Hisse_Trade 10

Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • levent martı
    Kıdemli
    • 06 Eylül 2008
    • 4782

banvt 3 66
    3 65 üzeri iyi durmakla birlikte,
    3 70 üzeri harektli olmasını beklerim,,zahmet olmazsa...
    “Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen

Yorum

• radyolog
      OKURYAZAR
      • 03 Ağustos 2008
      • 22814

GARAN

760 altında 740 larla buluşur gibi duruyor bence
      (ÇOK KV DE)
      DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ

Yorum

• MESUTC
        KEYFE KEDER YAZAR
        • 22 Mayıs 2008
        • 4444

levent martı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        banvt 3 66
        3 65 üzeri iyi durmakla birlikte,
        3 70 üzeri harektli olmasını beklerim,,zahmet olmazsa...
        Benim sistemime göre 3.68-3.70 kademelerini aştıktan sonra rahatlayacak, ne ki aşmadan önce 3.60-3.62 kademelerine "keriz silkelemesi" operasyonuna gebe ancak teknik açıdan biraz zaman alacak olsa da (2 hafta kadar) 3.70 i aşacak görünümde
        Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.

Yorum

• ysf1
          Katılımcı
          • 04 Temmuz 2013
          • 197

ikinci ihtimal...destekler çalışır mı acaba ....

YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...

Yorum

• MESUTC
            KEYFE KEDER YAZAR
            • 22 Mayıs 2008
            • 4444

çay çorba parası için 2.38-40 kademelerinden azar azar arena aldım
            Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.

Yorum

• ysf1
              Katılımcı
              • 04 Temmuz 2013
              • 197

detek kırılmaz ise 74 000 üstü rahatlayacak....kırılır ise ihtimallere bakacağım...

Yorum

• levent martı
                Kıdemli
                • 06 Eylül 2008
                • 4782

deneme 1 2 ...
                grnyo zaten sığ 075 üstü kalırsan-san...
                “Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen

Yorum

• ysf1
                  Katılımcı
                  • 04 Temmuz 2013
                  • 197

sarı ile yeşil arasına sıkıştı artık hangisini kırarsa yön o tarafa olur diye düşünüyorum....

Yorum

• ahilas34
                    Bağımlı
                    • 02 Kasım 2011
                    • 1442

hayılı gunler arkadaslar, rastgele

Yorum

• ahilas34
                      Bağımlı
                      • 02 Kasım 2011
                      • 1442

AnasayfaAraştırma

26.07.2013 Günlük Bülteni

Japonya'da şirket karlarının kötü çıkmasının yarattığı satış baskısına karşılık batı vadeli borsalarının daha iyimser konumu ve Fitch açıklamaları nedeniyle BIST-100 endeksinin bugüne yatayda ve dengeli bir başlangıç yapmasını bekliyoruz.

ABD'de açıklanan dayanıklı mal siparişleri, Kansas City FED imalat endeksi, işsizlik maaş başvuruları, İngiltere'deki büyüme gibi verilerin genellikle beklentiye paralel ve daha iyi çıkmasına karşılık şirket bilançolarında aynı görüntünün olmaması ve hatta Avrupa'nın önemli şirketlerinden BASF, ABB'nin beklentileri karşılamayan sonuçları Avrupa borsalarında düşüşe, ABD borsalarında ise dengeli kapanışlara yol açtı. Koç grubuna yönelik artan endişelerin gelişmekte olan ülke piyasalarındaki sıkıntılarla birleşmesi gün içinde BIST-100 endeksine 73.000'i kırdırsa da, saat 17:00'dan itibaren gelen ne idüğü belli olmayan alımlar, endeksi tekrar 74.000'e doğru sürükledi.

Borsa İstanbul'un dün saat 17:00'den sonra verdiği tepkiyle kayıplarının büyük bölümünü geri alması ve tekrar 73.000'in üzerine çıkması teknik açıdan olumlu olsa da, global piyasalardaki mevcut görünüm nedeniyle yeterli değil. Yılsonuna kadarki süreçte yer alan risklerin ağırlığının optimist bakışı ezeceği düşünüyor olmamız sebebiyle, 80-82.000 aralığının test edilme ihtimali düşüncemizden yavaş yavaş uzaklaşıyoruz. Bu kapsamda, bir iki aylık periyotta olur da, bu seviyelere doğru bir hareket yaşanırsa, risk azaltılmasının daha doğru olacağı düşünüyoruz. Bugünün piyasa gündeminde etkili olarak Fitch'in uyarılı Türkiye yorumu ve ABD tüketici güveni bulunuyor. Fitch'in risklerin devam ettiğini söylemesine karşılık mevcut notun riskleri tolore ettiğini de belirtmesi nispeten denge sağlayabilir. Bu kapsamda, gün içerisinde dalgalı ve yine zayıf bir BIST bekliyoruz.

