Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
ben gider sizlere kolay gelsin iyi tatillerrrrrrrrrr.........
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Biz trakyalıyız...
Azıcık çalışmayı,çokça tatili,en çok mangalı Üstüne balığı,yanına RAKIYI severiz.Türkçeyi 28 arf konuşuruz 'H'
arfini kullanmaya gerek duymayız.Müzik bitmeden ortamdan ayrılmak,şişe bitmeden masadan kalkmak bize iç yakışmaz...:))))
sevdiklerinizle birlikte,
sağlıklı ve huzurlu,
güzel bir haftasonu dilerim...
çok yazdık,
çok söyledik,
arada sürç i lisan etti isem,
affedin veya söyleyin lütfen...
hakkınızı helal edin,
iki günlük dünya,
dün bir,
bugün iki,
yarın?
yarın olacak mı...hoşçakalın...
“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
sağlıklı ve huzurlu,
çok yazdık,
çok söyledik,
hakkınızı helal edin,
iki günlük dünya,
dün bir,
bugün iki,
yarın?
teşekkürler...siz hakkınızı helal edin..
iyi tatiller...
Birşeyi yapmak için, onu çok sevmelisiniz. Birşeyi sevmek için, ona delicesine inanmalısınız.
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
sağlıklı ve huzurlu,
çok yazdık,
çok söyledik,
hakkınızı helal edin,
iki günlük dünya,
dün bir,
bugün iki,
yarın?
Hay eline zihnine şiirlerine ve şiirsel söylemine sağlık siz hakkınızı helal edin. saygı ve sevgiler
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Koç Grubu'nun kazandığı Türkiye'nin ilk milli savaş gemisi MİLGEM ihalesiyle ilgili Başbakanlık tarafından başlatılan inceleme dün tamamlandı
Koç Grubu şirketi RMK Marine'nin kazandığı ihaleyle ilgili rapor Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a sunulacak. İhalenin çok yüksek bir ihtimalle iptal edileceği belirtiliyor. http://haber.gazetevatan.com/flas-fl...9307/2/ekonomi
“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum