Rica ederim Mesut hocam. KCHOL hakkındaki kısa vade görüşlerinizi paylaşabilir misiniz. Teşekkürler.
Hisse_Trade 10
Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
seans çok sıkıcı ve durgun nevale yok ortada :(Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
ecilc 2 18...2 21 üzerinde
dobur 2 95...2 97 üzerinde
pnsüt 15 90...16 25 üzerinde
tactr 3 67 ...3 71 üzerinde
dmsas 129...130 üzerinde
izlesem diyorum,,,
“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
KCHOL benim sistemime göre 8.95 ve 9.20-22 lerde ilk direnci teknik açıdan son satış dalgasında baya bozulmuş bir tekniğe sahip.8.60- 8.45 destekleri olarak görünmektemesut72 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterRica ederim Mesut hocam. KCHOL hakkındaki kısa vade görüşlerinizi paylaşabilir misiniz. Teşekkürler.Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
piyasa uykudaubatu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSayın MESUTC hocam Bugün işlem operasyonları fazla yok galiba
sığ hisselerde ani alım ve satım dalgaları geliyor o kadar, gözünüze çarpan ekmek yenecek çay çorba içirecek hisse varsa yazın bakalım belki köfte ekmek arası çıkar veya iftarlık
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
gözüme çarpan bişi yok hocam bazen işlemler durdu zannediyorumMESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterpiyasa uykuda
sığ hisselerde ani alım ve satım dalgaları geliyor o kadar, gözünüze çarpan ekmek yenecek çay çorba içirecek hisse varsa yazın bakalım belki köfte ekmek arası çıkar veya iftarlık 
)
Yorum
-
Müslüman olan arkadaşların cuması mübarek olsun; oruç tutanlara Allah sağlık ve sabır versin, afiyet olsunBurada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
evet ya bazen dakikalarca en derin banka hisselerinde bile 1-10 adet alımlar-satımlar yapılıyor. Böyle durgun suda paluk da avlanmaz kiubatu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergözüme çarpan bişi yok hocam bazen işlemler durdu zannediyorum
)
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
vkgyo 5 86....591 üzeri
matas-çok sığ-398...4 üzeri
Hayırlı cumalar...“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
Aklıma nereden geldiyse...
Ermeni vatandaşlarımızın devam ettiği bir okulda çalışmamız vardı ve kalabalık bir gruptuk. O gün Ermenilerin Surp Zadik adı ile anılan dini günleriydi ve onlar oruç tutuyorlardı. Çalışmamız bitince, yemek hazırlandığı söylendi ve yemeğe davet edildik. Güzel bir davranıştı. Yemeğimi alırken dini günlerini kutladım, sanırım bayram olarak kutluyorlardı, "bayramınız kutlu olsun" dedim, yemek dağıtan bayanlara... İçlerinden biri, "sizin de kutlu olsun" dedi ama... der demez utandı, ağzını kapattı ve yüzü kızararak "özür dilerim" dedi. Bu kez ben utandım, utanması, üzülmesi beni üzdü; okulda çalışmamızı bitirip yemeğimizi de yedikten sonra okuldan ayrılırken kapıda nöbet tutan bayana " bayramınız kutlu olsun, hoşçakalın" demiştim ki.... Bayan içten bir tşk ettikten sonra... " Bunca kişinin arasında bayramımızı sadece siz kutladınız" dedi!... Yüzüm kızararak ayrıldım okuldan...Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
Birşeyi yapmak için, onu çok sevmelisiniz. Birşeyi sevmek için, ona delicesine inanmalısınız.
Yorum
-
Beni de kendi dini inancından biriymiş gibi davrandığı içinsahan88 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterustad iyi de neden ozur diledi kadin onu anlayamadim neyse iyi hafta sonlariBurada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
Yorum