hayırlı gunler, hayırlı isler arkadaslar
Hisse_Trade 10
Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
sanada hayırlı günler hayırlı işler hayırlı ramazanlar olsun....ahilas34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhayırlı gunler, hayırlı isler arkadaslar
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
-
AnasayfaAraştırma
16.07.2013 Günlük Bülteni
Yurtdışı borsaların soluklanma ihtiyacının yanı sıra borsalara hız verebilecek bir gelişme bulunmaması, yurtiçinde ise iki günde yaşanan %6'nın üzerindeki değer kazancının getireceği sakinlik nedeniyle BIST-100'ün bugüne yatayda başlamasını bekliyoruz.
Dün sabah Çin'de açıklanan büyüme verisinin beklentilere paralel gelmesinin verdiği rahatlıkla güne başlayan Avrupa borsaları, günün ilerleyen saatlerinde bu konumunu koruyarak günü tamamladı. ABD'de ise, beklentilerden daha düşük gelen perakende satışlar verisinin yarattığı baskıya karşılık Citigroup'un tahminlerden iyi çıkan 2.çeyrek sonuçları ve New York FED imalat endeksi datasının benzer şekilde gelmesinin getirdiği toparlanma borsa endekslerini tekrar artıya taşıdı. Son dönemde faizlerde yaşanan yükselişin dünkü ihalelerin daha yakından takip edilmesine yol açtığı Borsa İstanbul'da, ihalelerin sorunsuz atlatılmasıyla yoğunlaşan alımlar BIST-100 endeksinin günü %3,1 gibi iyi bir yükselişle kapatmasını sağladı.
BIST'de son iki günde yaşanan %6'nın üzerindeki değer kazancının piyasaları bozabilecek bir haber akışının bulunmayışına bağlı olarak ivme kaybederek de olsa, devam etmesi muhtemel görünüyor. Bu kapsamda, kısa vadeli ilk direnç seviyesi 77.000 olup, buranın aşılması halinde konuşulacak seviyeler 80.000 ve 82.000 olacaktır. Şu anki görüntüde bu seviyelere doğru bir hareket yaşanması olası görülse de, bu seviyelerde kalınıp kalınamayacağı hakkında aynı fikirde değilim. Bu çerçevede, son iki günkü yükselişin tamamen tepkisel olduğunu düşünüyor, gerek yurtiçindeki soğuma belirtileri gerekse yılın sonuna doğru beklenen global likidite sınırlamasının gelişmekte olan ülkelerden para kaçışına yol açacağı öngörüsüyle 80.000'in üzerinde kalıcılığın düşük olduğunu tahmin ediyorum. Bugün Almanya'da ZEW endeksi, ABD'de TÜFE, sanayi üretimi ve KKO, yurtiçinde ise tahvil ihaleleri takip edilmelidir. Gün içi destek 75.500'de yer alıyor.
Bugünkü Hisse Tavsiyelerimiz: OTKAR, TRKCM, TUPRS
eti menkul
Yorum
-
martı da 67 bir saatte zor kaldırdılar ... 68 de çizlirse ciddi tepki bekliyorum...
Yorum
-
garan da 8.00 -8.10 aralığını beklediğimi tekarar hatırlatayım...
Yorum
-
Teşekkürler, eline sağlık....EFEKENT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSelamlar, bol kazançlar. Analiz topiğimde birkaç analiz paylaştım.
Yorum
-
slm millet, oh bee dünya varmış, pc me kavuştum; yarın fink atacağum artık hisselerde
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
Çok tşk lerahilas34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterMesut hocam benımkını vereyım...
nasılsa sadece gazete okuyorum.
Yok, eşime tahsisli pc den giriyordum; ama onda sistemim kurulu değildi, kurmak da 2 günümü alırdı o da yarısını... Uğraşmaya gözüm kesmemiştiahilas34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstertelf dan mı baglısın mesut hocam?
Tekrardan içten tşk ler. Ormanda pikniğe bekliyos ramazan sonrası; bir iftara da davet etsem gelir misin?
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
Seyahatteyken ve üstüne pc arıza da yapınca kopmuştum borsadan; "Ne demiştim; ne olmuş diyerek sistemimi bir kontrol edeyim bakalım çuvallamış mıyım ?
20.06.2013MESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterGARAN ın 7.45 e kadar sarkma olasılığı var
Garan günü 8.44 den açmış bu mesajı yazmışım. garan daha sonraki günlerde 8.54
e kadar yükselmiş ama... 7.45 e kadar inme olasılığını öngörmüş olmama rağmen hız kesmemiş 6.95 e kadar gerilemiş. Eee sistem beni önceden uyarmış; 10 point
Yorum
-
hos geldın abı inşalla basarılı calısmalr yaparızMESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSeyahatteyken ve üstüne pc arıza da yapınca kopmuştum borsadan; "Ne demiştim; ne olmuş diyerek sistemimi bir kontrol edeyim bakalım çuvallamış mıyım ?
20.06.2013
Garan günü 8.44 den açmış bu mesajı yazmışım. garan daha sonraki günlerde 8.54
e kadar yükselmiş ama... 7.45 e kadar inme olasılığını öngörmüş olmama rağmen hız kesmemiş 6.95 e kadar gerilemiş. Eee sistem beni önceden uyarmış; 10 point
Yorum
Yorum