sktas çok hızlı bu acele niye ki..
Hisse_Trade 10
Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
-
-
herkes kısmetini yerrrrrrrhiram Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterGuko ne kismetsiz adaminm yaaaaaaa yazdikkkkkkk 3,45 orge la 2 kadme alsaydikkkkk satsaydik ya tebrikler leventhocam
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
Yorum
-
yancılarmı aldı takibe yoksa senmiiihiram Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterDyoboya takibeeeeee aldiiiiiiiiikkkkkkkkkkkkkkk
onu bilelimde
Mevlana der ki;
Yorum
-
denge ve hiiit yancilardan haber vargüko25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryancılarmı aldı takibe yoksa senmiii
onu bilelimde :d
Yorum
-
değiştiriyorum;levent martı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterülker 13 25,
13 50 ve üstünde,kalısa-sa
ülker 13 20 bile tehlikeli,ambulansa aldım seni...
1 8 2013levent martı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersktas,
hani beyaz panjurlu bir evimiz olacak tı...
planlar,gerçekler...
“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
dünkü yorum,levent martı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdenge 308,
312 üzerinde izlerim...“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
tknsa 13 15,eh işte,geri gelebilirsin,
13 30 iyi
13 50 üstünde,
çok güzel olursun,
bilmem farkında mısın...“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
selec, 195
daha önce ,yorum yapmış,
sığ olduğunu,
bizde de sabır olmadığını belirtmiştim...
üşünmeyelim
196 ve üzerinde daha gayretli olursun diyelim“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
doas 11 50
hava bozmazsa,sa
11 80-12 ara durak;
13 30
olabilirsin,
masal bu ya...“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
o63 oldulevent martı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkrstl 060 çok zordur,
geçse bile 062 zordur
kapak oldu,
napim abi,içi yanmış bunun

Yorum
-
leventhocam dyboyya yazildim 1,23 hakkini helal et ORGEDE TAVAN OLDU YAlevent martı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdünkü yorum,
Yorum
-
odas 456 üzerinde kalıcılık ararım...“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
sen ara adam 462 yazmış...levent martı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterodas 456 üzerinde kalıcılık ararım...
Yorum
Yorum