başlayan bilanço sezonunda sonuçların karışık gelmesi, Çin’in büyümesindeki yavaşlamanın şirket karlarına zarar vereceği endişesi, Almanya’nın büyüme tahminlerinin düşürülmesi, beklentilerden nispeten daha iyi gelen ABD ve Almanya makro verileri, zaman zaman İspanya’nın yardım talebinde bulunacağı spekülasyonları, Almanya’nın Avrupa Finansal İstikrar Fonu’ndan İspanya’ya kredi verilmesine olumlu baktığı dedikoduları, Moody’s’in İspanya’nın 5 özerk bölgesinin kredi notunu çöp seviyesine düşürmesi, İspanyol ve İtalyan tahvil faizlerinde yaşanan geri çekilme Ekim ayında yurtdışı borsaların karışık seyretmesine neden oldu. Yurtiçinde ise, Türkiye’nin kredi notunun artırılacağı beklentisi İMKB-100 endeksinin geçen ayı %7,7, ilk on ayı ise %41,5 yükselişle tamamlamasına yol açtı.
                                }

} Bu Ay;

} Beklenen an geldi ve Fitch piyasa beklentileri doğrultusunda (biz görünümün yükseltilmesini bekliyorduk) Türkiye’nin kredi notunu yatırım yapılabilir seviye olan BBB-’ye yükseltti. Kurumun bu kararı birkaç açıdan önem taşıyor. Çok kısa olarak bunlar; i) kararın diğer kredi derecelendirme kuruluşlarını yeni not artırımı için teşvik edecek olması, ii) alınan kararın kısa vadede olmasa bile bir kademe daha not artışının önünü açmış olması, iii) mevzuatları gereği Türkiye’ye yatırım yapamayan bir takım fonların bu kararın ardından Türkiye’ye sermaye girişlerine engellerin ortadan kalkacak oluşu, iv) sabit sermaye yatırımlarında beklenen artışın yanı sıra yurtdışından daha düşük maliyetle yapılacak borçlanmanın büyüme dinamiklerine ivme kazandıracağının düşünülmesi şeklinde sıralanabilir. Önemli bir beklentinin ilk etabının son bulmuş olması sebebiyle, İMKB’de kısa vadede çok önemli bir yükseliş beklenmemesinden yanayız ancak diğer kredi derecelendirme kuruluşlarının aralıklarla bahane edileceğini düşünmemiz sebebiyle de mevcut hisse pozisyonlarının korunması tarafındayız. Global borsalar açısından ayın en önemli diğer konusu yarınki ABD Başkanlık seçimleri olacaktır. Seçimleri Obama’nın kazanması hali, beklentiler dahilinde bir gelişme olacağından borsalara çok önemli bir katkısı olmasını beklemiyoruz ve bunun yanı sıra mali uçurumun ön plana çıkacak olmasını da, ABD borsaları açısından bir baskı unsuru şeklinde değerlendiriyoruz. Ayrıca, beklentiler dışında olarak seçimleri Romney kazanırsa, bu durum global borsa endeksleri açısından ilk etapta kısa vadeli kar satışları şeklinde karşılanacaktır düşüncesindeyiz. Kısaca, yurtiçine para girişinin devam edeceği, faizlerin %7’nin altına gerileyeceği, kurların benzer şekilde aşağı yöneleceğini düşündüğümüz Kasım ayında mevcut hisse pozisyonlarının korunmasından yanayız.
                                }
                                }
                                } Bu kapsamda, Kasım ayında IMKB-100 endeksinin 70.500 – 74.500 aralığında hareket etmesini bekliyoruz.

} Destekler: 71.800 – 71.000 – 70.500 – 69.800
                                } Dirençler: 72.500 – 74.500

} Kasım Ayı Hisse Tavsiyelerimiz:AKFEN, ANHYT, ASELS, BAGFS, ECZYT, MGROS, SISE, SNGYO, TRCAS, VAKBN
                                eti yatırım

Yorum

Working...
                                X

Debug Information