Bugünkü Hisse Tavsiyelerimiz: -

etı menkul

Yorum

• ahilas34
                        Bağımlı
                        • 02 Kasım 2011
                        • 1442

Merhaba Arkadaşlar,

Sabah gaplı negatif açılıştan sonra 1 seans 72540 ye kadar sarkan endeks günü 73100 civarındaki desteğinde geçirdikten sonra kapanış saatindegelen alışlarla günü 73849 puandan kapattı.

Ben ise dünkü stratejim gereği günü nakitte izleyerek geçirdim..

Dış piyasalarda düne göre değişen tek şey faizlerin yine %9 lu seviyelere yükselmesi ve yabancı takasının %45,8 seviyelerine düşmesi olarak görülüyor..

Dün ABD hariç avrupa ve uzakdoğu borsaları da kırmızı bir gün geçirdiler..

Dünden bugüne taşınan tek olumlu şey göstergelerin toparlanıp tepki moduna gelmeleri.

Eğer sabah olumlu bir açılış yapabilirsek endeksin 75000 üstüne atarak haftayı oradan hafta başındaki analizimiz doğrultusunda tamamlamasını umabiliriz..

Bu arada dolar bazlı grafikte olumsuzluğun devam ettiğini de not edelim..

Stratejim haftasonu riskini almayıp bugünü de nakitte geçirmek , eğer olursa küçük al satlarla kademeye oynamak şeklinde olacak..

Hepinize hayırlı Cumalar ve keyifli bir haftasonu dilerim..

pıcus

Yorum

• MESUTC
                          KEYFE KEDER YAZAR
                          • 22 Mayıs 2008
                          • 4444

ahilas34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                          Merhaba Arkadaşlar,

Sabah gaplı negatif açılıştan sonra 1 seans 72540 ye kadar sarkan endeks günü 73100 civarındaki desteğinde geçirdikten sonra kapanış saatindegelen alışlarla günü 73849 puandan kapattı.

Ben ise dünkü stratejim gereği günü nakitte izleyerek geçirdim..

Dış piyasalarda düne göre değişen tek şey faizlerin yine %9 lu seviyelere yükselmesi ve yabancı takasının %45,8 seviyelerine düşmesi olarak görülüyor..

Dün ABD hariç avrupa ve uzakdoğu borsaları da kırmızı bir gün geçirdiler..

Dünden bugüne taşınan tek olumlu şey göstergelerin toparlanıp tepki moduna gelmeleri.

Eğer sabah olumlu bir açılış yapabilirsek endeksin 75000 üstüne atarak haftayı oradan hafta başındaki analizimiz doğrultusunda tamamlamasını umabiliriz..

Bu arada dolar bazlı grafikte olumsuzluğun devam ettiğini de not edelim..

Stratejim haftasonu riskini almayıp bugünü de nakitte geçirmek , eğer olursa küçük al satlarla kademeye oynamak şeklinde olacak..

Hepinize hayırlı Cumalar ve keyifli bir haftasonu dilerim..

pıcus
                          Biz tepkinin kaymağını dün yedük, bugün teze bitti
                          Yabancı takasının kısa sürede %45 lere inmesi bana mümkün değil gibi geliyor; yoksa çok daha aşağılarda olurduk, ama eğer bu veri doğru ise... satışların sonuna gelmek üzereyiz demektir ki, bu da şu an için erken bana göre

Yorum

• MESUTC
                            KEYFE KEDER YAZAR
                            • 22 Mayıs 2008
                            • 4444

MESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                            garanın 7.50 üzerinde kapatacağını ve rahatlayacağını tahmin ediyorum
                            MESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                            7.70-72 garan nın karşılaşacağı ilk ciddi direnç
                            garam 7.70 den döndü daha dün 7.46 larda işlem görürken yazmıştım

Yorum

• mesut72
                              Katılımcı
                              • 18 Ağustos 2011
                              • 171

Yerli Yabancı Takas Oranları

Yorum

• MESUTC
                                KEYFE KEDER YAZAR
                                • 22 Mayıs 2008
                                • 4444

mesut72 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                                Yerli Yabancı Takas Oranları

şimdi oldu ben takas toplamdaki oranından (%63 olan ) söz edildiğini düşünmüştüm tşk.ler mesut72

Yorum

Working...
                                X

Debug Information